|
Viskas "žaliems" - klauskite, domėkites Profams pareiga tinkamai atsakyt All about kitesurfing - first steps to the sky
Kancler 20 Kov 2010 13:50
Arturai zinai toki posaki cem dalse v les tem bolse drov  zmogau nu mes jau supratom kad nieko tu nesupranti ir nesigaudai, kad tu dar labiau kvailiniesi pries hebra ? juk poto spote bus geda i akis paziuret kitiems kai suprasi koki brieda nesi 
-

Kancler
-
-
4rturas 20 Kov 2010 13:54
Kancler rašė:turi teises ? jei turi supranti kad teisiu laikymas ne seip pinigu nulupimas nuo vargsu zmoniu, o tu vargsu ismokinimas vairuoti, kad nesuzalotu kitu ir nesusizalotu patys, tas pats ir su kaitavimu, mokyklele reik praeit tam kad nesuzalotum visupirma kitu, o jau tada kad pats nesusizalotum, jei to nesupranti tada tavo poelgiai ne kvailo o tiesiog durni atsiusk savo nuotrauka i foruma kad zinotume kam nekelt kaito spote, nes keldamas tau kaita as esu atsakingas uz tave, o as viskai nenoriu but atsakingas uz tave
ps. jei 10 zmoniu sako kad reik, o tu vienas sakai kad nereik, gal visdelto esi nevisai teisus ?
Matau kad nesusikalbėsim mes čia. ''ps. jei 10 zmoniu sako kad reik, o tu vienas sakai kad nereik, gal visdelto esi nevisai teisus ?[/quote]'' - aš noriu pasakyt kad gal nevisiem reikia tos mokyklos, kaip manai?'' Turiu teises ir beje labai gera pvz pasakei, ar tas kuris išlaikė teises tai jau vsio, nelakstys gyvenvietėmis 100km/h? Taip galima sakyt kaitavimas tai palyginti nauja sporto šaka, nelabai gal kas isivaizduoja kaip valdosi ir pns, bet aš viso to išmokau per video, o paskui pirma kart pakėlus aitvarą (kas beje ivyko ciut ne marių vidury, kad nieko nesužeisčiau ir pats neatsidurciau medyje) pasidarė viskas aišku. Ir lėkiau aš sau laimingas niekam netrukdydamas, kartais užpakaliu liesdamas vandenį  Ir dabar kai jau moku ji valdyt, tai galiu ir spotuose kaituot. Ir kam ką blogo aš čia padariau? Kur čia mano kvailas poelgis?
-

