EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Samylai 05 01

Reportažai iš kaitavimo ar kito veiksmo su kaitais vietų.
Postinimo taisyklė: antraštėje parašome datą ir vietą
Posts here all photos/ movies from kitesurfing spots or other places

Re: Samylai 05 01

UNREAD_POST Nerkasteris 07 Geg 2009 15:35

bboy rašė:Prie rytu gi ir nuo Pazaislio vienuolyno iskysulio galima plaukt.. ten tarp medeliu keli kaita bet spotas irgi nieko visai.. vejui yra vietos siibeget... ar buvot kas be musu? jei buvot kas abiejuose spotuose parasykit palyginima :) aciu

http://www.maps.lt/map/query.aspx?actio ... a2cb3240b1

upss susiveliau... sumaisiau su siaures / siaures rytu kryptimi :D.... rytu levai prie pazaislio :D

Svx bboy...
aš buvau ir ten ir ten...sąlygos panašios nors iš pirmo žvilgsnio gal labiau patiko samylai, bet vejas labai nepastovus buvo ir gusiuotas...
gal aš kiek per vėlai atvažiavau....?
bet šiaip man labiau patiko samylai. manau ten ypatingai gerai prie rytinių vėjų...na o dėl vėjo nepastovumo, tai jis visur toks, kur ne jura...:)
tiesa, buvau penktadienį, tai tą dieną plyšo bent jau 2 kaitai...:)
vienas ant ženklo, kitas ant medžio šakos...:)
Nerijus 8653 53335 / 8616 84016
Vartotojo avataras
Nerkasteris

UNREAD_POST bboy 07 Geg 2009 20:02

Nerkasteris rašė:
bboy rašė:Prie rytu gi ir nuo Pazaislio vienuolyno iskysulio galima plaukt.. ten tarp medeliu keli kaita bet spotas irgi nieko visai.. vejui yra vietos siibeget... ar buvot kas be musu? jei buvot kas abiejuose spotuose parasykit palyginima :) aciu

upss susiveliau... sumaisiau su siaures / siaures rytu kryptimi :D.... rytu levai prie pazaislio :D

Svx bboy...
aš buvau ir ten ir ten...sąlygos panašios nors iš pirmo žvilgsnio gal labiau patiko samylai, bet vejas labai nepastovus buvo ir gusiuotas...
bet šiaip man labiau patiko samylai. manau ten ypatingai gerai prie rytinių vėjų...na o dėl vėjo nepastovumo, tai jis visur toks, kur ne jura...:)

sveikas, dekui uz atsakyma :)
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

UNREAD_POST cliff 08 Geg 2009 19:10

bboy rašė:
Nerkasteris rašė:

Svx bboy...

sveikas, dekui uz atsakyma :)

nu mes atsibeldem 11ta tai kai plyso ant zenklo jau buvom susipakave. siap tokia specifika paprasta stovi ant kranto .lauki, pakyla vejas nuplauki pirmyn atgal , pirmyn atgal ir jei speji but prie kranto kai ishjungia tai ok :), jei ne dreifuoji kol. uzpucia :D jei nespeji grisht
http://www.hero.lt
GoPro kameros ir priedai | SUUNTO , Garmin laikrodziai <<<< -- spec kaina extreme-sports.lt
Vartotojo avataras
cliff

UNREAD_POST Acurd 08 Geg 2009 19:15

Čia tą dieną taip buvo, Pauske sakė,kad dieną prieš buvo daug geriau
Vartotojo avataras
Acurd

Burės numeris: 0

Ankstesnis

Grįžti į Kitesurfing Media

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių