|
Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų. Posts here all photos/ movies from surfing spots
Ernest 31 Rgp 2009 12:14
Kunigas rašė:Ten as ir buvau. Matai man iki kranto toli tempti buvo, o ir tinklas nemazas pasitaike, kokiu 100m tai tikrai, tai as ji ant lentos ir i kranta.
Aš radau inkarą tinklo, už ta inkarą ir patvarkiau prie kranto, taip lengviau. 
-

Ernest
-
- Burės numeris: 0
Kunigas 31 Rgp 2009 12:17
Kita karta plaukiant reikes kuprine pasiimt, tai bent visiems buriuotojams vakare galima bus zuvienes isvirti 
LTU 1331
-

Kunigas
-
- Burės numeris: 1331
rutab 31 Rgp 2009 13:06
To Ernestas > po pietų išlėkėm namo (mat ne viena buvau, o visi likusieji "spaudė" mane važiuoti). Bet kokiu atveju - rankyčių jau nebegalėjau pakelti tiek prisiplaukiojusi O tie tinklai tai iš proto varė. Kas per kvailiai sugalvojo tokioj vietoj juos įmerkti? Tuoj ne buriuosim, o tik tinklus su žuvytėm Ventainėj trauksim  Keičiam hobį  Rūta
Rūta LTU1117 
-

rutab
-
- Burės numeris: 1117
kestutisg 31 Rgp 2009 13:51
rutab rašė:O tie tinklai tai iš proto varė. Kas per kvailiai sugalvojo tokioj vietoj juos įmerkti? Tuoj ne buriuosim, o tik tinklus su žuvytėm Ventainėj trauksim  Keičiam hobį  Rūta
manimi tai Planktonas negalejo atsistebeti - kodel varydamas kairiu halsu ash varau pavejui, o deshiniu (atgal i Ventaine) pjaunuosi i veja. Bet matyt tokia mano "nuojauta" ir padejo tinklu ishvengti, nei vieno niekur nemachiau  Shiaip tai butu gerai, kad Ventaines sheimininkai susirupintu tokiais dalykais, nes jei brakonieriai "ju teritorijoje" daro bezpridielus, kuriu pasekoje nukenchia zmones (padarius su SL gera katapulta ir pagavus stieba su galva gali ir visai blogai baigtis) ir brangus inventorius, tai nedaro shios vietos populiaresne. Kaip minimum turetu buti available kateris, kad toki turta radus nereiketu tempti jo rankomis i kranta, o tinklas butu parvezamas kateriu, o dar geriau butu praplaukti bent karta per savaite pro akvatorija, kurioje dazniausiai plaukiame ir "paieshkoti" tinklu. Manau, kad brakonieriai greit ivertintu nuostolius ir daugiau nesirodytu. Nebent nenorima gadinti santykiu su "chiabuviais"...
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer LTU2000 // +370 655 13374
-

kestutisg
-
VytautasS 31 Rgp 2009 13:55
Ko gero tuoj sulauksit žvejų keršto  , gal geriau elgtis civilizuočiau 
-

VytautasS
-
Kunigas 31 Rgp 2009 13:59
Gaila ciabuviu, juk kaime pragyvenimui ir taip sunku uzsidirbti, tai sveikintina kad bent ne elektra darbuojasi. Bet jeigu kas pamatys ciabuvi bestatanti tvora, galima butu snektelt kad diena musu o naktis ju, tegul ankstu ryta issitraukia savo tvoras. Visgi rukyti karsiukai visiems skanu 
LTU 1331
-

Kunigas
-
algisp 31 Rgp 2009 14:06
Su keliu kvadratu buremis plaukete? Mes buvome sventojoje, tai net su 7,2 m buremis neuzteko.Pavydas ima i jus beziurint 
-
algisp
-
rutab 31 Rgp 2009 14:08
Tai ko iki Ventainės neatšokot? Gi netoli, o vieta nereali, ir vėjas geras. Na aš tai su 6 kv.m. plaukiojau. Bet kadangi o tačiau esu pradedančioji ir dar mergaitė, tai čia ne rodiklis  Rūta
Rūta LTU1117 
-

rutab
-
Kunigas 31 Rgp 2009 14:11
Teko pastebet ir 5 kv, bet buvo kas ir su 7,5 kv skraide.
LTU 1331
-

