EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Mikulashas

Vieta diskusijoms apie viską, kas susiję su žiemos sportu
General Winter sports

Mikulashas

UNREAD_POST Audrius 15 Vas 2007 22:16

Uz valandos CDT&co pajuda link Mikulasho a.k.a. Jasna...
sekite spauda.
Audrius
LTU 35
Vartotojo avataras
Audrius

UNREAD_POST ROBERTAS 15 Vas 2007 23:11

butinai informuok, kaip ten situacija, planuoju ten atsirasti nuo pirmadienio
Pasveikęs nuo buriavimo.
Vartotojo avataras
ROBERTAS

UNREAD_POST Bobas32 19 Vas 2007 01:29

Paskutinios žinios iš 2007 teisėjų kalvės (komandos):
Renka savo kaulelius ir bando važiuoti namo. Ekipaže yra ir sveikų. Tegul patys papasakoja kas kokiose disciplinose šiemet specializuosis.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST Gintas 19 Vas 2007 13:22

Jei ka traukia prie zemes, tai vasara Lietuvoje vyks pasaulio artoju cempionatas:)
"Vėjas galvoje" buriavimo mokyklos Trakuose. Visą informaciją rasite čia:
http://www.vejasgalvoje.lt/index.php?op ... iew&id=130
Vartotojo avataras
Gintas

UNREAD_POST Z 19 Vas 2007 16:47

Ka as galiu pasakyti... daug ten tu judanciu kliuciu ir kalnai nudrozti iki ledo, ir eiles ziaurios.
Bet, kaip sako Audrius LTU35: uzskaitom.

Linute zadejo rasineli sia tema :D
sakant sekite spauda :!:

p.s. pas austrus pirktas salmas atsipirko 8)
peace no police
Vartotojo avataras
Z

UNREAD_POST baidas 19 Vas 2007 18:05

kol laukiat reportazo eletas nuotraukeliu :

Nuotraukas galite rasti galerijoje arba tiesiog spausti cia...

laiko buvo nedaug ... fotosesiju dar maziau ....
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

UNREAD_POST MAiR 19 Vas 2007 23:24

ghm na nzn ar yr ko skustis... jei galimybes neleidzia esat priversti ciuozt trasa... kas xitresnis varo po keltuvu, ten sniego zymej daugiau ir neistrintu trajektoriju dafiga... kas gudriausi suka i miska kur sutikt vezias kazkieno isvis nera lengva (nebent savo paties :)) ir vaziuoji per pusmetri puraus sniego ir dar velniai zino kiek ten jo giliau... buvau jasnoj 6tadieny, albai patiko, kitur slovakijoj kazin ar vaziuociau (buves 4iose trasose)... zodziu tas kas nori kazko gero tas randa :]... tik vat gaila kad apie snowparka tik jau vakare suzinojau mat buvau uzsikableves uz to misku raidinimo ir nieko geriau ne ieskot nesinorejo :]...
MAiR

UNREAD_POST baidas 20 Vas 2007 00:29

po keltuvais buvo daugiau prisnige ? po sesevieciu siemet net nebandziau leistis nes puse trasos vien zemes.
Nusileidima misku apibudinciau kiek kitaip : "imanoma rasti puraus sniego" o psakymas , kad sunku surasti veziu .. .tu gal uzsimetes buvai ar sniegas akis uzpiles ... pro vius galus ciuoziau max ka pavyko ispesti tai kokius tris keturis posukius ant visiskai purasu sniego .. .veliau sutinki kokkia nors vezia ...

idomumo delei paskaiciavau ... slovakojoj neziurint i tai kad trasu zymiai maziua ir jos zymiai prasciau paruostos... eilese reikia kesti rukanciuju dumus... stumdytis su debilais lenkais ir valgyti vrganus pietus - pigiau nei sakykim austrijoje 0,4 % ... cia mano paskaiciavimai, kurie remiasi mano asmenine patirtimi.
kai kam ir zagarkalni gerai ...

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

UNREAD_POST MAiR 20 Vas 2007 00:39

ner ko ten vasara vaziuot baidai... as buvau sakau sy 6tadieny ir papasakojau kaip man ten buvo. beje po 6iavieciu keltuvu ties vienu stulpu buvo islinde 2-4 akmenukai tokie po 5cm virs sniego.
MAiR

UNREAD_POST Audrius 20 Vas 2007 01:31

nu belieka tik patyleti mums tada... :D
gal nufotkint savo naujos lentos dugna po sio savaitgalio?
Audrius
LTU 35
Vartotojo avataras
Audrius

UNREAD_POST Linute 20 Vas 2007 03:03

MAiR rašė:ner ko ten vasara vaziuot baidai... as buvau sakau sy 6tadieny ir papasakojau kaip man ten buvo. beje po 6iavieciu keltuvu ties vienu stulpu buvo islinde 2-4 akmenukai tokie po 5cm virs sniego.

sveiki vaikai,
ir as ten BUVAU, ir viska maciau, Demianovka geriau, per barzda varvejo, burnoj neturejau, o paskui ir tekila, ir brendi, ir sampana aka vemalas su angliarugste.. :P brr... taciau prisipazinsiu rankyte prie sirdies pridejus - igijau praktiskai neikainojamos kovos uz buvi ir siuntimo NA BEREG KUPATSA patirties. Dar moku ispirti i kelio girnele ir uzpilti akis purvinu sniegu…
stai sia gaida ir prasideda stebuklingoji CDT viesnage Piktuju Slovaku salyje, kur viskas daug blogiau, nei pas mus, kur zmones nezino euro kurso, skystus riebalus vadina sriuba, o pakaitinta E025548562316 misini – obuoline arbatyte :puke:
CDT, kaip zinia – brandziu patriotu burelis. Ir valstybines sventes mes svenciame kaip reikiant - ne prie zydrojo ekrano su anties kulsia dantyse ir Purviniu ausyse, o kalnu ereliu valdose su snowbordu tarpukojyje. Su skausmu atkenteje darbo ketvirtadieni (ar ne biesas kur matyta pries sventes dirbt), sokam i prubungu D.O.D.G.E. aka C.H.A.T.A. A.N.T. R.A.T.U. ir maunam South East ar kokia ten kryptimi. Pasveikinkit Lenkijos kelius – tai gyvas pavyzdys nesekmes. Nuojauta sako, kad kazkur sioje atkarpoje klaidzioja Kalvis&Co… mes ne vieni! Visa kelia minam be poilsio, vairo valdovas Baidosas liezuviu nemala, uztai baronka suka ryztingai ir moka minti gaza – furu kamsti lenkiame priespriesine juosta! CDT kiaunes alpsta is laimes – stai kur tikras vyras! Riebus furistas israito nepadoru gesta. :P Ant sienos apvaliaveidziai lenkuciai kaip visada puses musu snukeliu nesugeba identifikuoti (kur negabi tauta!), taciau pavyksta istrukti. Periodiskai susimokedami uz neitiketino sudinumo kaimo keliuka, skverbiames i sia nuostabia pasaku sali – uzrasai ant sienu K.U.R.V.A. ir CO TY ROBISCZ musu nebestebina, sia pamoka jau ivaldem pries pora savaiciu ir jauciames it vietiniai – patyre ir kieti, mes zinom zodzio galia! Tak tak tak…
Piktuju Slovaku sali pasiekiame anksti ryte – uztine akytes pilnos ryzto, rankytes gniauzo apkausta  pradziai jamam prabangu Mikolasho rajoneli a la Shanciai ir sukam ratus ieskodami kokios skyles. Slovakiska/lenkiska realybe nuzudo CDT entuziazma – lietuviams vietos neber! Jekshebash!!! Netiketai gaunam islaptinta adresa. Minam nesustodami. Isukam i kiema! Pamatom skyle! Laimes pilnos kelnes! Skyle ne visiskai uzkimsta! Gaunam du triviecius liuksus su persikinem sienom ir meno kuriniais ant sienu is serijos internato dailes kombinatas… bet yra stalas, ant kurio galima pasidet daug pilnos taros ir kilimas, kuri nebaisu apdergti.
O dabar siek tiek apie Slovaku kalnu sporto realybe – jei nesate pasimaises slidinejimo maniaks, t.y. neatsirandate trasoje pries astuonias ryte, tai su tacka nieks link kalno neileis! Su visu ekvipmentu ropsites in smirdanti aftobusa, jei pavyks, i koki trecia turetumet isiraut (pries tai teks pamirsti skrupulus ir numusti pora silnesniu lenku ir vengru). Tada pajuodusio apvalaus veido slovakas, vis kartojantis DOBZE?DOBZE? jus atves iki trasu, kur veikia vienas keltuvas. O jau ten, atstoveje 20 geru minuciu brestancio tarptautinio konflikto zonoje, pateksite i issvajotas aukstybes – iki puses Chopoko kaip saka… man patiko sauni atmosfera belaukiant, is kart pajunti – savi aplinkui… degtinikes tvaikas, iraude apvalus veidai, daug snypscianciu balsiu ir priebalsiu… to tak pani! Va cia tikrasis tautu katilas! Man kelia pastoja masyvi rusu tautybes boba, ji rekia ant savo vyro Igarioko, kad is baigtu tarcialint su kuo nereik ir sliauztu jai is paskos! Igariokas paklusnus. Sliauzia ir nemykia. Jo laimei… Bandau pro piktaja slave prasibrauti i prieki, bet man kelia uzkerta slides lazda! Kuda bl… mano sparnai pakirsti, stoviu ramiai ir nevistupalinu.
