EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Formula experience

Problemos, triukai, patarimai.
Inventorius

Formula experience

UNREAD_POST Mindaugas LTU9 24 Rgp 2005 01:33

Isbandziau is L.Cibo isigyta Tekkno Lessacher Formula Duo 400 vaira. Plaukiojau keleta kartu ir ispudis tikrai geras. Bandziau ir su 8.2 ir su 11.5 buremis, gerai eina su abiejomis. Spinauto pratiskai nebuna (buvo keleta kartu pradeje nesti, kai buvau ant bangos keteros). Reikia ivertinti tai kad mano stovesena ydingai formulistiska - daug svorio ant galines kojos. Net stebetina, nes tai tik 40cm vairas. Tai tikrai greitas vairas, gal net greitesnis uz standartini 70cm Deboitech RACE (SB F147). Vienintelis minusas - eina kiek prasciau i veja, nei standartinis. Neisbandziau dar jo vandenyje uzaugusiame zolemis (kam pagrinde jis ir skirtas). Rekomenduociau ji tiems (kaip antra vaira), kuriu vienintelis tikslas nera treniravimasis varzyboms, o daugiau smagus plakstymas trikampio distancija su FW.

Mindaugas LTU9
Vartotojo avataras
Mindaugas LTU9

UNREAD_POST LR 24 Rgp 2005 04:51

Sveikas Mindaugai,
Nu tau cia bendravardis ikisho... :lol:
Dabar mada labiau i prieki lenkti, o pas tave... na bet spinautinti tikrai neturetu. :lol: Gal jo galine briauna minksta?
Cia idedu ka eilinis vokietukas naudoja: http://www.surf-fascination.com/stuff/stuff2005.htm ten to Lessacherio pridrozta egzotikos.Netgi kaip Reiseris medine slide turi.

AIX ir RS6000 kolega Laisvunas
P.S.Saulius tai uzstabdes,bico nekisa i vandeni.
Vartotojo avataras
LR

UNREAD_POST Laisvunas 24 Rgp 2005 22:14

Mindaugas pats susirado ko jam reikia is svieto forumu...mano darbas buvo tik pristatyti tai i Lietuva...!
Beje ,kiek Lesosierio peleku kas be buvo isigyjas visi liko patenkinti !!!???
Ir dar kas svarbu-jie nera brangus ....ir jais prekiauja TEKKNO firmele,is kurios as vis kazka vezuosi.
Vartotojo avataras
Laisvunas

Burės numeris: 16

Laisvunui is SONEX

UNREAD_POST Mindaugas LTU9 27 Rgp 2005 05:52

Sveikas,

FW varau as normaliai, lenta pavejui pavertes. Del sedejimo, siek tiek ant galines kojos - tai cia iprotis, matyt is katapultu baimes atejes. Na to bloga puse, kad galine koja greitai pavargsta. Reiks daugiau kreipti i tai demesi plaukiojant, ba egipte bunant praeita ziema, su freeraidu labai sunkiai sekesi plaukti - istisi spin'out'ai.

Del Lesacher Formula Duo 400 - tai ji pasirinkau is ties po labai ilgos paieskos. Siaip orientavausi i mano gimtus Kertuojus, kur antroj metu pusej seklu ir pilna zoliu. Bet dabar nezinia kada proga bus..

Mindaugas

P.S: Saulius sake merks kai as sugriziu - vienas neprisiruosia.
Vartotojo avataras
Mindaugas LTU9

Grįžti į Plaukimo technika, Inventorius

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių

Prisijungimas nariams