Kunigas
-
algisp 31 Rgp 2009 14:13
rutab rašė:Tai ko iki Ventainės neatšokot? Gi netoli, o vieta nereali, ir vėjas geras. Na aš tai su 6 kv.m. plaukiojau. Bet kadangi o tačiau esu pradedančioji ir dar mergaitė, tai čia ne rodiklis  Rūta
Sekanti karta minsim i ventaine.Kazkokia stebuklinga vieta, pajury nepucia o pas jus pucia be gailescio
-
algisp
-
Vertejas 31 Rgp 2009 14:24
Visa dieną 6,4 vienu metu teko 5,3 išsitraukti, nes buvo per daug 
Sunku ginčytis su moterim, jei ji.. nuoga..
-

Vertejas
-
Ernest 31 Rgp 2009 17:00
Dėl vėjo: Kažkaip šiais metais atsirado Ventaine kaip spotas, ir kuršmariai patruke Daugiau(galima sakyt masiškai) buriotojus kuri varo Flatu, o šiaip kaitiorai visada sakydavo –Jai niekur Lietuvoje ner vejo Drevernoi ar Kintose vejas Visada yra. Ši savaitgali viskas beveik buvo taip kaip ir rode Meteo, o meteo rode veja nuo Klaipedos iki Rusijos sienos. Tai kad analizokit truputi prognoze ir varykit ten kur pučia. Visa diena su 6,2 lenta 66 pločio, po lietaus postovejom poilsejom o taip visa diena non stop. Dėl tinklu žveju ir gyvenimo: Gyvenimas yra sunkus dabar taip, bet greičio apribojama, diržu , šviesu ir kitu dalyku niekas ne atšaukę, kodėl dėl tinklu ir kitu dalyku kur reikia nupirkt leidimą turi būt kitaip? Pastebėsim – kad kai stovi tinklai ir jie pazimeti TVARKINGAI niekas ne pyksta. Tai kad ne reikia laukt jokiu keršiu, o jai taip bus, manau greit galima susitvarkyt su tokiom problemom. Prisiminsim kaip 2007 kaitiorai išpjovę visus tinklus nelegalus, man rodos nodi ir koks kipšas paskui buvo. To Kestas: Kestai tu tiesiog pradėjau plaukt po tao kaip mes jau iškapojom tuos tinklus. 
Paskutinį kartą redagavo Ernest 01 Rgs 2009 08:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Ernest
-
- Burės numeris: 0
kestutisg 31 Rgp 2009 17:41
VytautasS rašė:Ko gero tuoj sulauksit žvejų keršto  , gal geriau elgtis civilizuočiau 
Vytautai, o tu manai, kad statyti nepazhymetus tinklus yra civilizuota? Jei taip, siulychiau Tau asmenishkai pabandyti i toki ilekti pilnu greichiu pavejiniu kursu. Be to ash nesakau, kad reikia tuos tinklus sudeginti ar supjaustyti - ne, tiesiog surinkti, tegu paskui ateina vietinis petras atsiimti ir pasizhiuri sheimininkui i akis. Ernest rašė:To Kestas: Kestai tu tiesiog pradėjau plaukt po tao kaip mes jau iškapojom tuos tinklus. 
achiu Jums algisp rašė:Su keliu kvadratu buremis plaukete? Mes buvome sventojoje, tai net su 7,2 m buremis neuzteko.Pavydas ima i jus beziurint 
nuo 5.3 (Bobas) iki 8.4 (Audrius51), visiem uzhteko. rutab rašė: Na aš tai su 6 kv.m. plaukiojau. Bet kadangi o tačiau esu pradedančioji ir dar mergaitė, tai čia ne rodiklis  Rūta
Ruta, tu su savo kompleksija ramiai galejai imti ir mazhesne burike 
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer LTU2000 // +370 655 13374
-

kestutisg
-
rutab 31 Rgp 2009 17:49
Kad nelabai turiu iš ko rinktis. Mano mažoji 4,5 kv.m. (su trim kemberiais) kažkaip netraukė... Aišku, problema tame, kad dar nemoku išgauti iš burės maksimumo. Nu bet norisi greičiau lėkti, nors tu ką  O su 6 kv.m. (bekemberinė) visai smagu buvo. Tik va gal iš to ir atsiranda tokios klaidos kaip besivelkantis užpakalis vandenyje ir pan. 
Rūta LTU1117 
-

rutab
-
Grįžti į Windsurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių
|
|