Jonas rase:
Saugus instruktoriau !
aciu dievui, kad manes nepapjovei. Kas mate ta istorija tai tikrai taves niekam nerekomenduos. Esi skolingas man , uz apgadinta mano kaita.
Panasu, kad saugus ir efektyvus esi tik cia internete. Ant vandens taves isvis nesimato nebent kokia nesamone darant ir aplinkiniams pavoju keliant. Apie kokius tu cia mokslus kalbi??????? Ai - "SAUGIUS" ir dar "efektyvius" ????????
Priesistore nesenai istojusiems i foruma: speju Jonas ant manes piktas dar nuo tu anekdotiniu laiku ir visos mano issakytos kritikos x-pro strategams broliams "sticky fingers". Todel objektyvia tiesa sitam topike gali but surast sunkoka..
Sveiks Joniuk,
Dar ta pacia diena, po ivykio pastebejau kad jauteisi labai uztikrintas del savo tesumo.. O as jau veliau gerai viska apmastes priejau isvados kad tai buvo geriausiu atveju nelaimingas atsitikimas. Na bet pabandykim prisiminti ir issiaiskinti kartu..
Pradekime nuo to kas isejo, t.y nuo rezultato. Kiek as pamenu , tai tu isirezei i mano kaito stropas, todel kad kaitas nukrito tau tiesiai ant kurso, tiesa? Paskui i jas isipynei na ir paskui jau mes dreifavome i kranta kartu.
Pagal sia ivykiu seka akivaizdu kad as buvau auksciau i veja (antvejinis) taciau ir plaukiau pirmesnis (plaukeme mes kairiu halsu abu), o pats buvai kiek atsilikes mnao atzvilgiu, t.y plaukei is paskos. Taip pat akivaizdu kad nebuvo tarp musu saugaus atstumo. Beveik suprantama prie onshoro sunku tuos atstumus suziureti.
Trecias labai svarbus momentas. Gal pameni kaip mes kartu viens salia kito atsidurem? Speju gali ir neprisimint, nes net isvis manes nematei, kuomet net neapsiziurejas is "zvakes" startavai teisiai man ant kurso.. Ir tikiuos zhinai kaip tuos vadina, kurie uzlenda ant kurso..??
Taigi kaip viskas buvo pagal mane:
Plaukiu sau kairiu halsu link siaurinio molo, matau priesaky Jonelis zvakeje (ar lenta tu ten dejaisi ant koju ar ka darei as nzn, taciau kaitas buvo 12h o tu mirkai vandeny). Ir staiga, net nekreipdamas jokio demesio pats sumojavai kaitu ir uzlindai tiesiai man ant kurso ( kokia 10 m zemiau). As aisku su tokia situacija taikytis nenoriu ir is inercijos dar aplenkiu tave.. Na bet tu gi kruutas ir pilnas energijos bicas.. Tau ne i galva turbut nesove mintis praleisti mane plaukianti savu kursu.. Todel tu isibegeji greitai ir pjauniesi visai salia manes nesilaikydamas saugaus atstumo..
Zodziu kokia morale, as kaltas jauciuosi tiek, kad nesustojau ir neuzleidau kelio arshiam bespridelshcikui..
Kita vertus, kam noris kazkaip trukdytis ar keist kursa ar isvis sustoti, kuomet kazkas uzlenda tiesiai tau panosei..??
Na o rezultatas gavosi toksai: mums abiems lekiant visu ciongu (as 10-15m auksciau ir pirmesnis), man pakliuvo labai nepatogi banga. Kadangi apcioje buvai tu prilipes prie manes "kak bannyj list k zhope" man nebuvo kur detis ir teko plotis i ta banga o paskui ir snukiu i vandeni.. Kartu kaitas krito zemyn pagal kursa, na ir akimirksniu tu isirezei i mano stropas.. Juk taip buvo, Jonai?
Jei as savo pasakojime neklystu ir tu sutinki su tokia ivykiu eiga, tai vyruti, geriau pasiklausinek vyresniu zmoniu apie elgesio vandenyje taisykles. Na arba ateik pas mane - as tau isdestysiu ta pamoka.
Ir viso to pasekoje ruosk 24m stropa, kuria perpjovei man su lenta..