Siandien buvau Monciskese.
Buvo gana smagu .. beje Laisvis jau buvo paruoses du kaitus ! H ir B type. H'asho del laiko stokos ir pasisukusio vejo isbandyt nespejau nes ji testino Donce.
Ir kiek maciau jam sekesi tikrai neblogai. Bet gal nekomentuosiu nes suplaukt kaip ir nespejau ( kai ejau su H'ashu i vandeni pasisuko vejas nuo kranto ir kaitas shoko salsa vejo "burbuluose")
Vejas buvo nuo 5.5 iki 9 ms. Pietus pietvakariai. Bangele nedidele.
Dabar ispudziai apie B arba RRD Bow type. Testinau 12 tuka
Shiaip kaitas tiems kas priprate prie kitu bow tipo kaitu tikrai samgus.
Tikrai rimtas konkurentas kitiems Bow.
Prie viso to sitas AFIGENNAI grazus, todel jauciu, kad moterims jis bus numero uno (jei ziuret ne i marketinginius pardaveju, o kaitu dizaineriu sugebejimus)!
Tiems kas plaukiojo su kitais bow.. viskas bus pazystama.. tie patys rolikai (2to1 pulley), tas pats kruvis ant ranku (tai mane pribaige po beveik 2 val kaitavimo.. ) gaila negalejau iskart palygint ar tikrai toks pats kruvis kaip cbr b ar sw.
Skirtumas.. kitoks depoweris.. fiksatorius ne sagties tipo (su dviem burbulais uztraukt ir atleist , o 1 uzsirakinantis shniuras v tipo griovyje atrodo rrd i norsai tokius naudoja jau kuri laika...)
Power ajusteris arba judantis baro stoperis ant centriniu stropu tikrai gelbejo rankas nuo pastovaus kruvio.. tik vienas minusas kad jo santykine fiksacija man pasirode per silpna ir pastovia fiksatoriaus ziedelis kilo i virsu tuo mazindamas baro atsiremima ir didindavo kruvi ant ranku. (turbut taip turi but del saugumo, bet manau sitoj vietoj fiksatorius galetu but biski "kietesnis" kad ish uzfiksuotos vietos jis "uzkiltu" rimciau pastumus ar gaves smugi nuo paleisto baro.
Saugumas - per baro centrine skyle kartu su centrine stropa eina ir safety stropa (parista virs depowerio, 2 priekiniu stropu sujungimo ziede) prie kurios jungi safety lesha. Tai tikrai patiko nes "sefti's" nesiplioncina sukant baro, loopinant kaito ir tt. Pliusas
Kaitas patraukus uz seifty bumbulo ishkart ishsijungia ir krenta (sakyciau neria zemyn).
Is paziuros kazkuo primine senos wipikos depowerio bumbula bet tikrai taip neveikia - bandziau .. kaitas krenta

)))) shiaip statau sitoj vietoj pliusa nes pirmose b kartos kaituose (cbr) tai buvo silpnoka vieta ir kaito saugumas buvo "pakabintas" ant "paleisk bara" politikos. SAUGUMO NEBUNA PERDAUG ! RRD +
Dabar apie owerall impression ...
klauso labai gerai.. skrenda stabiliai, sukasi gana greitai, su donce pastebejom viena niuansa (abiejose kaituose )su kuriuo asmeniskai man ne taip daznai teko susidurt... tai kad uztraukus bara iki galo kaita galima "uz stolinti".. t.y. jis sustoja praranda jega ir prakrenta atbulas.. (atleidus bara jis vel shauna i prieki) taciau taip man nutiko tik kelis kartus. todel nezinau ar tai tik laikinas simptomas ar diagnoze..
Kelia kaitas tikrai gerai... nuo nedideliu bangeliu apsiprates su kaitu (kazkaip prie rankos prilipo gan greit.. ishskyrus ta ziauriai varginanti turnika ant ranku) padariau pora tikrai gana aukshtu ilgu ir neblogai kontroliuojamu shuoliu.. Kaitas dare tai ko tikejausi !!!... nebuvo jokiu siurprizu... nusileidimai buvo gan minkshti ir del kaito greicio buvo lengva ishkart plaukt toliau..
Kas link atkilimo nuo vandens , elgiasi kaip ir bet kuris bow.. tiesa RRD B tipo nebandziau "Back Startu" kai uztraukus abi atbulines stropas kaitas ishskrenda atbulas. (bandziau su H type, bet jauciu, kad (backstartu)neatkilo del suvelto vejo, o gal jis tiesiog to padaryti negali).
Zodziu bendrai- kas del lukesciu is bow tipo kaito - ispudis tikrai l. geras (ishskyrus turniko sindroma

))))
p.s. prie to pacio pasivezinau rrd 5x lenta.. owerall gana smagi..
tikrai man gerai pjovesi.. nors man pasirode kad tai gana kieta lenta.
demesys buvo i kaita.. tai apie lenta per daug negalvojau.. o tai kad ji netrukde irgi pliusas

))