EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Ignalina

Vieta diskusijoms apie viską, kas susiję su žiemos sportu
General Winter sports

Ignalina

UNREAD_POST Geris 27 Sau 2007 02:56

Iš Lietuvoje esamu kalnų slidinejimo centru(Level 9) vertinu tik Ignaliną.
Vartotojo avataras
Geris

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Zanas346 28 Sau 2007 18:08

IMHO Ignalina vertinciau blogiausiai is visu lietuvisku. tiesa sakant jau pora metu ten nebuvau, bet ispudziai liko patys blogiausi.
-keltuvai - vaikams ir pradedantiems visai nepritaikyti
-apie servisa visai tyliu. aptarnaujantys zmogenai tingi net sniego pamesti prie keltuvo, kad butu galima normaliai atsistoti startuojant; jei kas nors nugriuna viduryje kalno, keltuvo nestapdo, daznai zmogeli ir velka puse kalno i virsu nugriuvusi.
-pilnas kalnas girtu zmogenu. teko matyti girta kompanija ~10 zmoniu su viena pora slidziu(viesiems) ir buteliu vodkos tiesiai nuo kalno be posukiu lekenciu ir numsinedami visus, kas pasitaiko pakeliui. Vienas toks girtas idiotas zmonai vos nugaros neperlauze, atlekes nuo kalno ant pripustos kamera.
-sniego patrankos dirba veikiant trasoms dienos metu
-bilietu sistema sovietine - viena diena vaikams nuolaidoms, kita diena pasikeicia dirmantys zmones- jau nebera nuolaidos :-(
Po tokio paslidinejimo - Ignalinai ivertinimas grieztai neigiamas, nebekelsiu kojos ten
Vartotojo avataras
Zanas346

Burės numeris: 346

UNREAD_POST Geris 05 Vas 2007 11:41

Šeštadienį buvau Ignalinoje, nors vyko varžybos, būvo daug žmonių,bet paslidinėjau puikiai. Ignalina palyginus praeitus metus žymiai pasitaisė: pastatė naują bugėlinį keltuvą, ppadare tris tramplinus ir railus snovbordistams. Į kalną kele 2 bugeliniai keltuvai, varlinuke veikė senas keltuvas, kur kabintis reikia už nugaros. trasos paruoštos, sniegas šlapias, bet gerai laikė briaunas. :D
Vartotojo avataras
Geris

UNREAD_POST GB_SNB 13 Vas 2007 15:33

Nu aš pernai buvau irgi nusivyliau truputi kaip snowborderis, bet daug kas mini, kad pasitaisė, reikės važiuoti tikrinti.
Gal kas fotografijų turit iš šių metų ? Kaip jumpai ir boksai atrodo....
Vartotojo avataras
GB_SNB

UNREAD_POST mindas 13 Vas 2007 16:04

Buvau sekmadieni. veike vienvietis bugeliukas ir varlinuku keltuvai (ten kur rankas galima isitampyti) Dvivieti keltuva krove dalimis i roges, matyt nieko gero :(

trasos labai gerai atrode. sniego privaryta. super lygu nėra, bet taip tik idomiau. is ryto eiles nebuvo : nusileidi ir is kart bugeli. apie pietus sunkiau 10 min ir daugiau eilej.

snowbordo parkelis kuklus. toks tipo suoliukas su nuoludziu, tramplynukas ir tureklas. kaip ir viskas. na auksciau pakilus (per sonini nusileidima)sulipdyti gal kokie 4 tarmplynai skirtingo aukscio. tik jei sokinet per aukstesnius griecio gali but mazoka.

gal skaters.lt imes nuotrauku (kol kas lyg ir ner), jie ten fotosesijas daresi.

mano foto deja nera uzsalo batareikos (-24 C ryte)
Vartotojo avataras
mindas

UNREAD_POST Geris 14 Vas 2007 12:18

[quote="mindas"]Buvau sekmadieni. veike vienvietis bugeliukas ir varlinuku keltuvai (ten kur rankas galima isitampyti) Dvivieti keltuva krove dalimis i roges, matyt nieko gero :(

Buvau šeštadienį, nuo 9 iki 10val.30min. slidinėjau be eilių, nuo kalno varai, pagauni bugėlį ir vėl varai.... Eilės pradėjo atsirasti apie 11val. 15val sugedo rimtai dvivietis bugelis, susidare prie vienviečio nežmoniška eile, slidinėjimą baigiau. 16dieną išvarau į Chopoką... :D
Vartotojo avataras
Geris

UNREAD_POST mindas 14 Vas 2007 13:49

Geris rašė: 16dieną išvarau į Chopoką... :D

chopokas yra geris (cia kaip pirmai pradziai:)), o darbas yra sux...

sekmes, gero sniego ir skanaus tuziemsko...:)
linkejimai visiems.
Vartotojo avataras
mindas

UNREAD_POST Mircius 16 Vas 2007 20:51

Rytoj galėsiu imesti Ignalinos foto.
Mircius

UNREAD_POST DarekaZ 16 Vas 2007 21:05

mindas rašė:
Geris rašė: 16dieną išvarau į Chopoką... :D

chopokas yra geris (cia kaip pirmai pradziai:)), o darbas yra sux...

sekmes, gero sniego ir skanaus tuziemsko...:)
linkejimai visiems.

Na siaip chopokas tik pradziai gerai, esu buves 4 metus si eiles ten labai linksma budavo, labai patikdavo, bet va siais metais nukeliavau i italija, va ten tai jau geris, milijonai trasu, eiliu nera, snowparkai, tramplynai offroad aaa, noriu i italija dar karta. Kita met tirkai rinksiuos italija arba sveicarija, i slovakija nebenoriu, geriau jau damest kelis simtus ir dasigaut iki italijos, siaip netaip ir brangiai ten gaunas, jei negeri alaus kalnuose, nevalgai, o alaus i kuprine sumustiaku tai normliai. Nors buvau susigundes per sias tris dienas nulekt 3 dienom paciuozinet i jasna slovakijoj, bet nesusigunciau po italijos... Italija sugadino mane dabr tik ten ir noriu :/
Vartotojo avataras
DarekaZ

Grįžti į Viskas apie žiemos sportą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams