bet įmanoma įdėti paminkštinimą jei jo šiuo metu ten nėra?
pasiimk gumos (pvz masinos kamera sena, dviracio gal siek tiek per plona. Svarbu kad nebutu labai minksta guma, nes ja sutrins i miltus) iskirpk atitinkmama plota ir iklijuok giko apkausto vidineje dalyje su rimtais klijais. Jei neaisku, paziurek kaip atrodo normalaus neispreparuoto giko galva ir bus aisku. Kitas, senas kaip zeme ir brutualus budas - apvynioti su "izoliacija" stieba zemiau giko tvirtinimo, taip padarant "kalneli", kuris neleistu gikui nuslysti zemyn. Reiktu naudoti ta plona ruda "pakavimo izoliacija", kitokios nelaikys.. Gali abu budus pritaikyti, bus garantuota.
ir gal dar galit man ką nors patarti mano ankstesniuoju klausimu...
kokio ilgio vairiuko reikėtu 7 kv/m burei?
turint galvoje lenta 103 litru (ir nera is tu patesniu) ir tavo svori 75kg manau gal kokie 34-37cm... Siaip intymus dalykas tas vairiukas

ir gal kas nebrangiai parduotų tokią burę?
kaip kazkur parasyta: kas iesko, tas randa

be to ar geriau pirkti 6.6 kv/m tvarkingą ar 7kv/m paplyšusią kurią galima pasiremontuoti ar is viso palaukti kol kas pasiulys 7 sveiką?
mano galva, tarp 6.6 ir 7 yra nedidelis skirtumas, tai kam pirkti slamsta, jei gali gauti tvarkinga. Tavo svoriui manau ir 6.6 pakaktu.
Is viso, lyginant buriu dydi reikia ziureti ne absoliutu skirtuma, bet santykini. Kalbant ukiskai: 5kvm-6kmv-7kvm. Visos skiriasi po 1kvm, atrodo skirtumas tas pats. Bet ziurint santykinai, 6kvm yra didesne uz 5kvm 20%, o 7kvm yra didesne uz 6kvm 16%. Tarp tavo 6.6 ir 7.0 yra tik 6% skirtumas, taigi pirk ka rasi zmonisko tame tarpe tarp 6.6 ir 7.0 ir nesuk galvos.
P.S. as plaukiu su 111Ltr ir 7.0 kvm, sveriu 92. didesnes bures nereikia.
[/quote]