|
Reportažai iš kaitavimo ar kito veiksmo su kaitais vietų. Postinimo taisyklė: antraštėje parašome datą ir vietą Posts here all photos/ movies from kitesurfing spots or other places
inix 19 Bal 2008 23:32
nerealiai
-

inix
-
Windigo 20 Bal 2008 02:42
tikrai! nerealiai... ilgas baras, kone metro ilgio! 
-

Windigo
-
- Burės numeris: 1
-
Egis 23 20 Bal 2008 09:11
-

Egis 23
-
-
morewind 21 Bal 2008 14:30
rasai Tadai kad nedaryti to, bet paskui tipo lauksim vejo ir visi pramoke varom nuo kopos. Nieko cia tame video naujo Arturka(cempionas) Nidoje jau pries tris metus nuo nidos kopos sokinejo ir dare ilgus hangtaimus. beabejo tikslas reikalauja auku ir kad best'us pakelti reikejo pridurti kad kaitas cia naudojamas maksimaliai didelis tokiam vejo greiciui, ir kad su besto 15 tuku prie 15m/s jau turetu iseiti. Ar ne?  tai as sakau kad jei kas nori taip pabandyti, tai prasom (pm) , duosim i rankas parasparni ir galesit kaboti iki nualpimo. kiekvienai disciplinai yra pritaikyta ir saugi iranga. ciao.
/)___/)___/)_(\_________(\_(\_(\__
-
morewind
- -
-
- Burės numeris: 0
tadas bestkites 21 Bal 2008 16:20
aisku galima diskutuoti apie sauguma, parasparnius ir kt.. man tiesiog pasirode idomus klipas, tai ir idejau..
-

tadas bestkites
-
-
benzas 21 Bal 2008 17:14
swell rašė:tikrai! nerealiai... ilgas baras, kone metro ilgio! 
Na ilgas baras tam , kad kuo tiksliau ir preciziskiau valdyt sioi situacijoi kaita... beje nemanau, kad tau tai naujiena...keista , kad tai uzkliuvo... morewind rašė:rasai Tadai kad nedaryti to, bet paskui tipo lauksim vejo ir visi pramoke varom nuo kopos. Nieko cia tame video naujo Arturka(cempionas) Nidoje jau pries tris metus nuo nidos kopos sokinejo ir dare ilgus hangtaimus. beabejo tikslas reikalauja auku ir kad best'us pakelti reikejo pridurti kad kaitas cia naudojamas maksimaliai didelis tokiam vejo greiciui, ir kad su besto 15 tuku prie 15m/s jau turetu iseiti. Ar ne?  tai as sakau kad jei kas nori taip pabandyti, tai prasom (pm) , duosim i rankas parasparni ir galesit kaboti iki nualpimo. kiekvienai disciplinai yra pritaikyta ir saugi iranga. ciao.
apie kokia cia saugia disciplina....????? saugu yra patogiai sedeti kresliukyje ir kritikuoti gurksnojant alali... o su parasparniu pakabot tai turbut irgi kiekvienas galetu....bet tai ar kiekvienas ryztusi taip paskraidyt ir beje su tokiu tikslumu???? gal tu nori pamegint su 15tuku prie 15m/s? 
Always riding! A-team kaitų mokykla www.go2kite.comIKO instruktorius ID 5681, +37065504259 O kai jūsų automobilius ėda rūdys!!! antikoras.lt
-

benzas
-
Laisvunas 22 Bal 2008 01:29
Olia ! Na pirma akimirka pasileidau ta klipuka i ziuuuu,o cul gal ir baika taip,o dar po akimirkos supratau man tai totali xernia...as ne paroplaneristas...ir mano kaulai yra mano...man jie vis dar patinka vientisi ! Bet suprantama cia tik mano kukli nuomone ir tiek...O tie kam yr pabodes nuosavo organizmo vietisumas galit ir ant LT susirast toki antveji...
CIBAS Burlentės,kaitai,surfingas-prekyba,mokyklėlė www.cibas.ltIrangos remonts... +370 69924884 +370 52359350
-

Laisvunas
-
- Burės numeris: 16
ad 25 Bal 2008 11:26
Nidoj virs kopu chebra su parasparnias vasara prie tinkamo vejo kaba po valanda ir daugiau ir nuvaro po kilometra i viena puse palei kopas ir grista i ta pacia vieta jei vejas i kopas tai susidaro stabilus srautas is kurio reikia neiseiti o jame sedeti, jei is jo iseina tai parasparni per kopas permeta kai s...
teko su parasparniu keleta kartu (su keltuvu raudondvaryje) i kokius ~500-600 (per visa troso ilgi, kai pasikeliau tai keltuvas buvo tiesia apacioje po kojomis)metru pakilti ir pasisukineti visai smagu,bet man pasirode pensininku sportas ,per daug jau ramu, labai pasustravosi neiseina ,nes gali kaulu nesurinki
iki tikru extrymu ilgas kelias ir reikia mokytis virs vandens,o Lietuvoj tokiu salygu ner arba vaziuoti i kalnus,na dar yra variantas gaudyti termikus ir kilti i 1-2 km auksti ir skristi i toli, bet cia tada reikia baigti su kaitingu ir sedeti vien ant paraglidingo
"NAISH" JĖGOS AITVARAI, BURLENTĖS, SUP IR JŲ PRIEDAI JĖGOS AITVARŲ MOKYKLA http://www.windfun.lt Mob.:+37060120477, el.p.: naish eta splius.lt Artūras Dudėnas, ŠIAULIAI kaitų remontas
-

ad
-
- Burės numeris: 1000
-
povilkami 28 Bal 2008 14:45
Nustokit burbuliuot ir kritikuot. Gi įdėjo žmogus klipuką, nes įdomus buvo. Man irgi įdomus ir tokio nebuvau matęs.. nei jis kišo tą Best nei ką... ir dar parašė NEBANDYKITE NAMUOSE. Jeigu interpretuot moki, tai supranti, kad rašė apie saugumą... Taip Cibai, man irgi mano kaulai svarbūs, todėl aš renkuosi alų ant fotelio, nei taip skraidyt 
-

povilkami
-
Zwierius 08 Geg 2008 21:07
v derevne vsio normalno
-

Zwierius
-
Grįžti į Kitesurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
|
|