As turejau.
Manau labai geras variantas pradedanciajam arba pereinanciam nuo BOW aitvaru. Pakankamai greitas (bet iki C-kes greitumo jam labai toli) ir labai stabilus kaitas....ciainikui tikrai nebus bedos dedantis lenta ar braidant po vandeni...
Kas dar man labai patiko, tai kad su juo labai paprasta mokintis sokinet...atvedi i 12 ir viska toliau darai su baru...kiek trauki, tiek kelia...
Labai geras Lowendas...turejau 11 m2 tai su savo svoriu (~70 kg) ir su didele lenta pradedavau plaukti antras po savo drauges (~50 kg)
O si aitvaro savybe ciainikui manau labai svarbi!!! Nes juk visi turbut pamena tas dienas kai tik atsistojus ant lentos noras plaukti uzgozdavo visa sveika prota ir smaukymasis prie 4 m. budavo atgaiva sielai...
Kas nepatiko...
tai, kad pas ji ant tiek didele baro eiga, kad net pakeitus komplekte buvusia trupesne baro eigos virve man napadejo...nu neturiu as tokiu ilgu ranku

o jau mano draugei tai is vis beda buvo...na iseitis zaist su depoweriu...
Taip pat gan nemaza jega ant baro...po C-kes ta tikrai pajutau...Cabrinistams pofig...
Bet visa kas parasyta virsuje yra pofig...jus tik paziurekit i kaito dizaina!!!
Siaip viskas ka parasiau...tai mano asmenine kukli nuomone....kiek zinau Dakaine toki turejo...gal jis ka brukstels...
...o siaip tai reikia "zvanyti"