Girmantas rašė:isskirstysiu pagal vaizdus, kas man labiausiai patinka:
flaka (zalia bure): hip hop/dnb;
speedloop (raudona bure): metalas;
bottom turn (juoda bure): lounge, hip hop;
cut back (juoda bure): klasika, rock;
cut back (zalia/balta bure): metalas/hip hop;
slalomas: rock/pop;
bendroj iskaitoj manau laimetu klasika..
metalas - isreiksti nevaldomai stichijai (bangos min 5m h, vejas bent 25m/s), kovai pries ja.
rockas - isreiksti bendrumui, "prie chebros" jausmui, kad visi faini, nes: plaukia, valgo, vaziuoja ziuri, maudosi, vanduo, dangus, faini. mes esame apyfainiai ir faini kai esame faini ir nefaini. kai nefaini esame faini, nes jumoras.
pop - turizmas
hip hopas - freestyle pribumbasai ir siaip visokie pribumbasai pribumbasai. momento sureiksminimui. asmens statuso sureiksminimui. juockiai vandens bijo.
klasika - stichijos ir raiderio harmonija (metalo priesingybe)
mixas - gali buti turizmas ir egzotika, bet dazniausiai tokia muzika dedama, kai neaisku, ka deti.
dnb. - vienareiksmiskai greitis ir situaciju kaita (rock priesingybe).
Dar yra "gyvas" arba , atseit, akustinis, siltas garsas.
Tinka ta muzika, pagal kuria padarytas montazas ( montazas atitinka bent jau ritma, jei tekstas nesuprantamas).
Kadangi klausos neturiu, tai man dnb patinka, nes jis leidzia klausytis du dalykus iskart - zemus ir aukstus su savo atskiromis temomis ir ju pynimasi. Butent pynimasis ir uzveza. Veiksmas vyksta ir bangos virsuje ir apacioje. Man smegenyse sita muzika vizualizuojasi, kitos - ne:) Cia kaip juroje - virsuje girdi aukstus, po vandeniu vien zemi. Ir patinka ziureti, kai keli vaizdai viename kadre, bo viena vaizda ziureti uzima perdaug laiko.
Geriausia daryti kaip pats jauti ir nekvasinti sau galvos, ka galvos kiti.