EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Noriu mokytis :)

Viskas "žaliems" - klauskite, domėkites
Profams pareiga tinkamai atsakyt
All about kitesurfing - first steps to the sky

Noriu mokytis :)

UNREAD_POST br0lis 22 Rgp 2007 14:25

Sveiki, aš gyvenu Vlniuje ir jau antrus metus noriu išbandyt kiteboarding'ą. Dabar pas mane atsirado tokia proga! Iš jūsų post'ų supratau, kad geriau pereit mokyklėle, negu po to gydytis ligonineje. Bėda ta kad aš nežinau kokia mokyklėle rinktis ir ta kad aš neturiu galimybės kaip pačiam nusigauti iki jūros :/. Taigi gal yra žmonių kurie nori kartu su kokia nors mokykla varyti prie jūros ir pasimokyt kaituot, arba gal kokios nors mokyklos pačios gali nuvežti į tam tikrą vietą?

Su pagarbą,
Artūras.
br0lis

Re: Noriu mokytis :)

UNREAD_POST Girmantas 22 Rgp 2007 14:36

br0lis rašė:Sveiki, aš gyvenu Vlniuje ir jau antrus metus noriu išbandyt kiteboarding'ą. Dabar pas mane atsirado tokia proga! Iš jūsų post'ų supratau, kad geriau pereit mokyklėle, negu po to gydytis ligonineje. Bėda ta kad aš nežinau kokia mokyklėle rinktis ir ta kad aš neturiu galimybės kaip pačiam nusigauti iki jūros :/. Taigi gal yra žmonių kurie nori kartu su kokia nors mokykla varyti prie jūros ir pasimokyt kaituot, arba gal kokios nors mokyklos pačios gali nuvežti į tam tikrą vietą?

Su pagarbą,
Artūras.

Visas pasirinkimas cia:
http://www.extreme-sports.lt/pages/nuor ... gienos.php
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

UNREAD_POST br0lis 22 Rgp 2007 14:55

Čia aš jau visur išlandžiojau, radau 5 mokyklas. Ir kiek žinau visų jų atstovai lankosi čia :P
br0lis

Re: Noriu mokytis :)

UNREAD_POST Klebonas 22 Rgp 2007 14:58

Mokinkis ziema - nereiks toli niekur vaziuoti. Kitavertus, kam mokintis, jei negali iki juros nusigauti? Cia jau jei pradesi, tai vazineti reikes... Nors iseiciu yra, surink draugu buri, susimesit ant benzo ir t.t....
Is bedos galima prie ezeru mokintis, bet cia reik mokytoju (matyt geriausia vilnieciu) klausinet...

br0lis rašė:Sveiki, aš gyvenu Vlniuje ir jau antrus metus noriu išbandyt kiteboarding'ą. Dabar pas mane atsirado tokia proga! Iš jūsų post'ų supratau, kad geriau pereit mokyklėle, negu po to gydytis ligonineje. Bėda ta kad aš nežinau kokia mokyklėle rinktis ir ta kad aš neturiu galimybės kaip pačiam nusigauti iki jūros :/. Taigi gal yra žmonių kurie nori kartu su kokia nors mokykla varyti prie jūros ir pasimokyt kaituot, arba gal kokios nors mokyklos pačios gali nuvežti į tam tikrą vietą?

Su pagarbą,
Artūras.
Klebonas

UNREAD_POST br0lis 22 Rgp 2007 22:10

Aš noriu išbandyt ir noriu būtent prie jūros. Na, iš bėdos galima ir prie ežero. Žiema aš ir taip užsieminėju Snowboarding'u. Aš noriu kokio nors vandens sporto. Jei labai užsikabinsiu tai dar pereisiu ir snowkiting'a.
br0lis

UNREAD_POST cliff 22 Rgp 2007 22:38

br0lis rašė:Aš noriu išbandyt ir noriu būtent prie jūros. Na, iš bėdos galima ir prie ežero. Žiema aš ir taip užsieminėju Snowboarding'u. Aš noriu kokio nors vandens sporto. Jei labai užsikabinsiu tai dar pereisiu ir snowkiting'a.

ta mazhiau forume rashinek o skambink, gali ir "zvanint" jei nori :),instruktoriams ir tarkis del laiko.

nes trumpai tai yra IKO (pradzioj teorija tik paskui praktika.."kas gi megsta tas knygas skaityt, geriau ishkart pavaryt"..bet cia jau kitaip... :) ilgiau ir brangiau trunka, bet nereikia treniruotis ant kitu ...jei nelabai seksis gausis kokia 700lt drasiai..jei seksis gal ir su 500lt prasisusksi.. jei iranga pirksi zek ir nuolaida padarys..) Turek savo hidreka!

dar yra individualios pamokos pas kita kompanija X.. kainuoja 100lt/val.
skirtingi mokytojai , skirtingi metodai, ant kiek gabus busi tiek ir suplosi..
siap sako kad "plaukia per 5val.", bet pats maciau kaip bichas jau po 1.5valandos plauke :) "stebuklingas kaitas juk".. aisku nei pakelt nei nuleist nei susidet kaito nemokejo.. bet juk "kam to reikia" :) Kaitai geri, mokiniai patenkinti .

siap dar girdejau , kad pazvaninus kursai kainuoja 400lt su garantija , kad plauksi.. t.y. kad ir ant kiek luzeris busi mokesi vienodai.. o jei dar yranga pirksi dar 50% gausi.. skamba itikinamai, ania?

dar liko norsas ir siaures vakarai :) bet VBS agentura konkreciu duomenu apie juos neturi...

Visos mokyklos geros jei tik yra noras mokytis.. turek laisvo laiko ir pinigu irangai ir vsio!

P.S. prie ezero nebandyk.. nebent ziema ant ledo, geriau bandyk SVENCELEJ
http://www.hero.lt
GoPro kameros ir priedai | SUUNTO , Garmin laikrodziai <<<< -- spec kaina extreme-sports.lt
Vartotojo avataras
cliff

kursai

UNREAD_POST tadas bestkites 22 Rgp 2007 23:45

Vartotojo avataras
tadas bestkites

UNREAD_POST Laisvunas 20 Lap 2007 01:58

Nors alia ziema tu ir snoubordini,bet patikek -tai turbut geriausias laikas pramokt kaituot....
kontaktai cia pat.
CIBAS
Burlentės,kaitai,surfingas-prekyba,mokyklėlė
www.cibas.lt
Irangos remonts...
+370 69924884
+370 52359350
Vartotojo avataras
Laisvunas

Burės numeris: 16

Grįžti į Pradedantiesiems / for beginners

Dabar prisijungę