|
Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų. Posts here all photos/ movies from surfing spots
baltrbruz 18 Bir 2008 00:37
Ernest rašė:Supratimas technika yra gan išpustas mūsu laikais. Vibration Reduction.
cia su 2.8 skyle??? is VR, sprendziu kad Nikonas, ne? neblogai, nors kai kur per daug sharpo kas prideda plastmanses skoni  bet kaip fotografas fotografui, tarp musu kritika visada priimtina, ane  ... as pvz fotkindamas specialiai blura dedu, "veiksmo" jausmas suteikiamas.
-
baltrbruz
-
Ernest 18 Bir 2008 08:29
bbs rašė:Ernest rašė:Supratimas technika yra gan išpustas mūsu laikais. Vibration Reduction.
cia su 2.8 skyle??? is VR, sprendziu kad Nikonas, ne? neblogai, nors kai kur per daug sharpo kas prideda plastmanses skoni  bet kaip fotografas fotografui, tarp musu kritika visada priimtina, ane  ... as pvz fotkindamas specialiai blura dedu, "veiksmo" jausmas suteikiamas.
Ghe, Ghe, kaip fotografas fotografu. 1. Kritikas gali but tik tas žmogus kuris pasėke šioje srityje labai aukštu ir pripažintu rezultatu, tai jeigu šnekam apie tikra kritika. 2. Menine Fotografija yra vienas dalykas, reportažine,veiksmo tai visai kas kita, ne tik man. 3. Aš nieko niekam ne priduodu, ne blura ne noisa kaip čia kai kurie tai i plusa verda, aš fotografuoju savo bendraminčius ir darau tai pakankamai gerai, ir nereikalauju už tai net Ačiū. Sharpingas mažinant foto iki web išmatavimu labai individualus dalykas, kuris priklauso nuo daugumo faktorių, ir vienas iš jų tai Monitorius, Crt ar LCD, jo didis taškas ir Kontrastingumas. Amžina „kova” ar yra perešarpas ar jo nera. Tai kad nesiparinam, aš mažinu forkes senai sukurt „Action“u, ne daugiau ne mažiau. 2,8 ? ne, tai ne 2,8 kas gi fotografoja Sporta ant 200mm x 1,7 konverteris * nikona Kropas 1,5 gaunasi virš 500mm, su 2,8 ? Reziumė: Kritikuot mes galime, bet vis dėl to vadinsime viską savais žodžiais. 
-

Ernest
-
- Burės numeris: 0
baltrbruz 18 Bir 2008 10:14
Ernest rašė: 2,8 ? ne, tai ne 2,8 kas gi fotografoja Sporta ant 200mm x 1,7 konverteris * nikona Kropas 1,5 gaunasi virš 500mm, su 2,8 ?
pala pala, prie ko cia skyle ir mm?.. nu neesme. ant kiek mm isszoominta cia?.. nes astrumas geras issilaiko, todel ir klausiu ar cia 2.8. buk zmogas, imesk kokia nuoroda i savo "portfeli", idomu butu paveizet. p.s. sporte visada eina 2.8 del greicio, 5.6 per letas. VR'as ne opcija. nu cia as kaip fotografas fotografui. 
-
baltrbruz
-
Try2Fly 18 Bir 2008 10:38
Jooo.... Nieko nesuprantu apie ka jus cia diskutuojate Man svarbu kad graziai atrodo Reiks kada savo muiline atsivezt ir papyskint, tada galesit bendrom pajegom mane kritikuot,  - bendras tikslas vienija! 
-

Try2Fly
-
Ernest 18 Bir 2008 11:23
bbs rašė:Ernest rašė: 2,8 ? ne, tai ne 2,8 kas gi fotografoja Sporta ant 200mm x 1,7 konverteris * nikona Kropas 1,5 gaunasi virš 500mm, su 2,8 ?
pala pala, prie ko cia skyle ir mm?.. nu neesme. ant kiek mm isszoominta cia?.. nes astrumas geras issilaiko, todel ir klausiu ar cia 2.8. buk zmogas, imesk kokia nuoroda i savo "portfeli", idomu butu paveizet. p.s. sporte visada eina 2.8 del greicio, 5.6 per letas. VR'as ne opcija. nu cia as kaip fotografas fotografui. 
Taip tame objektyve buvo ir 2,8, bet nieko, aš tojau tau kaip fizikas fotografui paaiškinsiu. Tu tikriausiai žinai apie formules FLx1,5= ? Nu tai F priklauso nuo to, kokia rezultatą tu iš tikrųjų nuori. Toli ne visada fotografuoja sportą su mažiausia F kurie leidžia tau objektyvas, ir tam yra logiškas atsakymas - ryškumo gylis- DOF Del profilio, nu tai užeik i profili ir žiūrėk kiek nuori. Ne i tema čia viskas viksta ne i tema. 
-

Ernest
-
Tomoshius 18 Bir 2008 15:26
Ernest - Geros fotkes, labai geros, is esmes vienos geriausiu paskutiniu metu pasirodziusiu... O apie metala ir technika... nieko ji per daug nekeicia, svarbu gera "aki" tureti ir nuojauta, zinoti ka darai... Saunuolis
Flyin' Monkeys Team
-

Tomoshius
-
VytautasS 19 Bir 2008 18:03
Aborigenams bet kokia technika metalo gabalas (rusu patarlė) 
-

VytautasS
-
Ernest 19 Bir 2008 18:58
Baikit hebra,  viskas super gi.  Gaila kad daug ant kranto fotkina žmones, ir filmuoja kartais net, o i forumą padėt tingasas. 
-

Ernest
-
Grįžti į Windsurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių
|
|