Trasos praktiskai dvi ir tos pacios pobaises, iki puses – purus sniegelis, o tada… ledo drozykla. Drozzzzzt…. Z raudonojoje zonoje pajama gera skrydi ir gerai prideda kaukolyte. Sutinku ji ilgojoje eileje su nutysusia seile, taciau matau, kad jau blaivosi…  As mokausi apsisukti ir parsitiesiu visu ugiu atbulai… Nepasikeliu. Guliu ir bliaunu, prisliauzia Rutele ir tikrina, ar as ne darzove. Pamazu prisimenu, kas esu ir kad man patinka Dima Bilan, vilties dar yra… salia parsitiesia lenke su snowbordu. Nusliauzia I pakrasti ir kazka mums vograuja, mes nesuprantam. Taip jai ir pasakom. Tada ji pasako tarptautini zodi DEBILES. Sita mes suprantam! Apvadinam ja kitokiais tarptautiniais zodziais, gaila, kad pamirstam visom progom tinkanti CESZC K.U.R.V.A! Bet ka noret, kai seile nutysusi…
Dienai besibaigiant gauname Baido sms, kad esam saugus, jis pagulde i lova nuskinta Zibule ir atvaziuoja musu pasiimt su tacka. Saunu! Nereiks uostyti oziuku kvapo aftobuse Blogis! Zibule neaiskiam stovyje. Vaikas jame tramplinuka, o tuo metu is misku atskrido piktasis slovaku slidininkas ir nukirto ja skrydzio eigoje… Bevaziuojant Z sugalvoja maziausiai 7 budus, kaip nuzudyti slovaka. Na, ta pati galima pritaikyti ir lenkui ar vengrui…
Vakare balius, nes Zibule gyva ir net veidas nesuzalotas! Einam vakarieniauti ir prisigeriam. Pries tai, aisku…. :P paskui kazka veikiam… as visiems padarau geda slovaku restorane… :D paskui geriam tekila BUM…o gal tai buvo vakar…? Ak, ar ne vistiek? Nu dobze pani! Jekshemash :blob6:
Nakti mane prizadina kiauksejimas! Kas ileido ciucika??? Kiauksejimas kartojasi. Pamazu apsvaiges protelis identifikuoja nesubrendusi lenkiska juoka. Susinervuoju juodai! To jestc kekšė*! Bandau imtis priemoniu tvarkai ivesti! Audriau, miegi? Tyla. Damn it. Staiga prisimenu, kad uz sienos miega ( o duos dievas jau nebe) all mighty Z… :naka: su pasimegavimu laukiu show. Ilgai laukti neprireikia… trinkteli durys, suskaiciuoju iki keturiu… daugiau nespeju, nes kiauksejima nutraukia riaumojimas. Isgirstu daug zinomu tarptautiniu zodziu – Z varo it poliglotas lingvistas. Kiauksincios nepilnametes priima nauja religija ir eina miegucio (is tikruju tai guleti tyliai tyliai ir tiketis, kad ju neuzmus). Atsikelusi Zibule gesina isisiautejusia stichija ir isivyrauja tyla…jeega! :P
Paskutine diena Tatruose ir as pabandau si bei ta naujo – ivaldyti offroada savo valia (ne taip, kaip Austrijoj, kur offroadas ir medukai jame mane…). Pirma mintis isisukus tarp egluciu – koks velnias mane nese i ta galera?????????? Ikrentu I pusni iki pazastu. Vos neissibedu akies. Negaliu atsistoti! Siaip ne taip pavyksta… Bet nepajegiu is po sniegu israuti saves su snowbordu! Apima pojutis, kad liksiu cia iki pavasario… tarp medziu svysteli Baido salmas, siap ne taip padarau judesiuka ir skrieju tarp sakeliu. Stai mes vel kruvoje! Cia jau laukia nauja pramoga – bandom tramplinuka. Graziausiai pavyksta Audriui – suzavetu CDT kiauniu plojimai! :P isvingiuojam i trasa ir, aplenkdami judancias kliutis, leidziames…
Tai toks buvo tas paskutinis CDT nusileidimas Chopoku zemyn…  lauke ilga kelione namo. Cia mus stebino daug kas. Pikti zmones. Geras likeriukas. Bukokos padavejos. Lietuviu patriotizmas. Skaidri saule ir desreliu kvapas.
According to Z: suteikeme sansa Slovakijai, bet ji tuo sansu nepasinaudojo. Uztai mes pasinaudojom savuoju :D
--------------
:angel12:
CDT angels
Vartotojo avataras
Linute

