Jo... šeštadieni ne eilinis toks buvo.
Atvariau i Dreverna kažkur apie 7,45, pute 12,5 ms.

Kol takilavau savo 6,2 burite, dave jau ir daugiau vejo. Šiaip šiais metais mane stebina Dreverna, vejas buvo ne toks jau ir lygus, gūsiavo + - 2 +- 4 ms.
Vietomis dar gyveni, vietomis visa žostkai.
Ant vandens atrode kad pučia tikrai daugiau nei 12.
Po pirmo plaukimo kuris buvo apie 500 metru i viena puse ir 500 i kita nusprendžiau pataupyt jėgos ir pafotkint.

Sąlygos kai KuršMariose tai įspūdingos

Po truputi susirinko hebros

Sušalau aš kažkaip tada Vandeni su fotiku, nerealei, bet malonu vaizdu dave kaitiorai ir aplamai smagu buvo.

Mėgstu Kuršmarių peizažus.

Kestas kažkaip mane greit pamate, vot šnipas.

Visa diena praktiškai saule švente, uhhhh gerai...

Drevernos siluetai...

Apie 12 vejas truputi aprimo iki 10 ir aš išvariau kaip ir planavau link Ventaines.

Jooo...

Reikejo pjaut aštresni kampa kad butu lengviau truputi ir gavosi kad iki kranto jau buvo pakankamai toli kad suprast kur aš čia esu. Pamatęs spota su kaitais nusprendžiau kad tai ne ventaine, toliau pamatęs antra spota su kaitais ir burem pagalvojau kad gal čia?? Jau buvau pakankamai pavargęs kontroliot lenta tokiam čope, ir padariau downa.
Kaip supratau iš lupu vieno buriuotojo kad man iki Ventaines dar kokie 5-6 km.
Joo.... pagalvojau. Dabar kad užpjaut iki Ventaines reikia keltis vėl, nusprendžiau varyt atgal i Dreverna kol ne nusėdo vejas ir man su mano 6,2 butu ragas. (Po pietų apie 15,30 taip ir buvo)
Išjunge praktiškai momentaliai.
O Dar ne galvojau kad pamatysiu tokiu Neilprydu savo gyvenime.

Jooo visa prie kitu vaizdu priprato mano akis, buvo labai prikolnai matyt vaizdus.

Nu ka gi. Labai smagi diena buvo jai pamiršt pora skausmingu katapultų ir visokiu nesąmonių kai jau rankos ir kojos ne juda. Graži diena...

Iš Drevernos nuvariau i Ventaine paspaust ranka draugams, pasveikint Fisha ir kaip pasirode Bulla su gimtoške

Ačiū Bobui už ekskursija superinę,

Čia vat pakeliui, jums nufotkinau Kuršmarių peizažą iš Šturmu.
Bus kaip mano maža juokinga dovanele.

PS – Hebra, Vetaine ofigennas spotas žinokit, labai aktualus buriuotojams su šeima.
Manau patenkinti ir laimingi gali būt visi.
Gerai, visiem iki ...