|
Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų. Posts here all photos/ movies from surfing spots
sukasiaka 10 Lie 2007 17:50
beja praita 1dieni o gal 2dieni jau visai vakare atvariau i Akini kokia 19,30, vienas  nu ir ka, susitakelavau ir pirmyn, is pradziu truputi buvo nejauku, vejaus kaiptik 5kui, priestai diena dubasino SW, paskui vakaru visa diena poto pasisuko i NW taip kad is akinio skyles galejau be problemu uzkilti, banga liko eiti is SW link mazojo molo ir formavosi viena po kitos kaip nenutrukstama, autobusu parke pasigauni banga vaziuodamas link latviesu kairiu halsu ir nuo jos vaziuoji, tik pradeda banga gesti keleta metru pasiduodi kairiu halsu ant kitos bangos ir vel toliau, nu nepatikesit, nuo molo virsaus kur prasideda autobusu parkas ir iki uz mazojo molo non stop raidinimas, buvo taip gerai kad turbut prisiminsiu kaip viena is ze best dienu
respectos
-

sukasiaka
-
- Burės numeris: 19
-

Gintas
-
-
Akinys 10 Lie 2007 22:43
dar shiek tiek apie SET'us. kitaip tai dar vadinama "wave trains". kaip ir kodel jie susidaro, galima rasti google.
kas tai yra ? tai bangu grupes, kurioje dazniausiai buna dvi, trys, keturios bangos, gerokai didesnes nei kitos. tokiu grupiu periodas gali buti ivairus - nuo keliu minuciu iki gero pusvalandzio - shtai kodel kartais surferiai sedi okeane ir gano siuleli horizonte.
kuom tos bangos ypatingos ? jos DIDELES ir pradeda luzti gerokai giliau, nei kitos.
kaip tas bangas pasigauti ? plaukiant i jura reik ziuret ne tik po nosimi ar i prieki, bet ir per peti, laiku apsisukti ir t.t....
kuria banga grupeje imti ? tai gana svarbus klausimas, galintis kainuot jums gyvybe (aishku, jei bangos tikrai dideles) ar nuostolius materialiajai daliai. pamate pirma kalna, galite beveik buti tikri, kad uz jo eina dar bent du. jei imsite pirmaji, tai turesite botom turna darysite per chop'a - toje vietoje paprastos bangos neluzta, ir jei pucia nemazai vejo, chopas yra. jei nusivoshite, jus skalbs pirmoji, po to antroji, trecioji ir galbut ketvirtoji grupes banga. imkite antraji arba treciaji kalna - priesh tai nuluzes pirmas (arba pirmas ir antras) jums chop'a pavers stiklu ir sumazins kritimo tikimybe. jei krisite - jus maziau kartu skalbs.
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
alga 10 Lie 2007 23:19
Gintai, kas per fragmentacija? Kodėl reportažų nerašai tiesiai į forumą?
Šiaip savas blogas apie buriavimą irgi visai nieko mintis, bet taviškiam trūksta esminės blogo savybės -- RSS arba Atom feedo. Kad skaitytojai galėtų savo agregatoriais užsiprenumeruoti ir matyti, kada parašei ką nors naujo.
Albertas
-

alga
-
- Burės numeris: 42
-
Gintas 10 Lie 2007 23:46
Albertai, parasyk ta pati tik, kazkaip kitaip. Man tavo sakiniuose perdaug technologiju. As tiek nezinau.
-

Gintas
-
-
virtuve 11 Lie 2007 16:11
alga rašė:Gintai, kas per fragmentacija? Kodėl reportažų nerašai tiesiai į forumą?
Šiaip savas blogas apie buriavimą irgi visai nieko mintis, bet taviškiam trūksta esminės blogo savybės -- RSS arba Atom feedo. Kad skaitytojai galėtų savo agregatoriais užsiprenumeruoti ir matyti, kada parašei ką nors naujo.
Albertas
automotokinofototeleradio-mantior 
-

virtuve
-
alga 15 Lie 2007 02:25
Gintas rašė:Albertai, parasyk ta pati tik, kazkaip kitaip. Man tavo sakiniuose perdaug technologiju. As tiek nezinau.
Na, tarkime, aš kasdien skaitau 5 draugų blogus, patikrinu kokius 3 web komiksus, užmetu akį į kelias profesines svetaines, ir t.t. Man patikrinti kasryt tas svetaines, atsirinkti, kur yra kažkas naujo, užtruktų ilgai. Todėl aš naudoju RSS readerį, pvz http://reader.google.com/. Ten aš prisijungiu ir matau, kuris iš draugų parašė naują straipsnį savo bloge. Kad svetainę galima būtų stebėti per RSS skaitytuvą, ji turi savo turinį eksportuoti specialiu (RSS arba Atom) formatu, kurį aš galėčiau užsiprenumeruoti.
Ar tavo naudojamoj sistemoj RSS yra įmanomas ir kiek tai kainuotų, turėtų žmonės, kurie tau tą svetainę kepė.
Štai pavyzdys. Technologijos įdomybių blogas The Raw Feed: http://therawfeed.com/ . Jo Atom feed'as: http://therawfeed.com/therawfeed.xml
Aiškiau?
Albertas
-

alga
-
- Burės numeris: 42
-
Grįžti į Windsurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
|
|