Puslapis 11

karkos vyniotinis

UNREAD_POSTParašytas: 26 Sau 2005 21:42
baidas
1 vidutinio dydzio karka
300g maltos kiaulienos
1 kiausinis
1-2 morkos
druskos, pipiru, lauro lapu, cesnako, prieskoniu kiaulienai, ziupsnelis kmynu

Iskaulinta karka gerai ismusu su plaktuku mesai musti ir sumarinuoju su prieskoniais. Tai darau dazniausiai is vakaro, kad gerai pasimarinuotu.
I malta kiauliena idedu prieskoniu ir imusu kiausini. Ant stalo iskloju karka, pabarstau kmynais, dedu malta kiauliena(isploju kaip blyna ant karkos), per viduri dedu nuskustas, nuplautas ir i keturias dalis perpjautas morkas (galima tik pusiau perpjauti) ir susuku i celofana bei stipriai perrisu kaproniniu sniureliu.
Verdu apie 2 val. I vendeni reikia ideti druskos, lauro lapa, kvepianciu pipiru zirneliu ir kleta cesnako skilteliu.
Kai isverda as dar karta perrisu su sniureliu, kad geriau sustingtu ir pjaustant nesubyretu. Tada paslegiu ir palaikau kol kaip reikiant atausta.

UNREAD_POSTParašytas: 27 Sau 2005 11:15
Efca 374
B**mba, valgyt užsimaniau, seilės tik tįsta...
Reiks gimtadieniui pasidaryti. O tu į verdantį vandenį tą apcelofanintą karką dedi ar į šaltą?

UNREAD_POSTParašytas: 27 Sau 2005 21:30
baidas
i verdanti

Re: karkos vyniotinis

UNREAD_POSTParašytas: 20 Lap 2013 21:53
lukaskuprijanovas
super