3 val. isedejus laukiant pasisakymo isdziuvo burna ir siek tiek jaudinaus pradzioj, skubejau todel kalbejimas nestebuklingas, bes esme pasitengiau perduot.
Dar galiu pasakyt ko cia nesimato: nors buvau uzsirases oficialiai kalbeti buvo jausmas, kad man nori neduoti kalbeti siuo klausimu ir svelniai tariant staigiai subalsavus pereiti prie kito klausimo, o po to jau velu butu kalbet... kadangi priejau kuo arciau pasisakanciu ir garsiai replikauvau keleta kartu buvau pakviestas pasisakyt.
PatinkaRodyti daugiau emocijų
· Atsakyti · 16 min. · Redaguota
Arturas Dudenas
Arturas Dudenas Nuo 3:11.06 balsaviams musu klausimu: 15 - uz, 9 - pries, 2 - susislaike, 1 - nebalsavo...gyvenam ir dirbam toliau, nepasiduosim, kovosim. Garantiju aisku jokiu nera, bet neduosim ramiai gyventint, bei bandysim visus sansus ir ziuresim kaip bus...
· Atsakyti ·
1
· 20 val. · Redaguota
Arturas Dudenas
Arturas Dudenas Del musu projekto tarybos posedzio eigoj buvo 3 kartus kalbeta ir pasakyta, kad jis zluges ir nebera prasmes testi, o pasirodo, kad ir vienas zmogus lauke karys, nes turim palaikyma Siaulieciu ir visos Lietuvos kaitioru...kam idomu siek tiek atgal atsisukit video iki mano pokalbio ir pamatysit, kad nenusikalbu...
· Atsakyti ·
6
Aurimas Giedraitis Blemba kaip tau nervai laike be keiksmazodziu kalba visa pasakyti?

Patinka
· Atsakyti ·
1
· 14 val.
· 27 min. · Redaguota
Arturas Dudenas Nu patkek 3 val. laukiant burna isdziuvo, dar gavau spaudimo isvis nekalbet, nes tipo saukstai po pietu...pradziai siek tiek jaudinaus paskui isivaziavau, aisku ir puses nepasakiau ka norejau, bet zmones is kitu miestu sedeje sake, kad net nezinodami temos viska suprato ir emocickai gera kalba...tai tiek...ir dar is vakaro gavau spaudima ne viska ka zinau sakyt ir stenktis diplomatiskai neieskant kaltu kalbet.
Patinka
· Atsakyti · 14 val. · Redaguota
https://www.facebook.com/groups/114463018581241/permalink/1667373799956814/
visu peripetiju cia nesurasysi ir ne viska galima kalbeti, viskas zymiai sudetingiau nei atrodo, bet stengiames kovoti ir nepasiduoti iki galo...

Mums reikia ir mes jauciam visu LT kaitioru, bei buriuotoju palaikyma ir kuo jo daugiau tuo didesne jega esame kartu.