4rturas
-
bboy 20 Kov 2010 14:02
4rturas rašė:Kancler rašė:turi teises ? jei turi supranti kad teisiu laikymas ne seip pinigu nulupimas nuo vargsu zmoniu, o tu vargsu ismokinimas vairuoti, kad nesuzalotu kitu ir nesusizalotu patys, tas pats ir su kaitavimu, mokyklele reik praeit tam kad nesuzalotum visupirma kitu, o jau tada kad pats nesusizalotum, jei to nesupranti tada tavo poelgiai ne kvailo o tiesiog durni atsiusk savo nuotrauka i foruma kad zinotume kam nekelt kaito spote, nes keldamas tau kaita as esu atsakingas uz tave, o as viskai nenoriu but atsakingas uz tave
ps. jei 10 zmoniu sako kad reik, o tu vienas sakai kad nereik, gal visdelto esi nevisai teisus ?
Matau kad nesusikalbėsim mes čia. ''ps. jei 10 zmoniu sako kad reik, o tu vienas sakai kad nereik, gal visdelto esi nevisai teisus ?
'' - aš noriu pasakyt kad gal nevisiem reikia tos mokyklos, kaip manai?'' Turiu teises ir beje labai gera pvz pasakei, ar tas kuris išlaikė teises tai jau vsio, nelakstys gyvenvietėmis 100km/h? Taip galima sakyt kaitavimas tai palyginti nauja sporto šaka, nelabai gal kas isivaizduoja kaip valdosi ir pns, bet aš viso to išmokau per video, o paskui pirma kart pakėlus aitvarą (kas beje ivyko ciut ne marių vidury, kad nieko nesužeisčiau ir pats neatsidurciau medyje) pasidarė viskas aišku. Ir lėkiau aš sau laimingas niekam netrukdydamas, kartais užpakaliu liesdamas vandenį  Ir dabar kai jau moku ji valdyt, tai galiu ir spotuose kaituot. Ir kam ką blogo aš čia padariau? Kur čia mano kvailas poelgis?[/quote] tiesiog nuostabu tik dar pamirsai parasyt kiek laiko visam tam sugaishai esu tikras kad ne 1 - 2 dienas kaip kad praeja smokyklele.. kokia puse sezono ishvaistei vejais tai todel vis dar chainikas... ir ishsvaistes tiek daug laiko esu tikras kad puses to ko auksciau ishvardinau nezinai...
Paskutinį kartą redagavo bboy 20 Kov 2010 14:13. Iš viso redaguota 1 kartą.
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
4rturas 20 Kov 2010 14:04
Kancler rašė:Arturai zinai toki posaki cem dalse v les tem bolse drov  zmogau nu mes jau supratom kad nieko tu nesupranti ir nesigaudai, kad tu dar labiau kvailiniesi pries hebra ? juk poto spote bus geda i akis paziuret kitiems kai suprasi koki brieda nesi 
Aš tikrai nesidedu daugiau žinantis už jus, toli gražu. Ir beje, nežinau kur jus plaukiojat, bet aš tarkim kaituoti drevernoj kur pakankamai daug kaitorių tikrai dar nesirįžtu, nes tikrai dar nežinau visų šitų taisyklių, ką išvardijo bboy. O kai jau žinosiu viską, tai gal ir ten apsilankysiu  Ir nebukit tokie pikti, juk pavasaris 
-

4rturas
-
4rturas 20 Kov 2010 14:13
Gerai, pradėkim viską nuo pražių bruzzoo rašė:Sveiki. Artejat sezonuj perkuosi po biki iranga ir bandysiu mokintis pats...  Aisku nuskambejo gal juokingai  ant mokikleliu bijau kad nebesukrapstysiu kapeiku, tad esu pasiruoses buti valkiojamas po pievas  T
Žmogus nenori leist pinigų, šiandien kovo 20d, ledas gal dar koks pusmetris, ar jis rašė kad jam reik išmokt per 1-2 dienas ar vis delto rašė kad neturi pinigų? Tai manau žmogus turi dar gražaus laiko pats išmokti. Aišku ką, aš čia sakau tinka nekiekvienam. Kitiems reikia gal 10 tu mokylų praeit kol viską isisavins. Be abejo JEI TU TURI PINIGŲ TAI EIK Į TĄ MOKYKLĄ IR IŠMOKSI GREIČIAU. Bet čia konkretus atvejis.
-

4rturas
-
Kancler 20 Kov 2010 14:20
4rturas rašė:Kancler rašė:Arturai zinai toki posaki cem dalse v les tem bolse drov  zmogau nu mes jau supratom kad nieko tu nesupranti ir nesigaudai, kad tu dar labiau kvailiniesi pries hebra ? juk poto spote bus geda i akis paziuret kitiems kai suprasi koki brieda nesi 
Aš tikrai nesidedu daugiau žinantis už jus, toli gražu. Ir beje, nežinau kur jus plaukiojat, bet aš tarkim kaituoti drevernoj kur pakankamai daug kaitorių tikrai dar nesirįžtu, nes tikrai dar nežinau visų šitų taisyklių, ką išvardijo bboy. O kai jau žinosiu viską, tai gal ir ten apsilankysiu  Ir nebukit tokie pikti, juk pavasaris 
dar syki paprasysiu parodyk savo veida, kad zinotume kam nekelt kaito, o jei jau pamatysim ant vandens kad apiplaukt tave geru puslankiu, o kad jau nemoki taisykliu prasilenkimo tai aplamai... ta bent jau susirask nete ir isikalk i galva, kad nereiktu poto pro zvake praplaukinet, arba susipint nes tu nezinai taisykliu ps. jei butu praejes mokyklele tai dreverna neatrodytu tokia baisi
-

Kancler
-
-
4rturas 20 Kov 2010 14:31
Kancler rašė:dar syki paprasysiu parodyk savo veida, kad zinotume kam nekelt kaito, o jei jau pamatysim ant vandens kad apiplaukt tave geru puslankiu, o kad jau nemoki taisykliu prasilenkimo tai aplamai... ta bent jau susirask nete ir isikalk i galva, kad nereiktu poto pro zvake praplaukinet, arba susipint nes tu nezinai taisykliu ps. jei butu praejes mokyklele tai dreverna neatrodytu tokia baisi
Kai jau nieko nebera ka pasakyt belieka tik stumti  Žinau aš tas prasilenkimo taisykles ir butent iš neto  Beje nebijokit nesutiksit jus manęs, tad bukit ramus. 
-

4rturas
-
Fish-Bone 20 Kov 2010 14:44
Suprantu, kad labai smagu vienam ant kito pilstyti šūdus forume, bet jau biškį užknisot. Tas pats per tą patį. Abiejų nuomonės visiem jau aiškios. Turit dar kokių asmeniškumų ar šiaip norit pasipyzdavot - būkit mieli, darykit tai per asmenines žinutes (PM).
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
- Burės numeris: 1617
-
bruzzoo 20 Kov 2010 14:59
jooo, nesipykit chebra  Juk, kaip sake, PAVASARIS!!!  Ciort snim, praeisiu as ta mokiklele, paklausysiu 9-iu is 10-ties  Tiesiog norejau suzinoti, ar yra geradeju ant sios zemes, kurie padetu, o ne pasipelnytu P.S. bandziau su burlente. Tai kolega sugaiso savo brangu laika, dave iranga, ir nenulupo nei cento... Respect 
-

bruzzoo
-
- Burės numeris: 0
Fish-Bone 20 Kov 2010 15:04
Mokytis su burlente kiek kitaip - atsistoji ir plauki. O su kaitu pirma dar pilvu per pievą pračiuožt gali, jeigu taip tiesiog imsi ir eisi 'na ura' 
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
- Burės numeris: 1617
-
povilkami 20 Kov 2010 15:29
Pagrindinė problema požiūryje kad nereikia mokyklos yra tai, kad neteisingai suvokiama kaitų mokyklos svarba.
Visiškai nesvarbu ar pats išmoksi valdyti kaitą Youtube pagalba arba tave išmokys instruktorius. Tai ko nemoko joks Youtube'as yra SAUGUS KAITAVIMAS, iš esmės nieko bendra neturintis su MOKĖJIMU VALDYTI KAITĄ.
"Mokančių valdyti kaitą" esame matę daug. Taip pat esame matę tokių, kurie nuleidinėja kaitą tau ant galvos; kelia kaitą pavėjui, bėga tempiami kaito per tavo įrangą ir ją suplėšo; važiuoja tiesiai į tave, nors turėtų apiplaukti ir po to dar grumoja; lenda į vandenį, kai artėja debesis, paskui skrenda į krantą ant žmonių ir ant įragos; kaituoja vienas metras nuo kranto, stropomis pavojingai mojuodami vaikams virš galvų; lenda į vandenį prie šiaurinio Šventosios molo, paskui juos skęstančius reikia gelbėti iš stiprios srovė; bando mokintis šuolius nesilaikydami 50m atstumo iki pavėjui esančių kaiterių; pagavę gūsį trenkiasi į tave iš nugaros, nes niekas jų neprivertė 10 kartų ant kranto išbandyti saugumo sistemos, o kai to prireikė - nesuveikė; nėra mokęsi ir praktikavęsi "self-rescue", todėl net priplaukus jiems padėti ir toliau plūduriuoja su visom susipainiojusiom stropom, kelia grėsmę gelbėjančiam; ir t.t.
Yra krūvos dalykų, kurių joks youtube'as nepasakys ir kur žmogus sau pasakys "aj, kai reiks tai ir galvosiu kaip daryt". Mokykla VISŲ PIRMA yra savarbi dėl SAUGUMO KAITAVIMO TEORIJOS IR PRAKTIKOS išmokymo. O valdyti kaitą tai ir bezdžionę būtų galima išmokyti.
Pyktis tikrai nereikia, tačiau likti prie nuomonės, kad "galima ir neiti į mokyklą" - negalima.
-

povilkami
-
OrasII 20 Kov 2010 18:53
4rturas rašė:Kancler rašė:Arturai zinai toki posaki cem dalse v les tem bolse drov  zmogau nu mes jau supratom kad nieko tu nesupranti ir nesigaudai, kad tu dar labiau kvailiniesi pries hebra ? juk poto spote bus geda i akis paziuret kitiems kai suprasi koki brieda nesi 
Na kur geresnes salygos mokintis, negu drevernoj (lietuvoje). O tu sakai nesutiksim. O jei kaskur kitur pvz ezere  As pats asmeniskai po mokykleles nuvariau i ezera. Man sake atsargiai ten kitaip. As tik po to kai gusis i kranta isnese supratau, kad dar patirties stoka. Na del saugumo aplinkiniu ir savo dar atsimink kad iranga kainuoja. Asmeniskai teko matyti kai nauja kaita suvare naujokas. Nezinau kaip jam baigesi (bet kaitai kainuoja nuo 3000-5000) Spresk patc. O jei kanors suzalosi is pasaliniu tai kentes nuo visuomenes visi kas kaitus paima i rankas. Na jei gaila pinigu mokyklai, tai uz ka tu iranga pirksi? Gal neverta ir pradet....?
-

OrasII
-
darius22 21 Kov 2010 12:22
OrasII rašė:4rturas rašė:Kancler rašė:Arturai zinai toki posaki cem dalse v les tem bolse drov  zmogau nu mes jau supratom kad nieko tu nesupranti ir nesigaudai, kad tu dar labiau kvailiniesi pries hebra ? juk poto spote bus geda i akis paziuret kitiems kai suprasi koki brieda nesi 
Na kur geresnes salygos mokintis, negu drevernoj (lietuvoje). O tu sakai nesutiksim. O jei kaskur kitur pvz ezere  As pats asmeniskai po mokykleles nuvariau i ezera. Man sake atsargiai ten kitaip. As tik po to kai gusis i kranta isnese supratau, kad dar patirties stoka. Na del saugumo aplinkiniu ir savo dar atsimink kad iranga kainuoja. Asmeniskai teko matyti kai nauja kaita suvare naujokas. Nezinau kaip jam baigesi (bet kaitai kainuoja nuo 3000-5000) Spresk patc. O jei kanors suzalosi is pasaliniu tai kentes nuo visuomenes visi kas kaitus paima i rankas. Na jei gaila pinigu mokyklai, tai uz ka tu iranga pirksi? Gal neverta ir pradet....?
teisingai  jei gali nekaituoti, nekaituok. Kruopa
-
darius22
-
bruno 21 Kov 2010 14:32
aš galvoju, kad jau geriau žvakę apiplaukt, nei likus keliems metrams pamatyt, kad priešvėjinis bičas kaitą paleidžia palei pat vandenį. žvakė yra jėga palyginus su stropom ant kaklo.
-

bruno
-
Kancler 23 Kov 2010 09:17
bruno rašė:aš galvoju, kad jau geriau žvakę apiplaukt, nei likus keliems metrams pamatyt, kad priešvėjinis bičas kaitą paleidžia palei pat vandenį. žvakė yra jėga palyginus su stropom ant kaklo.
zveke yra bene labiausia nenuspejamas dalykas vandenyje, ba bicas/bice laiko bara labai placiai ir dideliom panikos apimtom akim ziuri aplink, o ziuri visu kunu t.y. apsisukineja, ko pasekoje kaitas vaiksto i vusas puse, o kai jau prasideda nekontroliuojamas vaiksciojimas.....
-

Kancler
-
-
Grįžti į Pradedantiesiems / for beginners
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
|
|