EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

ziauri istorija!

Visi klausimai-atsakymai pradedantiesiems
Post here your HowToDo question

UNREAD_POST Zanas346 17 Lie 2006 18:28

Bedebesiukas rašė:
Zanas2 rašė:O ka daryti, jei vejas "per ziaurus"? Bandziau sekmadieni plaukti ant Zarasu ezero, vejas buvo man labai per stiprus. viena karta pavykop perplaukti ezero galiuka pirmyn-atgal, po to vejas dar sustiprejo ir jau plaukti nepavyko. Pagrindine problema- vos tik pabandai plaukti, lenta iskart atsisuka pries veja. Jei pabandau lenkti bure i prieki, vejas iskart skandina lentos prieki po vandeniu, jei bure lenkiu atgal, akimirksniu lenta apsisuka pries veja. Paejus atgal, kad lentos priekis neskestu, uzsisukimas pries veja tik sustipreja. Jei bandai su priekine koja priversti lenta pasisukti sonu i veja, iskart lentos priekis skandinamas. Kazka cia reikia daryti kitaip, negu prie silpno vejo? :shock:

As ten plaukiau sestadieni ir man tas ezeras kazkox keistas pasirode, tad geriau varyk kita karta prie Svento!

Pabandyk sarnyra arciau lentos priekio pastatyti. O gal tu stovi ant lentos krasto ir ji sukasi?

Beje, kas per inventorus, kad taip viskas skesta?

Inventorius RRD evolution360 155ltr + 5.4m2 bure. Bet beda turbut ne inventoriuje, bet plaukimo technikoje, tiksliau jos nebuvime. As is viso pirma karta plaukiau su sita lenta, o tokio stipraus vejo dar irgi neteko pabandyti. Sarnyro nebandziau perstumti.
O vejas ant Zaraso tai tikrai kreivas buvo. Kryptys kaitaliojosi pastoviai is uz pusiasalio. Prie Svento irgi buvau nuvaziaves sestadienio ryte, bet plaukti net nebandziau- atrode, kad man su mano igudziais bus geriau nelisti prie tokio vejo.
Turbut reikia daugiau ant vandens pabuti :-)
Vartotojo avataras
Zanas346

Burės numeris: 346

=]

UNREAD_POST Bedebesiukas 17 Lie 2006 18:53

Zanas2 rašė:Inventorius RRD evolution360 155ltr + 5.4m2 bure. Bet beda turbut ne inventoriuje, bet plaukimo technikoje, tiksliau jos nebuvime. As is viso pirma karta plaukiau su sita lenta, o tokio stipraus vejo dar irgi neteko pabandyti. Sarnyro nebandziau perstumti.
O vejas ant Zaraso tai tikrai kreivas buvo. Kryptys kaitaliojosi pastoviai is uz pusiasalio. Prie Svento irgi buvau nuvaziaves sestadienio ryte, bet plaukti net nebandziau- atrode, kad man su mano igudziais bus geriau nelisti prie tokio vejo.

Pas mane ta pati lenta, tik litru 150 ;)

Kai pirmus kartus plaukiojau su ja (pries tai buvau bandes tik GO) tai man irgi skesdavo priekis ir nesuprasdavau das daros. Ir pries veja labai sukdavo. Dabar kazkodel to nebera. Gal ivaldziau :roll:
Problema, kad lenta suka pries veja, buvo manau ta, kad bure tokiam vejui buvo per maza ir nepakako lentos spaudimo ties sarnyru...

zarasuose reikejo plaukti nuo betonkes (centrinio tilto), ten vejas stabilesnis. sestadieni plaukiojau su 9.8 (pastovus glisas nuo kranto iki kranto), sekmadieni 7.5 (glisas su pertraukom), bet norejosi daugiau. Su mielu noru buciau emes 9.8 ir plaukes glise su silpnais pereborais, taciau lenta buvo okupuota :evil:
Ar ten tik kartais ne lapelis sušnarėjo? :roll: Kur mano kaitas!? :shock:
Vartotojo avataras
Bedebesiukas

