br0lis rašė:Aš noriu išbandyt ir noriu būtent prie jūros. Na, iš bėdos galima ir prie ežero. Žiema aš ir taip užsieminėju Snowboarding'u. Aš noriu kokio nors vandens sporto. Jei labai užsikabinsiu tai dar pereisiu ir snowkiting'a.
ta mazhiau forume rashinek o skambink, gali ir "zvanint" jei nori

,instruktoriams ir tarkis del laiko.
nes trumpai tai yra IKO (pradzioj teorija tik paskui praktika.."kas gi megsta tas knygas skaityt, geriau ishkart pavaryt"..bet cia jau kitaip...

ilgiau ir brangiau trunka, bet nereikia treniruotis ant kitu ...jei nelabai seksis gausis kokia 700lt drasiai..jei seksis gal ir su 500lt prasisusksi.. jei iranga pirksi zek ir nuolaida padarys..) Turek savo hidreka!
dar yra individualios pamokos pas kita kompanija X.. kainuoja 100lt/val.
skirtingi mokytojai , skirtingi metodai, ant kiek gabus busi tiek ir suplosi..
siap sako kad "plaukia per 5val.", bet pats maciau kaip bichas jau po 1.5valandos plauke

"stebuklingas kaitas juk".. aisku nei pakelt nei nuleist nei susidet kaito nemokejo.. bet juk "kam to reikia"

Kaitai geri, mokiniai patenkinti .
siap dar girdejau , kad pazvaninus kursai kainuoja 400lt su garantija , kad plauksi.. t.y. kad ir ant kiek luzeris busi mokesi vienodai.. o jei dar yranga pirksi dar 50% gausi.. skamba itikinamai, ania?
dar liko norsas ir siaures vakarai

bet VBS agentura konkreciu duomenu apie juos neturi...
Visos mokyklos geros jei tik yra noras mokytis.. turek laisvo laiko ir pinigu irangai ir vsio!
P.S. prie ezero nebandyk.. nebent ziema ant ledo, geriau bandyk SVENCELEJ