EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Ka manot apie toki komplektuka?

Vieta diskusijoms apie viską, kas susiję su žiemos sportu
General Winter sports

Ka manot apie toki komplektuka?

UNREAD_POST OzO 06 Lap 2007 09:47

Patarkit apie si komplekta, gal ka girdeja apie si gamintoja.
Sio naujo komplektuka kaina gaunasi 300 Eu
Na laukiu bet kokiu komentaru.

Is anksto dekui.
Prikabinti failai
IMGP7833.JPG
IMGP7834.JPG
OzO

Re: Ka manot apie toki komplektuka?

UNREAD_POST cliff 06 Lap 2007 11:05

OzO rašė:Patarkit apie si komplekta, gal ka girdeja apie si gamintoja.
Sio naujo komplektuka kaina gaunasi 300 Eu
Na laukiu bet kokiu komentaru.

Is anksto dekui.

nelabai ka galiu sprest realiai gi pagal vaizda, bet shiap tarkim
uzh kokia 100$ gali paimt praejusiu metu burton MOTO batus o uzh 200 eur gali paimt ir gera lenta su apkaustais viena sezona vazhiuota..ir netgi geros firmos zemesnes klases nauja...
http://www.hero.lt
GoPro kameros ir priedai | SUUNTO , Garmin laikrodziai <<<< -- spec kaina extreme-sports.lt
Vartotojo avataras
cliff

UNREAD_POST Thomas 06 Lap 2007 11:26

Apie Snowboardą nalebai ką galėsiu pasakyti, nes pats susidūręs tik su apranga, t.y. yra tokia firma Prancūzijoje Decathlon, kurios pagrindinis devizas yra pigi, kokybiška sporto įranga kalnams. Ši firma naudoja šiuos brendus Tribord (vandens sporto gaminiai), Quechua (kalnų sporto įranga Prancūzijoje) ir Wed'ze - (kalnų sporto įranga Italijoje). Aš pats pernai Prancūzijoje įsigijau Quechua slidinėjimo striukę (analogišką mačiau internete tik su Wed'ze brandu - tad reiškia gaminiai identiški, tik brand'ai skirtingi) - tad ja labai patenkintas, nes kainos ir kokybės santykis yra labai aukštas, ir kas keista su šios firmos slidėmis, snowboardais bei apranga slidinėja gan daug Prancūzų - tad mano nuomone ir firmos Wed'ze gaminiai (nes jie analogiški) tikrai turėtų būti verti dėmesio.
P.S. tik žinoma pagal tai nereikia vertinti Snowboard'o :), o apie konkretų modelį reikėtų pasieiškoti info forumuose.
Vartotojo avataras
Thomas

UNREAD_POST cliff 06 Lap 2007 14:27

Thomas rašė:Apie Snowboardą nalebai ką galėsiu pasakyti, nes pats susidūręs tik su apranga, t.y. yra tokia firma Prancūzijoje Decathlon, kurios pagrindinis devizas yra pigi, kokybiška sporto įranga kalnams. Ši firma naudoja šiuos brendus Tribord (vandens sporto gaminiai), Quechua (kalnų sporto įranga Prancūzijoje) ir Wed'ze - (kalnų sporto įranga Italijoje). Aš pats pernai Prancūzijoje įsigijau Quechua slidinėjimo striukę (analogišką mačiau internete tik su Wed'ze brandu - tad reiškia gaminiai identiški, tik brand'ai skirtingi) - tad ja labai patenkintas, nes kainos ir kokybės santykis yra labai aukštas, ir kas keista su šios firmos slidėmis, snowboardais bei apranga slidinėja gan daug Prancūzų - tad mano nuomone ir firmos Wed'ze gaminiai (nes jie analogiški) tikrai turėtų būti verti dėmesio.
P.S. tik žinoma pagal tai nereikia vertinti Snowboard'o :), o apie konkretų modelį reikėtų pasieiškoti info forumuose.

decathlon'as yra ir italijoj ir Lenkijoj warshuvoj ir daugelis matyt ji zino. Kahzkaip kuo toliau tai pas juos kainos darosi pakankamai ausktos ir neviska verta pirkti. Bet manau apranga ju geresne nei audimo (kurio uzhtraultuku siules plysta:) )
GoPro kameros ir priedai | SUUNTO , Garmin laikrodziai <<<< -- spec kaina extreme-sports.lt
Vartotojo avataras
cliff

