EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

sezono atidarymas žemaitijoje

Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų.
Posts here all photos/ movies from surfing spots

sezono atidarymas žemaitijoje

UNREAD_POST Fish-Bone 01 Bal 2007 21:22

nors ir negausus būrelis mūsų buvo (aš, mano tėvas, draugelis ir tėvo pažįstamas), tačiau nepabūgom šalto vandens ir atidarėm sezoną.. :] lentos - oldschool'inės, tačiau vis tiek juda vandens paviršium :] nemanykit, kad visi surferiai tik e-lake ir km plaukiojat.. :D yra ir 'undergrounderiu' :)
http://picasaweb.google.com/juknat/Buriavimas_20070401 <-- ketas foto.. aš plaukiau su žaliai-balta bure. pirmose foto tėvas, toliau aš murgdžiausi.
plaukiant malonumo dielio nebuvo.. nes labai mažas noras buvo įkristi (2kartą plaukdamas vapšem pamiršau užsidėt liemenę.. pastebėjau grįžęs į krantą tik) :]
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

Burės numeris: 1617

UNREAD_POST krabas 01 Bal 2007 22:27

O tie aparatai glisuoja?
krabas

UNREAD_POST Bobas32 01 Bal 2007 22:34

Su tokiais aparatais LR sąlygose galima plaukioti 89% laiko, dar 8% laiko galima varyti su ledrogėm, snowkaitais. Likęs laikas visiems kitiems.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST alga 02 Bal 2007 01:30

Fish-Bone, man atrodo, kad problema buvo ta, kad taip ir nebuvai įkritęs. Sušlaptum, iškart dingtų ta įtampa nuo baimės įkrist, atsirastų malonumas.

Albertas
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

UNREAD_POST Fish-Bone 02 Bal 2007 02:13

na matai.. man buvo praeitais metais toks smagus įvykis gegužės pradžioje, kad ~10*C vandenyje teko ~200metrų gintis burlentę.. ją labai gražiai nešė pavėjui :) tai didelio noro kažkaip nėra maudytis ;) o pasiplaukiojimas baigėsi ne itin sėkmingai - sėdžiu dabar su 37,8 temperatūros ir geriu vaistus :) nepritaikytas mano organizmas tokiems savaitgalio išbandymams matyt.. prieš porą dienų teko keliauti vėlyvą naktį namo vien tik su bliuzonu.. matyt viską susumavus ir užteko susirgt :]
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

UNREAD_POST Marius445 02 Bal 2007 13:04

krabas rašė:O tie aparatai glisuoja?

as ir su kazkuo panasiu pradejau, tai normaliai isglisuot nepavykdavo.. :?
LTU 445
Vartotojo avataras
Marius445
-

uostas

UNREAD_POST Darius 77 02 Bal 2007 15:58

Man patiko jusu burlenciu uostas... Kai toki turit, tai aisku, kad galit varyt net su zieminiais siltais batais. Nesuslapsit :wink:
Vartotojo avataras
Darius 77

Burės numeris: 77

Re: uostas

UNREAD_POST Fish-Bone 02 Bal 2007 16:45

Darius 77 rašė:Man patiko jusu burlenciu uostas... Kai toki turit, tai aisku, kad galit varyt net su zieminiais siltais batais. Nesuslapsit :wink:

na yra dalis tiesos.. :) atistojam ant lentų išties sausomis kojomis.. bet papaukus keliasdešimt metrų jos būna labai jau nesmagiai šlapios, nes kiekviena bangelė, kurią praplauki, gražiai aptaško kojas.. :) draugeliui buvo gerai - turėjo nardytojų kojines.. o man teko šaldytis su vasariniais batais :( tai dabar ir šliaužioju po namus kaip lavonas..
LTU 1617
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

UNREAD_POST Laisvis39 02 Bal 2007 17:29

Grazios nuotraukos. Tokiam ezere, tarp misku, nieks neglisuotu, vadinas sios burlentes pasiplaukioti ir stebeti gamta :P yra pacios tinkamiausios. :)
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

UNREAD_POST Fish-Bone 02 Bal 2007 17:41

ok. dumb question - ką Jūs laikot glisu..? :] aš savo 'buriavimo' žodyne šio žodžio nenaudoju. paklausiau draugelio, tai paaiškino taip - glisas yra tada kai ciuozi taip, kad koke 70% lentos yra iskile is vandens
kaimiskai tariant "varai ant greicio(didelio)" - na jei suprasti taip, tai tada retai būna toks 'glisas'. tačiau būna.
LTU 1617
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

UNREAD_POST Laisvis39 02 Bal 2007 17:53

Fish-Bone rašė:

ok. dumb question - ką Jūs laikot glisu..? :] aš savo 'buriavimo' žodyne šio žodžio nenaudoju. paklausiau draugelio, tai paaiškino taip - glisas yra tada kai ciuozi taip, kad koke 70% lentos yra iskile is vandens
kaimiskai tariant "varai ant greicio(didelio)" - na jei suprasti taip, tai tada retai būna toks 'glisas'. tačiau būna.

Vakare Girmis i media skyreli imes filmuka, kur bus nufilmuoti vyrukai vakar ciuoze Elektrenu mariu vandenyse. :wink:
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

UNREAD_POST krabas 02 Bal 2007 19:43

Fish-Bone rašė:ok. dumb question - ką Jūs laikot glisu..? :] aš savo 'buriavimo' žodyne šio žodžio nenaudoju. paklausiau draugelio, tai paaiškino taip - glisas yra tada kai ciuozi taip, kad koke 70% lentos yra iskile is vandens

Is nuotrauku aiskiai matosi kad gliso nebuvo. TIk sumaisti inese sitas tavo sakinys: "lentos - oldschool'inės, tačiau vis tiek juda vandens paviršium :]". Jei neleki 2-3 kartus greiciau uz bangas, tai buk ramus kad neglisuoji.
krabas

UNREAD_POST Rasius321 02 Bal 2007 21:21

Fish-Bone rašė:ok. dumb question - ką Jūs laikot glisu..? :] aš savo 'buriavimo' žodyne šio žodžio nenaudoju. paklausiau draugelio, tai paaiškino taip - glisas yra tada kai ciuozi taip, kad koke 70% lentos yra iskile is vandens

Jeigu lenta šlepsi į bangeles - tai ne glisas. Jei lenta barška į bangeles - tai jau glisas.
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST Romas 02 Bal 2007 22:06

Glisas prasideda nuo tokio greicio kai lentos pludrumas nebeturi ytakos plaukimui.
Vartotojo avataras
Romas

UNREAD_POST kestutisg 03 Bal 2007 00:37

Romas rašė:Glisas prasideda nuo tokio greicio kai lentos pludrumas nebeturi ytakos plaukimui.

Dar kai ishglisuoji labai bure "palengveja"
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

Kitas

Grįžti į Windsurfing Media

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Prisijungimas nariams