UNREAD_POST Girmantas 17 Lie 2006 19:00

kazkokiais keistais skaiciu deriniais tu cia sneki.. savaitgali va isvyniojom algio nauja bure.. 5.7.. didziausia.. :D
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

Re: =]

UNREAD_POST Zanas346 17 Lie 2006 19:10

Bedebesiukas rašė:
Kai pirmus kartus plaukiojau su ja (pries tai buvau bandes tik GO) tai man irgi skesdavo priekis ir nesuprasdavau das daros. Ir pries veja labai sukdavo. Dabar kazkodel to nebera. Gal ivaldziau :roll:
Problema, kad lenta suka pries veja, buvo manau ta, kad bure tokiam vejui buvo per maza ir nepakako lentos spaudimo ties sarnyru...

zarasuose reikejo plaukti nuo betonkes (centrinio tilto), ten vejas stabilesnis. sestadieni plaukiojau su 9.8 (pastovus glisas nuo kranto iki kranto), sekmadieni 7.5 (glisas su pertraukom), bet norejosi daugiau. Su mielu noru buciau emes 9.8 ir plaukes glise su silpnais pereborais, taciau lenta buvo okupuota :evil:

tai kad man ir 5.4 bure pasirode per didele :-)

O kur ten galima privaziuoti prie betonkes/tilto? Norejau bandyti nuo ten, bet nesimate jokio padoresnio privaziavimo.
Vartotojo avataras
Zanas346

UNREAD_POST Bedebesiukas 17 Lie 2006 19:34

Girmantas rašė:kazkokiais keistais skaiciu deriniais tu cia sneki.. savaitgali va isvyniojom algio nauja bure.. 5.7.. didziausia.. :D

ZInok as del tokio skaiciu derinio nagus griauziausi svajodamas apie e-lake arba kanors padoresnio... deja

Zanas2 rašė:tai kad man ir 5.4 bure pasirode per didele :-)

O kur ten galima privaziuoti prie betonkes/tilto? Norejau bandyti nuo ten, bet nesimate jokio padoresnio privaziavimo.

Vaziuojant is zarasu pries pat tilta yra posukis i kaire. Prie tokio apleisto namo. Ten pavaziuok 20 metru ir prie pat tilto pasistatysi masina. Tik po tiltu nepavaziuok, nes draudziama :evil: Po tiltu prasinesi ir isplauki ;)
Vartotojo avataras
Bedebesiukas

UNREAD_POST Tomas110 17 Lie 2006 20:28

Bedebesiukas rašė:
Zanas2 rašė:Inventorius RRD evolution360 155ltr + 5.4m2 bure. Bet beda turbut ne inventoriuje, bet plaukimo technikoje, tiksliau jos nebuvime. As is viso pirma karta plaukiau su sita lenta, o tokio stipraus vejo dar irgi neteko pabandyti. Sarnyro nebandziau perstumti.

Pas mane ta pati lenta, tik litru 150 ;)

Labai idomu. Ant RRD evoliucion maksimali bure 7,5 . O 9.8 ir dar sakai kontruoliuojami suoliukai gaunasi???

Pagarbiai Tomas110
Vartotojo avataras
Tomas110

Burės numeris: 110

UNREAD_POST Bedebesiukas 18 Lie 2006 03:22

Tomas110 rašė:
Labai idomu. Ant RRD evoliucion maksimali bure 7,5 . O 9.8 ir dar sakai kontruoliuojami suoliukai gaunasi???

Pagarbiai Tomas110

O ar kur nors rasiau kad su RRD ir 9.8 sokinejau?

Su 9.8 plaukiojau kita lenta, o su rrd plaukiau su 7.5 ;)

Beje, su 9.8 irgi buvau pakiles i ora , tik cia pereboras buvo kaltas ir visai netycia gavos ;)
Vartotojo avataras
Bedebesiukas

UNREAD_POST Marius445 18 Lie 2006 15:49

ziuriu visiems ce tokia pati problema su beskestancia ir pries veja atsistojancia lenta... man tas pats, bet galvojau kad ce vienintelis nesigaudau :wink: sestadieni ir sekmadieni KM prie to ziauraus vejo taip buvo, bet vakar pabandziau prie nedidelio vejo ir visai normaliai, ir pries veja pakilau, ir lenta neskendo.
Vartotojo avataras
Marius445
-

UNREAD_POST Marius445 18 Lie 2006 15:53

Zanas2 jei kada varysi paplaukiot mariose pranesk, as ir pradedantis, galesim dviese pasikankint. vienam neidomu mirkt, ir kai keikies vidury mariu nieks negirdi :)
865606584
Vartotojo avataras
Marius445
-

UNREAD_POST Zanas346 18 Lie 2006 16:03

Marius44 rašė:Zanas2 jei kada varysi paplaukiot mariose pranesk, as ir pradedantis, galesim dviese pasikankint. vienam neidomu mirkt, ir kai keikies vidury mariu nieks negirdi :)
865606584

Super ideja, man irgi labiau patiktu, kai ne vienas skesti :-)
mano tel 868640200 (arba info(et)lubos.lt ), bet tik nuo rugpjucio 3d busiu Kaune, o sia savaite, deja, teks praleisti - visos kojos supjaustytos i kriaukleles Zarasu ezere :-)

Gal ir dar kas nors is pradedanciuju noretu prisijungti kartu pavarineti Kauno mariose?
Vartotojo avataras
Zanas346

UNREAD_POST Marius445 18 Lie 2006 16:08

na tai rugpjuti susimatysim, ziuriu kruta lapai uz lango, reik lekt!!!
Vartotojo avataras
Marius445
-

UNREAD_POST Marius445 23 Lie 2006 04:16

yo zanas2 jei dar lankais ce parasyk is kokio kauno kampo esi ir su kuo plaukioji?
Vartotojo avataras
Marius445
-

UNREAD_POST Gigi 31 Lie 2006 18:35

Marius44 rašė:yo zanas2 jei dar lankais ce parasyk is kokio kauno kampo esi ir su kuo plaukioji?

Jei kada galvosite lėkti paplaukioti praneškit ir man tai papildysiu čajnykų kompaniją :)

Tel. +370 614 61640
Vartotojo avataras
Gigi

UNREAD_POST Saulius1 31 Lie 2006 19:31

Gigi rašė:
Marius44 rašė:yo zanas2 jei dar lankais ce parasyk is kokio kauno kampo esi ir su kuo plaukioji?

Jei kada galvosite lėkti paplaukioti praneškit ir man tai papildysiu čajnykų kompaniją :)

Tel. +370 614 61640

Ash ir prisideciau prie chainik team. Shiuo metu vargstu su kojakilpem (katapultas ir body dragus esu ivaldes puikiai - nosis jau remontuota). Man geriausiai tinka Girionys, bet jei salygos 6-9m/s atlekciau ir iki Jacht klubo ar kapinaiciu.
+370 687 48763 ar PM, foruma pasiziuriu daznai
Saulius
Vartotojo avataras
Saulius1

UNREAD_POST Marius445 01 Rgp 2006 04:04

jo jo, man tai katapulta labiausiai prie sirdies, nemokamai paskraidai, faina :D as i girionis visalaik lekiu dabar. hesa uzdare tai tingiu per miesta brautis. na kai leksiu parasysiu. su kuo plaukiojat draugai cajnikai???
Vartotojo avataras
Marius445
-

AnkstesnisKitas

Grįžti į Pradinukams / Beginners part

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Prisijungimas nariams