CHloras rašė:Butu idomu suzinoti kiek procentu nuverteje freeride iranga.
Turiu pasiulyma pirkti ~poros metu senumo iranga (visa virsutine dali), taciau mazai naudota:
Simmer X-type 6,8 + technolimits 460 strong 460-50% carbon, +sarnyras, +ilgintuvas, +gikas (technolimits freride), +apsauga stiebo.
Nors iranga naudota mazai, vis tiek yra poros metu senumo modeliai.
Zmogus noretu gauti -30% nuo naujos irangos kainos.
Ar tai yra gera kaina ar per auksta?
Iranga nuverteja ivairiai, priklausomai nuo tipo, naudojimo salygu, laiko, kitu veiksniu bei be abejones nuo tarpines tarp lentos ir bures. Sportinis inventorius pinga kosminiu greiciu, freeraidinis - leciau.
Jei pajamti koki Mustang - tai ziurek is vis nusistovejusi rinkos kaina jau daug metu - 300-500 Lt. Tai tas is vis nepinga ir gali net brangti kaip antikvaras

-30% nuo naujos kainos uz poros metu senumo iranga?

na sakyciau skaicius butu grazus, jei mes ta 30% suprastumem kaip trecdalis kainos naujos irangos. O moketi -30% - manau nerealu.
Jei man bure pardavinetu Baidas ar Bobas ir sakytu - "Edai, su situo stuffu as plaukiau 3-4 kartus, ir ne sykio nekritau, bures ant sakos nepamoviau, plaukimo stiliu zinai ir is vis - tu juk mane pazysti..." - tai gal ir galima butu sneketi apie kokius net -35-40% nuo kainos. Ir tai dar galvociau... O kur gamintojo garantijos? Daznai juk chebra kas met atsinaujina invetoriu tik del to, kad liktu galiojanti garantija.
Suprantu zmogaus lukescius, kai jis tikrai mazai plauke ir nori atgauti 2/3 kainos... bet manau tai tiktrai nerealu tiek moketi.
MNK (mano kuklia nuomone), visa tai is lempos pagal pavasarines kainas pajamus turetu kainuoti mazdaug taip:
bure - 400
stiebas - 250
gikas - 250
ilgintuvas - 100
sarnyras -50
apsauga - 50
Totalas - 1100 Lt... na jei bicelis fainas, tai dar +100 Lt

nauji dalykai kainuos na 2800-3000. tai taip ir gaunasi 30-40% vertes.
Nesumuskit stipriai, jei klystu savo sapalionese