EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Donacio vs Jonas, paskutine diena akinio nasruose

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Donacio vs Jonas, paskutine diena akinio nasruose

UNREAD_POST donacio 11 Lap 2006 20:14

Jonas rase:
Saugus instruktoriau !

aciu dievui, kad manes nepapjovei. Kas mate ta istorija tai tikrai taves niekam nerekomenduos. Esi skolingas man , uz apgadinta mano kaita.
Panasu, kad saugus ir efektyvus esi tik cia internete. Ant vandens taves isvis nesimato nebent kokia nesamone darant ir aplinkiniams pavoju keliant. Apie kokius tu cia mokslus kalbi??????? Ai - "SAUGIUS" ir dar "efektyvius" ????????

Priesistore nesenai istojusiems i foruma: speju Jonas ant manes piktas dar nuo tu anekdotiniu laiku ir visos mano issakytos kritikos x-pro strategams broliams "sticky fingers". Todel objektyvia tiesa sitam topike gali but surast sunkoka..

Sveiks Joniuk,

Dar ta pacia diena, po ivykio pastebejau kad jauteisi labai uztikrintas del savo tesumo.. O as jau veliau gerai viska apmastes priejau isvados kad tai buvo geriausiu atveju nelaimingas atsitikimas. Na bet pabandykim prisiminti ir issiaiskinti kartu..

Pradekime nuo to kas isejo, t.y nuo rezultato. Kiek as pamenu , tai tu isirezei i mano kaito stropas, todel kad kaitas nukrito tau tiesiai ant kurso, tiesa? Paskui i jas isipynei na ir paskui jau mes dreifavome i kranta kartu.

Pagal sia ivykiu seka akivaizdu kad as buvau auksciau i veja (antvejinis) taciau ir plaukiau pirmesnis (plaukeme mes kairiu halsu abu), o pats buvai kiek atsilikes mnao atzvilgiu, t.y plaukei is paskos. Taip pat akivaizdu kad nebuvo tarp musu saugaus atstumo. Beveik suprantama prie onshoro sunku tuos atstumus suziureti.

Trecias labai svarbus momentas. Gal pameni kaip mes kartu viens salia kito atsidurem? Speju gali ir neprisimint, nes net isvis manes nematei, kuomet net neapsiziurejas is "zvakes" startavai teisiai man ant kurso.. Ir tikiuos zhinai kaip tuos vadina, kurie uzlenda ant kurso..??

Taigi kaip viskas buvo pagal mane:
Plaukiu sau kairiu halsu link siaurinio molo, matau priesaky Jonelis zvakeje (ar lenta tu ten dejaisi ant koju ar ka darei as nzn, taciau kaitas buvo 12h o tu mirkai vandeny). Ir staiga, net nekreipdamas jokio demesio pats sumojavai kaitu ir uzlindai tiesiai man ant kurso ( kokia 10 m zemiau). As aisku su tokia situacija taikytis nenoriu ir is inercijos dar aplenkiu tave.. Na bet tu gi kruutas ir pilnas energijos bicas.. Tau ne i galva turbut nesove mintis praleisti mane plaukianti savu kursu.. Todel tu isibegeji greitai ir pjauniesi visai salia manes nesilaikydamas saugaus atstumo..
Zodziu kokia morale, as kaltas jauciuosi tiek, kad nesustojau ir neuzleidau kelio arshiam bespridelshcikui..
Kita vertus, kam noris kazkaip trukdytis ar keist kursa ar isvis sustoti, kuomet kazkas uzlenda tiesiai tau panosei..??
Na o rezultatas gavosi toksai: mums abiems lekiant visu ciongu (as 10-15m auksciau ir pirmesnis), man pakliuvo labai nepatogi banga. Kadangi apcioje buvai tu prilipes prie manes "kak bannyj list k zhope" man nebuvo kur detis ir teko plotis i ta banga o paskui ir snukiu i vandeni.. Kartu kaitas krito zemyn pagal kursa, na ir akimirksniu tu isirezei i mano stropas.. Juk taip buvo, Jonai?
Jei as savo pasakojime neklystu ir tu sutinki su tokia ivykiu eiga, tai vyruti, geriau pasiklausinek vyresniu zmoniu apie elgesio vandenyje taisykles. Na arba ateik pas mane - as tau isdestysiu ta pamoka.
Ir viso to pasekoje ruosk 24m stropa, kuria perpjovei man su lenta..
Paskutinį kartą redagavo donacio 11 Lap 2006 22:42. Iš viso redaguota 1 kartą.
Raidinu FLEXIFOIL, CAUTION, LF, SKWLKR + MOKAU KAITUOTI (IKO LEVEL 2/ID 3181)
http://www.banginis.info
donato@banginis.info
+37068897888
Vartotojo avataras
donacio

UNREAD_POST toske LTU 107 11 Lap 2006 20:35

Stot teismas eina..................
http://www.xpro.lt

XPRO TEAM
LTU 107

Prekyba nauja bei naudota buriavimo ir kaitavimo įranga.
+370 614 30 279
antanas@xpro.lt
Vartotojo avataras
toske LTU 107

UNREAD_POST saulius north 11 Lap 2006 21:31

the sick
saulius north

UNREAD_POST Akinys 12 Lap 2006 00:48

posle draki kulakami ne mashut.
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

UNREAD_POST Twora 17 Lap 2006 14:44

Donce KEBABAI,

tu man atrodo po truputi imi kraustytis is proto ar siaip kazkas pas tave yra netaip.
to ivykio as nemaciau, bet girdejau is daug skirtingu ir visiskai nesalisku asmenu tavo ir jono atzvilgiu.
siaip ar taip- manau graziausia is tavo puses butu paparsciausiai atsiprasyti o ne bandyti issukti savo saugia ir efektyvia "reputacija" is situacijos.
skaiciau as tavo zinute. joje tu pats kiekvienoje eiluteje sau priestarauji.
tu atsakyk papr dalyka-
KAIP GALI BUTI KALTAS ZMOGUS KURIS YRA PAVEJUI???
dar su imestu kaitu gaudydamas lenta?

as nelabai turiu laiko rankioti tavo zinutes ir cituoti. tai paliksim tau.
tiesiog siulau tau biski atsipalaiduoti... :wink:

ps cia mano asmenine nuomone. bet manau jai pritartu daugelis.
HANG'n'LOOSE
Vartotojo avataras
Twora

UNREAD_POST avantmov 17 Lap 2006 14:56

siaip tai ,ta diena visi plauke ,kaip paskutine..kad tik atsiplaukt, ir matesi kad daugeliui buvo px
avantmov

UNREAD_POST Twora 17 Lap 2006 15:24

avantmov rašė:siaip tai ,ta diena visi plauke ,kaip paskutine..kad tik atsiplaukt, ir matesi kad daugeliui buvo px

kalba eina ne apie PX ar nePX.
kalba eina apie paprasciausia zmogiskuma ir mandaguma. jei as tau pagaidinciau 2stropas ir siap vos nenuskadinciau, o poto vietoj to kad atsiprasyciau ir sumokeciau uz sugadinta inventoriu su SH sumalciau forume- turbut malonu nebutu. ar kaip?
HANG'n'LOOSE
Vartotojo avataras
Twora

UNREAD_POST avantmov 17 Lap 2006 15:53

as y situos dalykus nesikisu
avantmov

UNREAD_POST Jonas 108 17 Lap 2006 16:24

Kalbejau telefonu su kebabu. Prizadejo atsiprasyti. Jeigu tai buvo tik pazadas..........oi, u, y, a,

Net nezinau kas mums labiau patiktu, tegul pasirenka Pons keb...donacio
shop on line,
www.boardsports.lt
BoardSports LTD
+37061680088
Vartotojo avataras
Jonas 108

UNREAD_POST Keke 17 Lap 2006 18:40

Siaip tai i tokius konfliktus stengiuosi nesikisti, bet sikart man kaip potencialiai aukai (ir neduok dieve kaltininkei) kantrybe truko...
Donacijau, nepazistu as taves... bet maniau kad padoresnis esi...
Maciau as visa ta eventa...
Tavo pozicija tiesiog izuli...
Visiems visko buna, bet situacijoj, kur esi 100% kaltas, mazu maziausia ka gali padaryti - tai atsiprashyti... O dabar... Parodei savo tikra veida...
Neduok dieve kada nors pasipainioti tavo KURSE...
O kalbant apskritai - jau darosi koktu skaityti visokiausius tavo izeidinejimus ivairiais adresais... Gal uzteks? Ar siaip neturi kur kitur issilieti?
Kyla klausimas, kaip sitaip dergiantis forume, paskui gali ant kranto kaip niekur nieko sau ramiai spaust kitiems ranka...
Downwind'inu per gyvenimą...
Vartotojo avataras
Keke

UNREAD_POST benzas 17 Lap 2006 23:11

Kazkodel manes nestebina.... ponas don kebabas neapleidzia savo stiliaus... ponuli turbut neskaitai ka pats rasai.. nuo tavo paties priestaravimu savo issakytiems teiginiams man visai aisku kokios gi tu pozicijos .. o ji labai aiski.. visada esi teisus ir nekaltas visais atzvilgiais kaip ponas teisingiausiasis teisuolis... tavo netendencingumu ir objektyvumu kaip eksperto, o pagal esanti poziuri ir kaip mokytojo esu visiskai nusivyles... jei taip tesis ir toliau manau, kad pradesiu antireklamine kompanija tavo kaip nekompetetingo mokytojo atzvilgiu :wink:
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST Twora 20 Lap 2006 18:23

Donce nekaltas,
APLINKA KALTA...
HANG'n'LOOSE
Vartotojo avataras
Twora

UNREAD_POST Juozas14 20 Lap 2006 18:33

Twora rašė:Donce nekaltas,
APLINKA KALTA...

o aplinka tj visi kaitai ir burlentes kartu sudejus ;]
Tel. 860338696
Mail. thunder@surf.lt
Vartotojo avataras
Juozas14

Burės numeris: 1

UNREAD_POST Akinys 20 Lap 2006 18:59

uz santykiu aishkinimasi ne krante, gyvai ir tuoj po incidento, o forume -incidento dalyviams ir ju advokatams skiriu bausme:
- jums atimama teise iki 2007.04.01 buriuot Akinio Nasruose
- 2007 AN wave sezono atidarymo metu arba sezono eigoje (jei atidarymo metu nedalyvavote) statote man po bokala alaus.

hau!
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

UNREAD_POST Tata 20 Lap 2006 20:04

...cia geras

man pakliuvo labai nepatogi banga

sia minti irasau i akinio aukso fonda
jos autoriui turetu buti apribota teise ateity susidurti su nepatogiomis bangomis, idant isvengti nemaloniu minuciu

see ya
Vartotojo avataras
Tata

Kitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių

Prisijungimas nariams