EditaD rašė:Na taip ir aš girdėjau apie Ventainišką fiestą.Aš kalbinu naujus metus tenai sutikti.Yra pirtis, yra sniego, kur gyventi taip pat yra..Reikia tik geros kompanijos
Moki įkalbinėti Užsisakiau vietas Ventainėje - būsime!
sveiki sveiki sveiki!!!su seniai praejusiais naujaisiais metais! kaip sventet?kaip gyvenat?pasiilgau jusu ir ventaines!!!laaaaaaaaaabai!!! nezinau kaip atskirsit abi dominykas as toji is pirmos pamainos
tikrai nesnausiu! SIMTAS procentu,kad atvyksiu Edita! LABAI NORIU KUO GREICIAU ATVAZIUOTI! man LABAI patiko!turbut rinksiuosi vasaros viduri,nes silciausia. tai iki greito!
Kada planuojate vaikuciu stovykla siemet paleisti? Kiek laiko jie ten gyventu, ar yra dar vietu, nuo keliu metu jaunuosius aktyvistus priimate? Na ir pabaigai kokios finansines salygos? Na ir uzpuoliau su klausimais.....
Elnino rašė:Kada planuojate vaikuciu stovykla siemet paleisti? Kiek laiko jie ten gyventu, ar yra dar vietu, nuo keliu metu jaunuosius aktyvistus priimate? Na ir pabaigai kokios finansines salygos? Na ir uzpuoliau su klausimais.....
Gavome naujas bures. Dabar jaunųjų stovyklautojų laukia spalvingos trys 3.5kv ir viena 2.5kv burės su naujais palengvintais, specialiai vaikams pagamintais RDM stiebais ir gikais