|
Problemos, triukai, patarimai. Inventorius
Sakalas 16 Gru 2005 13:29
Hi.
Prisiziurejau visokiu, lakstanciu per leda su burnlentem. Esu cainykas, taciau labai noriu ismokt ziema, vasara siaip ne taip nuo tasko iki tasko jau nuplaukiu, taciau savo iranga turiu baisiai sena.
Turiu kazkoki sena anglini ilga stieba ir kazkoki senovini gika. Noriu patarimo, ka is siu rakandu gali panaudoti, o ka reikia pirkti. Galbut tam ziemos varinejimui, kai itariu inventorius pasidauzo, man to stiebo uztektu, o reiktu tik normalaus giko ir bures. O gal tik bures, gikas irgi tiktu? Uz kiek galima nupirkt (nebragiai) kokia bure, nes esu cainykas ir kruto nieko nereikia - saudauzysiu:) Kaip suprantu, ziema vejo ne prudai, tai reiketu bures dideles, kokiu 9-10 kvadratu?
Del lentos. Maciau kazkas buvo imetes kaip pasidare pats ta ciuozimo pagrinda is slicziu? Ar galite pakartoti si linka? Taip pat, gal galite kitokiu ideju, kaip pasidaryti ta pagrinda arba tiesig isigyti. Aisku, idomu, kiek jis gali kainuoti. Aciu uz pagalba, lauksiu info ir pasiulymu su kaina.
Sakalas[/b]
-
Sakalas
-
-
Bedebesiukas 16 Gru 2005 17:30
PASPAUSK CIA
Laukeyje "Ieškoti raktinių žodžių:" parasyk 'ledroges' (be kabuciu) ir rasi VISAS siame forume buvusias/esamas diskusijas apie ledroges arba kur apie jas buvo nros uzhsiminta.
Ar ten tik kartais ne lapelis sušnarėjo?  Kur mano kaitas!? 
-

Bedebesiukas
-
Rasius321 16 Gru 2005 17:57
Giedriukas rašė:PASPAUSK CIALaukeyje "Ieškoti raktinių žodžių:" parasyk 'ledroges' (be kabuciu) ir rasi VISAS siame forume buvusias/esamas diskusijas apie ledroges arba kur apie jas buvo nros uzhsiminta.
Arba: 'slidrogės'.
Apie 9-10m2 bures net negalvok. Didžiausią ant slidrogių naudojau 8.3m2. Didesnės ir nereikia, o be to - gaila.
Žiemą vėjo būna. Gerokai daugiau nei vasarą.
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
Laisvunas 16 Gru 2005 19:00
Irmantai,su sena bure bus ziema beda...!!!Jai toj burej vasara pleveles da nebira tai labai tiketina,kad ziema ta problema islis...kuo salciau tuo rimciau ta problema reiskesi.
Ziema naudojant gerai suderintas ledroges dideliu buriu nereikia...trintis i leda labai maza,greiciai gan dideli...saskaita to susidaro dideli vimpeliniai vejai...
Del temperaturu...tai iki -5 yra labai komfortabilu ,-8 man asmeniskai riba. Beje nuo temperaturos ir vejo labai priklauso kaip galasti paciuzas,bet tai atskira kalba.
Jai kam rupi tie klausimai smulkiau zvanikit 869924884 Laisvunas CIBAS
- Prikabinti failai
-

-

Laisvunas
-
- Burės numeris: 16
Reiseris 18 Gru 2005 16:56
Tai va vyruk, ateik prie Kauno mariu iskysulin,prie jachtklubo,arba ant Lampedziu karjero, kai bus ledas ir viska pamatysi savo akim ,nereikes nieko burti,ar isradineti dvirati !
Reiseris
Dead Machine in progres ! ASaMeMas Reiseris LTU 789 Mob.nr.:+37069825408 skype : reiseriss Laisvalaikiu siuvu maisus didelems lentoms,krepsius dideliems vairams,Deklus SUP'ams ir kaitlentem,bei tentus jachtom ! O kai nepucia, sulopinu suplysusias bures. Parduodu bures The Loft 11,8 + 550 Loft stiebukas ir dar NP RS5 12,5 su stiebais,daug labai pigiu buriu nuo 4 iki 8,5 kv/m, Sugryzus eurui,atpigs dvigubai -:),
-

Reiseris
-
-
Grįžti į Plaukimo technika, Inventorius
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių
|
|