UNREAD_POST Bobas32 20 Vas 2007 03:27

Hm... o tai, nesuprantu, kas nepatiko?
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST Linute 20 Vas 2007 13:10

Bobas32 rašė:Hm... o tai, nesuprantu, kas nepatiko?

...nesakau, kad nepatiko :P mus tik truputi nustebino...
--------------
:angel12:
CDT angels
Vartotojo avataras
Linute

UNREAD_POST Z 20 Vas 2007 13:33

MAiR rašė:ner ko ten vasara vaziuot baidai... as buvau sakau sy 6tadieny ir papasakojau kaip man ten buvo. beje po 6iavieciu keltuvu ties vienu stulpu buvo islinde 2-4 akmenukai tokie po 5cm virs sniego.

As nelabai suprantu apie kokia vasara tu cia kalbi?
Taigi su baidu buten si savaitgali ir buvom. Tik gal tu virtualiai leidais ziuredamas i trasa nuo keltuvo kedutes :roll:
peace no police
Vartotojo avataras
Z

UNREAD_POST MAiR 20 Vas 2007 15:05

gal pas mus skirias savoka mishkas ir jus varet prie pat trasos or so? nu keltuvo trasa leidaus karta ... po 6iavieciu keltuvu... buvo tikrai geris... antra nusileidima bishky paciuoziau palei trasa uzsiziopsojes (sale jos) ziuriu keltuvas uz miskelio tai pasukau per mishka keltuvo link ir neisciuoziau is jo... variau per vidury mishko likusia dienos dali (4 nusileidimai)...

tai kazkodel man rodos kad arba jus rade miske takely ir varet takeliu, as jei rasdavau takeli rinkdavaus trajektorijas tarp kitu medziu net jei tarp ju ir bishky siauriau...

arba gal ciuozet per arti keltuvo trasos/trasos ir ten per kokius 10-15 metru miskas "isciuozinetas"

zodziu man ten 5tadieny jokios parkes nebuvo, variau sau ishsisiepes ir jei nusiversdavau kartais kad islipt ish sniego net tekdavo acikabint lenta.

beje 5tadieny buvo silta labai o nakty pasalo tai galbut tai sugadino dar jum sniega.
MAiR

Kitas

Grįžti į Viskas apie žiemos sportą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Prisijungimas nariams