Reportažai iš kaitavimo ar kito veiksmo su kaitais vietų. Postinimo taisyklė: antraštėje parašome datą ir vietą Posts here all photos/ movies from kitesurfing spots or other places
Man tai atvirkščiai - atrodo labai keistai . Bet su tokia lenta gali plaukt prie mažesnio vėjo ir, kas labiausiai man patinka, ji visai netaško vandens .
Čia dar vienas video ta pačia tema. Bičas plaukia prie 2+ m/s.
misavi rašė:Man tai atvirkščiai - atrodo labai keistai . Bet su tokia lenta gali plaukt prie mažesnio vėjo ir, kas labiausiai man patinka, ji visai netaško vandens .
Čia dar vienas video ta pačia tema. Bičas plaukia prie 2+ m/s.
pripazink ta video dejai netik kad dadetum kilpa apie ta lenta bet ir kad flysurfery pareklamuotum P.S. rasau delto kad noriu "ykast"nes neyperku flysurferio MISAVI TIK NESUPYK AS JUOKAJU PASITAUPYSIU PORA METU GAL YPIRKSIU
1.tu internete. 2.tu extreme-sports puslapyje 4.tu skaitai posta 5.tu nepastebejai kad nera 3 nr 6.tu tai pasitikrini 7.tu susijuoki GEROS DIENOS!
Benediktas rašė:pripazink ta video dejai netik kad dadetum kilpa apie ta lenta bet ir kad flysurfery pareklamuotum P.S. rasau delto kad noriu "ykast"nes neyperku flysurferio MISAVI TIK NESUPYK AS JUOKAJU PASITAUPYSIU PORA METU GAL YPIRKSIU
Benediktai ,
Tavo tiesa - dėl FLYSURFER-io įdėjau. Bet tik todėl, kad tą video seniau buvau matęs ir pats žiūrėjau kas ten ir prie ko.
O dėl pirkimo, iš pagarbos Bss temai, parašysiu Tau asmeniškai .
Norėjau tą patį parašyt . Skaičiau vieną report-ą, kai hebra katerį bandė. Tai tą ir pabrėžė, kad lekiant per chop-ą jokio įprasto "vertikalaus judėjimo".