EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

2009 žaislai

Problemos, triukai, patarimai.
Inventorius

Re: 2009 žaislai

UNREAD_POST Gedas LTU76 21 Bal 2009 12:13

Nežinau, su kokiu sportiniu inventoriumi tu, Girmantai, matai lakstančius pažengusius pradinukus, bet per dvejus metus (2008-2009) pardavėm tik porą slalominių lentų. Gal kiti inventoriaus atstovai labiau į lenktynes orientuoti, bet vistiek, manau, kad procentas labai teisingas. Savaitgalį išlindo tik patys azartiškiausi mėgėjai, kurie ir yra race, freerace inventoriaus šalininkai. freeraideriai, dar nelenda į šaltą vandenį ir pakeičia įspūdį.
O kas dėl kainų, tai kartais formulę galima nupirkti pigiau, nei dėvėtą wave lentą. Tai pradinukas, buriuojantis kauno mariose, ar elektrėnuose ir renkasi praktiškesnį (jo manimu) inventorių.
Vartotojo avataras
Gedas LTU76

UNREAD_POST kestutisg 21 Bal 2009 13:17

Gedas LTU76 rašė:Nežinau, su kokiu sportiniu inventoriumi tu, Girmantai, matai lakstančius pažengusius pradinukus

chia turbut Girmis mane turejo omenyje, kai ash maudziausi ir vandeni stumdziau su slalomine lenta, nes man buvo per mazhai vejo pastoviai glisuoti :D o paskui, kai jau normaliai uzhpute, jau buvo nuo stumtraukio ir maudymosi rankas pakirte ir vel negalejau normaliai plaukti... nieko, gyveni ir mokaisi. Girmi, relax - jei kam nors mokytis norisi ant slalomines lentos, tai jo/jos bedos :)
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

UNREAD_POST ezhys 21 Bal 2009 13:41

Musu visu progresa stabdo ne lentos ar bures tipai, o vejo trukumas.. :evil:
POINT-7 / FMX Racing / Reptile masts/ Patrik Diethelm boards /

karolis1001@gmail.com
+37067247914

Formula windsurfing - separates men from boys. 8)
Vartotojo avataras
ezhys

Burės numeris: 1001

UNREAD_POST Fish-Bone 21 Bal 2009 13:58

Laikas indroor windsurf arenai? :)
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

Burės numeris: 1617

UNREAD_POST Girmantas 21 Bal 2009 16:26

po pievas grybaujate. as lyginau freeride-freerace-race inventoriu. prasideda cia formules, wave ar dar kazkas. aciu, kad pataikote i tema.

as lieku prie savo nuomones, kad net puse lietuvos slalomistu pasauliniu mastu yra viso labo intermediate, o ne advanced lygio ir nesugebetu isnaudoti NET freerace irangos galimybiu. hau.
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

UNREAD_POST kalvis 21 Bal 2009 16:57

kai man pribrendo noras isigyti kazka mazesnio as irgi panases mintis susideliojau sau ( matot koks as buvau protingas) ir netgi isigijau freeride lenta....ir netgi varzybose su ja dalyvavau..... nu ir neprilipo ji man niekaip
manau kad nepaskutinis faktorius visiems pradinukams buna - noras LEKTI.... (kaip ir man buvo) ir pardaviau ta freeriduka ir isigyjau gryna slaloma pilnai suvokdamas kad su juo bus daug sunkiau ismokti posuki, bet noras lekti buvo daug didesnis. kitas faktorius butu labai siuolaikinis materialistiskas, jei zmogus turedamas( tegu ir tik namie ant spintos) naujausia slaloma jauciasi laimingesnis ( nzn kaip tai ivardint gal konfortiskiau, smagiau....) tai reikia tik dziaugtis kartu su juo, argi nuo to tau blogiau, taip tai neprotingas pinigu ir laiko (skirto progresui) svaistimas, bet.....
sutinku su tavim kad esam geriausiu atveju tik intermediate, bet nesutikciau kad del to nejauciam skirtumo tarp freeride-freerace-race. ir kam spaust max is freride jei ta pati rezultata gausi su race inv. sugebedamas isspausti tik 50% ? . Juk sutiksi kad norint isspaust nors 80 % is bet kokio inv. reikia ji labai gerai pazinti, o kiek mes cia plaukiam su savo mazom lentom.... del to jos daugiau dziuna negu plaukia ir is to kyla jau aprasyta situacija kai SL inv. gali nusipirkt geros bukles pigiau uz freeride.

Girmantas rašė:po pievas grybaujate. as lyginau freeride-freerace-race inventoriu. prasideda cia formules, wave ar dar kazkas. aciu, kad pataikote i tema.

as lieku prie savo nuomones, kad net puse lietuvos slalomistu pasauliniu mastu yra viso labo intermediate, o ne advanced lygio ir nesugebetu isnaudoti NET freerace irangos galimybiu. hau.
Vartotojo avataras
kalvis

Burės numeris: 646

UNREAD_POST Andrius11 21 Bal 2009 17:05

viskas daugiau negu naturalu:
ateini i salona ir ziuri i du auto modelius: vienas su 1.6 kitas su 2.0 turbina. kaina ta pati. nu ir pofig kad 1.6 yra ekonomiskesnei, pofig kad tu is tikro nemoki greitai vaziuoti sudetingesnemis salygomis. pofig kad tu realiai ir to 1.6 neisnaudosi. Bet juk su turbina ant tiesiosios drauga padarysi. Gera. :D
Jei reikalai einasi ne taip kaip tu nori - nemaisyk jiems, tegu jie preina salia - tai ne tavo reikalai.
Andrius11

UNREAD_POST Girmantas 21 Bal 2009 17:18

Andrius11 rašė:viskas daugiau negu naturalu:
ateini i salona ir ziuri i du auto modelius: vienas su 1.6 kitas su 2.0 turbina. kaina ta pati. nu ir pofig kad 1.6 yra ekonomiskesnei, pofig kad tu is tikro nemoki greitai vaziuoti sudetingesnemis salygomis. pofig kad tu realiai ir to 1.6 neisnaudosi. Bet juk su turbina ant tiesiosios drauga padarysi. Gera. :D

=D> :thumbright:
Girmantas LT 69
Vartotojo avataras
Girmantas
-

UNREAD_POST Gintas 21 Bal 2009 21:32

ar yra kas nors neseniai bandes freeraida ir lenktynine lenta? gal el ture kas nors?
"Vėjas galvoje" buriavimo mokyklos Trakuose. Visą informaciją rasite čia:
http://www.vejasgalvoje.lt/index.php?op ... iew&id=130
Vartotojo avataras
Gintas

UNREAD_POST Bobas32 21 Bal 2009 22:14

Labai į temą skelbimas Perku/parduodu skiltyje:
viewtopic.php?f=2&t=12461
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST Girmantas 21 Bal 2009 22:23

manau kiek prasmingesnis yra sis:
viewtopic.php?f=2&t=12300&p=91567#p91567

Gintai - simet dar nespejau, bet pernai plaukiau su viskuo. iskaitant formules, Audriaus slaloma, ivairius freeraidus ir tt (tik tandemo neisbandziau :oops: ).
Girmantas LT 69
Vartotojo avataras
Girmantas
-

UNREAD_POST Andrius11 21 Bal 2009 22:29

Gintas rašė:ar yra kas nors neseniai bandes freeraida ir lenktynine lenta? gal el ture kas nors?

Mano patirtis yra LABAI nedidele bet praeitais metais turejau zrida 133 pasikeiciau i xfire115 toki kaip pas planktona, aurima ar sige. skirtumas jauciasi. lenta tikrai greitesne, lengviau glisuoja ir dar sveria ciut ne dvigubai maziau. ziurejausi i xfire'i nes sia lenta galbut arciau greito lengvo freeraido negu rimto slalomo. kas man svarbu kad lenta turi kelias kojakilpiu pozicijas - pradzioj bijojau kad ant krastu jei isisuksiu kojakilpes - bus sunku. atplaukiojes sestadieni pamaciau kad jos ir buvo tose "radikaliausiose" pozicijose. Nezinau bet man pasirode kad su ja plaukt lengviau nei su zridu :).
Jei reikalai einasi ne taip kaip tu nori - nemaisyk jiems, tegu jie preina salia - tai ne tavo reikalai.
Andrius11

UNREAD_POST Fish-Bone 21 Bal 2009 22:45

Na nežinau kaip senesnių metų x-fire, bet šių metų testuose 2009 RRD X-Fire gavo auksčiausią įmanomą įvertinimą tarp slalomo lentų. Neprilygo jom nei falconai nei isonicai :)
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

Burės numeris: 1617

UNREAD_POST Laisvunas 21 Bal 2009 22:58

Senesniu metu RRD SPIDFIRE ,X-FIRE laiviukai buvo puikus,bet pasaulinio lygio lenktynem buvo perkofortabilus,tai sakant''neuzturbinti''....todel juos buvo teisingiau vadint ne SLALOM lentom ,o frireis/slalom.
Nuo 2008 RRD koncepcija pasikeite,tiek 2008,tiek 2009 RRD X-FIRE-absoliuciai atitinka visus auksciausio lygio lenktinininku reikalavivus sviieto lygmeni...Negana to 2009 RRD X-FIRE-absoliutus slalominiu lentu testu nugaletojas.....su zenkliu taip sakant ''atrivu''nuo kitu !
DABA ZIURINT IS TOS VARPINES KA RINKTIS....tai mano kukliu poziuriu ivairove jega !
Na ,beabejo pradinukam friraida,toliau apsiplunksnavus tai ko norisi,i ka linksta sirdis.....ir ner cia jokios bedos.
Aisku ir man tenka zmogui aiskint,kad jis pradzioj turi plaukt,o ne pati lenta (taip jam daznai atrodo)...ir kai tai nutinka ,turbut tik tuomet reiktu galvot apie sustresni inventoriu....
Taciau,nebutinai mes sulaukiam ''kada ta inventoriu isaugsim''....juk gali jis suluzt,susidevet,pasimest...va cia ir iskila klausimas''negi dabar ta pati,juk as jo lik dar ir neisaugau''....galu gale viskas zengia i prieki,ir viska taip kniti isbandyt...
Cia tema netik apie slaloma,friraida....cia ta pati tema pvz liecia ir klausima weivas ar friweivas....nepaslaptis pas mus daug kas bando plaukt su weivunors dar pabalsomu jam geriau tiktu naudot FW....,bet tai ka dabar...kap jau yr tap ,bele zmogui ant dusios gera....
Prikabinti failai
images_jpg_xfire_130_hires.jpg
big__T8K4566.jpg
CIBAS
Burlentės,kaitai,surfingas-prekyba,mokyklėlė
www.cibas.lt
Irangos remonts...
+370 69924884
+370 52359350
Vartotojo avataras
Laisvunas

Burės numeris: 16

UNREAD_POST Gvidolino 22 Bal 2009 07:22

Andrius11 rašė:
Gintas rašė:ar yra kas nors neseniai bandes freeraida ir lenktynine lenta? gal el ture kas nors?

Mano patirtis yra LABAI nedidele bet praeitais metais turejau zrida 133 pasikeiciau i xfire115 toki kaip pas planktona, aurima ar sige. skirtumas jauciasi. lenta tikrai greitesne, lengviau glisuoja ir dar sveria ciut ne dvigubai maziau. ziurejausi i xfire'i nes sia lenta galbut arciau greito lengvo freeraido negu rimto slalomo. kas man svarbu kad lenta turi kelias kojakilpiu pozicijas - pradzioj bijojau kad ant krastu jei isisuksiu kojakilpes - bus sunku. atplaukiojes sestadieni pamaciau kad jos ir buvo tose "radikaliausiose" pozicijose. Nezinau bet man pasirode kad su ja plaukt lengviau nei su zridu :).

Isbandziau ir as nauja laivuka xfire130 . Sunku palygint su kitom sl lentom bet man ji pasirode tikrai greita, ir jauciu kad lektu dar greiciau, tik cia jau mano plaukimo technikos stoka. Kitas dalykas, tai galiniu kilpu padukai - jie yra paaukstinti ir kai peda jau buna kilpoje tai pirstu galai tarsi apkabina paduko gala, tas man pasirode keistai, nezinau kiek tai itakoja lentos valdymui. Idomu ar kitiems taip pat yra. Aisku, tai dar priklauso kaip kilpos dydis sureguliuotas. Ir dar vienas dalykas, tai vairiukas RS 48 cm, jis kaip ir ieina i komplektacija prie sitos lentos, bet plaukiant su 7,5 bure (7-9 m/s) svoris (80kg)pasirode kad per didelis, daznai kildavo is vandens ko pasekoje sunkiai suvaldydavau ir i vandeni per virsu:). Beje spinautu nebuvo neivieno, tai jau gal parodo kad galetu buti ir mazesnis vairiukas. Siaip sita lenta suvaldyt gerokai sunkiau nei freeride. Bet greita kaip velnias:), nieko tokio ateis laikas isspausim daugiau is jos
Gvidolino

AnkstesnisKitas

Grįžti į Plaukimo technika, Inventorius

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams