vienuolis rašė:Tai kad ir šį šeštadienį nuleidimas aitvaro buvo kažkuo panašus, o startas tai tikrai įspūdingai grakštus. Kokia paties nuomonė apie šį aitvarą jau paplaukiojus su juo?
Sveikas,
Jei kalbi apie šeštadienį Elektrėnuose tai ten buvo baisu ir nesąmonė

. Išplaukiau pagal "prietaisus" (vakarykštę meteo.lt prognozę), o ne pagal realią situaciją (nekartokit to namuose

). Gūsiuojant virš 10 m/s (?) + lengvo vėjo lenta (su mažesne tikrai būtų buvę daugiau komforto) + mano sugebėjimais su tuo 21 man buvo pilnos kelnės. Aišku, gūsius "susiamortizuodavau" depower-iu, bet vietoj smagaus pasiplaukiojimo viskas virto nuolatiniu darbu su aitvaru... Tai buvo toli to smagaus plaukiojimo Svencelėj prie 5-7 m/s... Tądien turėjau skleist SPEED3 12, o ne 21!
Išlipęs ant kranto laukiau, kol praeis gūsis, kad galėčiau nusileist kaitą pats arba pagalbos (kaip ir pripučiamus kaitus pagaunant vėjo lango krašte). Kai taip belaukiant aitvaras užsikabino už eilinio vėjo veltinio ir mane su visais depower-iais kilstelėjo į orą, kad dar daugiau neprisižaisčiau, nusprendžiau nugesint jį su safety.
Tai tą ir matei, jei kalbi apie Elektrėnus.
O zaizza šaiposi

. Tą šeštadienį, apie kurį jis kalba, Svencelėj žmonės matavo ir virš 20 m/s vėją

. Ten ir 8-unkę 5-iese kėlėm

.
Mindaugas