EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

E-laikas(Betonke)2008-11-11/ELF-PhotoArt

Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų.
Posts here all photos/ movies from surfing spots

E-laikas(Betonke)2008-11-11/ELF-PhotoArt

UNREAD_POST Ernest 13 Lap 2008 12:36

Sveiki. :)
Va taip išėjo ši kart kad man ne labai pasisekė ištrukt iš darbo kad pavaryt kartu su hebaite. :)
Bet už tai galima buvo pafotkin ir pabendraut trumpam. :)
Ačiū visiems reideriams už suteikta man malonumą stebėt jus ta gražia diena ant vandens.
Reikėjo man vis del to imt Nikona ta diena o ne Canona, bet tiek to.
Ačiū visiems. :)

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Nu ka gi?
Lets go to the Jybe and Action

:) =D>
Paveikslėlis

Paveikslėlis

:wink: :thumbright:
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

:) :shock: :)

Paveikslėlis

Paveikslėlis

:D =D>

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Nu ir Top Endas. Gražus Elaiko peizažas ir puikus Audriaus Posūkis. =D>

Paveikslėlis

Geros dienos, susimatysime. :D
Vartotojo avataras
Ernest

Burės numeris: 0

Re: E-laikas(Betonke)2008-11-11/ELF-PhotoArt

UNREAD_POST Fish-Bone 13 Lap 2008 13:00

Nu joooo... Gerai pavarėt chėbryte ;) Audriaus posūkiai tai tokie neprasti.. Lentą guldo ant borto taip negailėdamas nieko. Nedaug iki tabletop (kai dugnas žiūri į viršų) betrūksta :D
Ernest, Tavo fotkės kaip visada puikios ;) Nieko.. Kitą sezoną gal ir mane pagausi kokį kartą :)
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

Burės numeris: 1617

UNREAD_POST Bobas32 13 Lap 2008 13:45

Geros foto, ir labai gerai matosi, kur dauguma žiūri posūkio metu. (kur žiūrėsi, ten ir atsirasi :) jeigu žiūri po kojomis - ten ir maudysiesi)
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST antoshas 13 Lap 2008 13:56

good day, nice pics! =D>
Vartotojo avataras
antoshas

UNREAD_POST sigiakas 13 Lap 2008 14:00

Bobas32 rašė:Geros foto, ir labai gerai matosi, kur dauguma žiūri posūkio metu. (kur žiūrėsi, ten ir atsirasi :) jeigu žiūri po kojomis - ten ir maudysiesi)

kaip tik tai ir as pastebejau :) labai svarbu kur ziuri...
Burlentes, slides ir snieglentes http://www.lorchboards.com/Home.397.0.html
Vartotojo avataras
sigiakas

UNREAD_POST Need4wind 13 Lap 2008 14:06

Kaip greit padarei! Aciu, smagu prisiminti tas praleistas ant vandens valandas, prabegancias lyg keliolika minuciu :)
Vartotojo avataras
Need4wind

UNREAD_POST Ernest 13 Lap 2008 14:08

Aaa vel gi – jai jūsų skrino rezoliucija ne dideli ir fotke pjauna forumas, tai fotkes galima pažiūrėt ir čia
http://public.fotki.com/ELF-Photoart/elake20081111/
Tik ten jau tokiu „dideliu” ne bus.

Antoha o čia tu buvai ta diena Elaike? :)
Tiesiog aš ne pažįstu šita Kaitiora. Veidas labai matytas, o vardo net ne žinau. :oops: :)
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST Aurimas 13 Lap 2008 15:49

Aciu Ernestai.. man patiko..o del to ziurejimo tai cia manau ir man kazkiek adresuota.... tai vat matau kad nieko panasaus i posuky nematau..krc gryba pjaunu ir dar rekiu kad posukiai kartasi gaunasi..hernia cia ne posukiai..kai pradedu leistis pavejui atkrato mane bangele kad ir pati maziausia ir tada gaunasi tokios nesamones kaip kad ten kazkurioj nuotraukoj kur fotografui visu grazumu parodziau lentos dugna :) gal del to ir ziuriu as i tas kojas ir lenta kad isisilaikyciau dar pirmoj pusukio daly..ne velnio as ten nieko gero nepamatysiu.. bet visitke kazkodel ziuriu..o siaip del plaukimo tai ir dar toli grazu iki atsipalaidavimo..gal si karta bishky nedatempiau bures.. sunkokai sekesi valdyti pereboruose.. bet cia ne esme..jei Romas su 9kvm patenkintas vare..
dar kart dekui Ernestai kad atvaziavai ir taip geria iamzinai musu ciudus ant vandens.. paskutine LTU51 foto tai uzsitarnavo ilgas dienas ant mano dekstopo .. :D
Aurimas

UNREAD_POST Andrius11 13 Lap 2008 16:03

23 nuotrauka nuo virsaus - geltona simmerio bure, galima pavadinti "burlente-vaiduoklis", nes plaukiancio nesimato. :)
Jei reikalai einasi ne taip kaip tu nori - nemaisyk jiems, tegu jie preina salia - tai ne tavo reikalai.
Andrius11