UNREAD_POST Thomas 06 Lap 2007 15:45

cliff rašė:
Thomas rašė:Apie Snowboardą nalebai ką galėsiu pasakyti, nes pats susidūręs tik su apranga, t.y. yra tokia firma Prancūzijoje Decathlon, kurios pagrindinis devizas yra pigi, kokybiška sporto įranga kalnams. Ši firma naudoja šiuos brendus Tribord (vandens sporto gaminiai), Quechua (kalnų sporto įranga Prancūzijoje) ir Wed'ze - (kalnų sporto įranga Italijoje). Aš pats pernai Prancūzijoje įsigijau Quechua slidinėjimo striukę (analogišką mačiau internete tik su Wed'ze brandu - tad reiškia gaminiai identiški, tik brand'ai skirtingi) - tad ja labai patenkintas, nes kainos ir kokybės santykis yra labai aukštas, ir kas keista su šios firmos slidėmis, snowboardais bei apranga slidinėja gan daug Prancūzų - tad mano nuomone ir firmos Wed'ze gaminiai (nes jie analogiški) tikrai turėtų būti verti dėmesio.

decathlon'as yra ir italijoj ir Lenkijoj warshuvoj ir daugelis matyt ji zino. Kahzkaip kuo toliau tai pas juos kainos darosi pakankamai ausktos ir neviska verta pirkti. Bet manau apranga ju geresne nei audimo (kurio uzhtraultuku siules plysta:) )

Apie Audimą net nekalbu :),
Tik klausimėlis kiek manai realios kietos (kaip dauguma mano) snieglentės kainos sudaro reklamos kaštai ? :) t.y. noriu pasakyti, kad mokėdamas už ją tikrai ne už visą sumą nusiperki kokybę, o sumoki ir už reklamą !!!
Vartotojo avataras
Thomas

UNREAD_POST baidas 06 Lap 2007 16:02

manau kas antras lietuvis zino koks procentas head'o lentos kainos sudaro reklama :)

parduodamo inventoriaus kiekiai taip pat skiriasi tad isvesti kazkokia vininga formule tikrai nepavyks...
audimo striukiu kainos/kokybes santykis tikrai buvo vienas is geresniu iki pernai metu kol susisyko visa reputacija. del to manau ne vienam buvo uzpakalis isspardytas ir negautas pelnas taip pat paskaiciuotas.
nors ir pinigus visiem pageidavusiem grazino be problemu. nemanau, kad siemet bus tos pacios bedos, bet pasitikejimo ir pas mane nelabai jomis yra ... o be to ir kolekcija sakyciau labai siaip sau ...
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
--------------------------------------------------------
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

UNREAD_POST cliff 06 Lap 2007 19:32

baidas rašė:manau kas antras lietuvis zino koks procentas head'o lentos kainos sudaro reklama :)
. del to manau ne vienam buvo uzpakalis isspardytas ir negautas pelnas taip pat paskaiciuotas.
nors ir pinigus visiem pageidavusiem grazino be problemu. nemanau, kad siemet bus tos pacios bedos, bet pasitikejimo ir pas mane nelabai jomis yra ... o be to ir kolekcija sakyciau labai siaip sau ...

buvo kam tux'e jau antra diena plyso uztrauktukas, pirktta buvo priehs ishvaziuojant manau sio sezono kolekcija..
Vartotojo avataras
cliff

UNREAD_POST Spatz 06 Lap 2007 19:58

cliff rašė:
baidas rašė:manau kas antras lietuvis zino koks procentas head'o lentos kainos sudaro reklama :)
. del to manau ne vienam buvo uzpakalis isspardytas ir negautas pelnas taip pat paskaiciuotas.

buvo kam tux'e jau antra diena plyso uztrauktukas, pirktta buvo priehs ishvaziuojant manau sio sezono kolekcija..

nusiperki Forum striuke ir problemu ner. :D
I Like to go snowboarding and i like making photos
Vartotojo avataras
Spatz

Burės numeris: 0

Grįžti į Viskas apie žiemos sportą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams