EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Pirkti ar ne pirkti?

Problemos, triukai, patarimai.
Inventorius

Pirkti ar ne pirkti?

UNREAD_POST ponasvytas 19 Lie 2005 02:03

Radau pasiulyma ir nezinau, ar man juo pasinaudoti..
Dvi lentos, viena labai mazyte, lengvute, kazkokia labai sportine.. kita siek tiek didesne, gal 125-130 litru.. Neblogos bukles, tik modeliai senoki, 3 bures, viena labai gera, 6,5 kv. metru kita 5,5 kazkokia senesne, kita 5, dar nemaciau, du gikai, du stiebai, vienas anglies pluosto, kitas stiklo pluosto.. vienu zodziu, pilni komplektai, su prailgintuvais ir sarnyrais ir netgi su trapecija.. gal tik virves naujas pirkti reikes.. Kaina 2400 litu, zmogus parduoda, nes meta buriavima..
Tai as galvoju, ar man apsimoka, nes as esu siek tiek plaukiojes ir nezinau, kaip man su mazytem slalomo lentom bus plaukioti, ar sunku.. Ar bures gero dydzio, as sveriu 80Kg..
Noriu kuo greiciau plaukti ir nezinau, ka jam sakyti..
Vartotojo avataras
ponasvytas

UNREAD_POST alga 19 Lie 2005 04:57

120-130 litrų šiek tiek plaukisiam būtų pakankamas iššūkis ir racionalus sekantis žingsnis (suponuojant standartinį 75 kg buriuotojo svorį). Mažesnę vargu ar panaudotum per pirmą sezoną. Morališkai pasenęs inventorius stabdys mokymąsi. Iš kitos pusės, už tokią kainą naujo komplekto negausi.

Albertas
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

Pirkti ar ne pirkti?

UNREAD_POST ponasvytas 20 Lie 2005 03:09

tai turbut as paprasysiu jo, kad man leistu pabandyti, jei ne visai beviltiska, tai reikia prikti, o kai pramoksiu, tada galesiu, ka nors gero pirkti.. siaip svajoju apie formule :) Kazkaip baisu, jei nusipirkciau nauja ir ja sulauzyciau del savo nezinojimo.. ai, kaip nors issisuksiu..
Vartotojo avataras
ponasvytas

Grįžti į Plaukimo technika, Inventorius

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Prisijungimas nariams