UNREAD_POST kestutisg 13 Lap 2008 16:04

Aurimas rašė:o del to ziurejimo tai cia manau ir man kazkiek adresuota....

aha, manau, kad tau, gerai, kad manes ten nebuvo, o tai turbut ir man butu adresuota :D pastebejau, kad Sigiako filmukuose atlieku "crash test dummy" vaidmeni - tiek pavasariniame, tiek pastarajame ish Drevernos :)

Aurimai dar pastebek, kad apart zhiurejimo i prieki Audrius51 visu kunu pasidaves i prieki, o tu - atsiloshes atgal. Ish asmenines patirties galiu pasakyti, kad tokioje pozoje tampi lentos labai lengvai nukratomas, ji tiesiog ishslysta ish po taves (kas ir matosi toje fotkeje, kur tavo lentos pilvas demonstruojamas). Atlekus dideliu greichiu i posuki pasiduoti i prieki baisokoka, bet reikia - sharnyro kontrole ish karto pagereja. Audriaus posuki galima stebeti ir stebeti, mokytis ir mokytis.

K.
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

UNREAD_POST Sakals 13 Lap 2008 16:23

Aurimas rašė: paskutine LTU51 foto tai uzsitarnavo ilgas dienas ant mano dekstopo .. :D

Lygiai ta pati ir as padariau - nereali foto.
Aurimai, siaip tokiu oru uzsidek specialu kapisona buriuodamas, nes gali turet labai rimtu bedu su persalusia galva [-X
Vartotojo avataras
Sakals
-

UNREAD_POST Gintas 13 Lap 2008 17:23

Audrius viska graziai daro. Kitiems - kojas sulenkite per kelius bent jau staciu kampu ir ziurekite i posukio pabaiga. Kai kojos tiesios freeraidines ir lenktynines lentos slepsi ir sustoja posukio viduryje.
http://www.vejasgalvoje.lt/index.php?op ... 6&Itemid=1
"Vėjas galvoje" buriavimo mokyklos Trakuose. Visą informaciją rasite čia:
http://www.vejasgalvoje.lt/index.php?op ... iew&id=130
Vartotojo avataras
Gintas

UNREAD_POST Bobas32 13 Lap 2008 19:33

Aurimas rašė: del posukiu tai dar pastebiu kad bishky staigiau su sita lenta reikai spausti borta.. ir agresyviau..

Ne, nereikia. Kaip tik jokio spaudimo. Mano lenta varoma priekine koja. Tas pats galioja ir posūkyje. Reikia agresyviau dirbti su bure: užtraukti su galine ir priekinę ranką ištiesiant, tuo pačiu metu spausti giką priekine ranka į šarnyrą, aišku pritūpti ir jokiais būdais nesusi kaustyti. Ir neužlaikyti burės. Aš plaukiojau su Planktono 105 ltr . (plotis atrodo 63cm). Vairas 36 cm. Labai gera lenta.
Geriau daryk didesnio radiuso posūkius, lengviau visus elementus įsisavinsi ir vėliau galėsi ir staigesnius posūkius išdrožti. Pajusk išcentrine jėgą posūkyje.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST zygis 13 Lap 2008 19:59

Super nuotraukos =D>

Andrius11 rašė:23 nuotrauka nuo virsaus - geltona simmerio bure, galima pavadinti "burlente-vaiduoklis", nes plaukiancio nesimato. :)

Ta burlentė vaiduoklis - mano. Teko ilgai reguliuot kol išmoko be buriuotojo plaukiot :D
Vartotojo avataras
zygis

UNREAD_POST Aurimas 14 Lap 2008 14:09

Bobai mano vienu dydziu didesne 115l/65cm ..vairas 40...kaip suprantu nedidelese lentose ir tokie mazi skirtumai daug duoda.. kaip tiesiojoj vystyti greity tai jau ir baigiu perprasti, bet su posukiu tai... su savo senaja lenta as darydavau tik pavejiny posuky bet toky labia leta.. tik sustojus, priehsvejinio net nedarydavau.. pora kart tik esu bandes nes jis man visiskai nepatinka. :) su sita lenta kiek teko cia per ta menesy ar kiek, plaukti tai tokiom dienom kai dudolina, ir iki kito kranto atvarai pilnam gaze.. tai nestabdysi ir letai jau neapsisukinesi :d bandau tada greitai ta pusuky.... kai bandau kur nors ekvatorijoj uzsipjauti auksciau i veja.. tia tenka pabandyti ir ta priehsvejiny.. bet man kaip ir nuo nulio mokinimasis ir dar su mazoka lenta.. tai jau ishkart zinau kad uzsivoshiu su bure ir teks pasimuodyti.. bet taip bandau sutaupyti aukshty i veja.... gaila kad seznas jau baiginejasi.. dar tiek daug norisi mokytis su mazule( wavistai uzjuoks).. dabar liks dafiga neatsakytu klausimu per ziema..:(
Aurimas

Kitas

Grįžti į Windsurfing Media

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių

Prisijungimas nariams