|
Reportažai iš kaitavimo ar kito veiksmo su kaitais vietų. Postinimo taisyklė: antraštėje parašome datą ir vietą Posts here all photos/ movies from kitesurfing spots or other places
alga 06 Rgp 2009 18:42
Tai smagu kaituoti sezono įkaršty Juodkrantės pliaže, prie pat gelbėtojų stoties! Kai lentą pameti, gelbėtojai su motorine valtim suranda ir grąžina.
- Prikabinti failai
-

- Kaiteris
-

alga
-
- Burės numeris: 42
-
Acurd 06 Rgp 2009 23:28
Tai nesupratau, ar čia blogai ar gerai. Kame pontas  ? Nes nuotrauka, tai tokia.....nelabai yra į ką žiūrėt
-

Acurd
-
- Burės numeris: 0
alius1 07 Rgp 2009 03:24
hehe, as ir gelbetojus neretai vietoj leasho naudoju.. plaukiamom dienom jie vistiek neturi ka veikt, tai ir jiem veiklos ir man naudos:)
-

alius1
-
Kancler 07 Rgp 2009 08:43
nieko numesit kaita kokiam poilsiautoju ant galvos, tada galesit papasakot kaip liudna juodkrantes pleze prie gelbetoju, ba galima tik kamuoli spardyti ir megautis saule
-

Kancler
-
-
bujakauskas 07 Rgp 2009 11:30
o tam kaiteriui gal dar pingvinai kaitą padėjo pakelti ir nuleisti? viena ranka, nes kita ranka vaiko vežimėlį laikė?
All-round rider | Orbea-Bataleon-Slingshot
-

bujakauskas
-
dariusks 07 Rgp 2009 20:35
Pagal sia nuotrauka manau kad daug kas pritars kad neteisingai tas zmogus daro, tarp tokio kiekio zmoniu tikrai bedos prisisauksi, o teda visiem kitiem klius.
-
dariusks
-
alius1 08 Rgp 2009 03:01
as tai ne juodkrantej, o ir zmoniu kai ten plaukiu be gelbetoju nebuna, per salta jiem prie didesnio vejo:) todel ir sakau kad jie visai noriai padeda, nes neturi ka veikt
-

alius1
-
alga 12 Rgp 2009 14:13
Kancler rašė:nieko numesit kaita kokiam poilsiautoju ant galvos, tada galesit papasakot kaip liudna juodkrantes pleze prie gelbetoju, ba galima tik kamuoli spardyti ir megautis saule
Jei mano sarkazmas per sausą tekstą neprasimušė, tai aš buvau vienas tų, kurie mėgavosi saulute ir smėliuku su šeima. O tas "ekstremalas" mosikavo savo virvėmis poilsiautojams virš galvų. Kaip ir kur kaitas buvo pakeltas ir nuleistas man pamatyti neteko.
-

alga
-
- Burės numeris: 42
-
OrasII 13 Rgp 2009 13:58
Paskutinį kartą redagavo OrasII 27 Rgp 2009 17:35. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

OrasII
-
Acurd 14 Rgp 2009 07:57
alga rašė:Kancler rašė:nieko numesit kaita kokiam poilsiautoju ant galvos, tada galesit papasakot kaip liudna juodkrantes pleze prie gelbetoju, ba galima tik kamuoli spardyti ir megautis saule
Jei mano sarkazmas per sausą tekstą neprasimušė, tai aš buvau vienas tų, kurie mėgavosi saulute ir smėliuku su šeima. O tas "ekstremalas" mosikavo savo virvėmis poilsiautojams virš galvų. Kaip ir kur kaitas buvo pakeltas ir nuleistas man pamatyti neteko.
Nu pamosikavo kaitu ir ką, baisu pasidarė, o nestriomna kai su deltom pleže vaikai žaidžia ir juos išsivaikykit. Alga nesupyk, bet grybą čia parašei, jei žmogus normaliai aitvarą valdo jis gyvenime, nenumes niekam jo ant galvos, o jei Tau burlentės gražiau nei aitvarai, tai jau čia skonio reikalas  . Enjoy the silence
-

Acurd
-
Minius 14 Rgp 2009 14:37
Acurd rašė:alga rašė:Kancler rašė:nieko numesit kaita kokiam poilsiautoju ant galvos, tada galesit papasakot kaip liudna juodkrantes pleze prie gelbetoju, ba galima tik kamuoli spardyti ir megautis saule
Nu pamosikavo kaitu ir ką, baisu pasidarė, o nestriomna kai su deltom pleže vaikai žaidžia ir juos išsivaikykit. Alga nesupyk, bet grybą čia parašei, jei žmogus normaliai aitvarą valdo jis gyvenime, nenumes niekam jo ant galvos, o jei Tau burlentės gražiau nei aitvarai, tai jau čia skonio reikalas  . Enjoy the silence
O jeigu netycia, normaliai valdanciam aitvara, kokia stropa nutruks...?
-

Minius
-
bujakauskas 15 Rgp 2009 01:06
jo, Alga, parašei čia razpezdejstą kažkokią. nepatinka pingvinams kaitai - tegu deginasi Pažaislyje. tiek žinių.
All-round rider | Orbea-Bataleon-Slingshot
-

bujakauskas
-
Girmantas 15 Rgp 2009 15:58
visi cia besiputojantys galetumete savo energija nukreipti diskusijoms su savivaldybemis, kad irengtu sporto zonas. o dabar uzsiciaupkite ir dziaukites, kad kaitai dar isvis nera uzdrausti Lietuvoje. ir KLAUSYKITE ka jums sako kiti, nes virs zmoniu galvu varyti tikrai nera poreikio. paeikite i sali - bus geriau ne tik jums, bet ir jusu vaikams. 
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
nevseremos 23 Rgp 2009 16:47
O, čia kaip matau, mano darbovietės įvykis aprašytas  Nepaisykit, skolingas jis neliko, už lentos ištraukimą ;].. Realiai mes pilną teisę turėjome jį vyti iš aktyvios zonos, bet ech, gi gražu mums pasižiūrėti į tuos atvariukus.. Beje jis gana neblogai jį valdė, tai problemų dėl nelaimingų atsitikimų, nelabai ir įžvelgėme. O ir atstumo saugaus laikėsi. Taip kad jeigu su protu, problemų jokių. 
I'd rather be lucky than good!
-

nevseremos
-
mariauskas 23 Rgp 2009 17:02
Acurd rašė:alga rašė:Kancler rašė:nieko numesit kaita kokiam poilsiautoju ant galvos, tada galesit papasakot kaip liudna juodkrantes pleze prie gelbetoju, ba galima tik kamuoli spardyti ir megautis saule
Manau eilinis kaitioro noras pasipuikuot pries pingvinus ir mergikes "tipo paziurekit kaip krutai varau" Negi nera geresniu vietu plaukt? Ar toks noras krutai atrodyt kad pakrante visa ziuretu? Yra saugesniu vietu kur plaukiot.
-
mariauskas
-
Grįžti į Kitesurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
|
|