|
Problemos, triukai, patarimai. Inventorius
Akinys 21 Rgp 2007 16:29
Saulius LTU45 rašė:Girmantas rašė:pasakysiu trumpai: p.s.: neatsakei, ar man isigijus mazesne, pvz. 88l ir isskirtinai naujoviska wave lenta, su ja juroje butu blogiau, geriau, kas kitaip, ka gauciau, ko netekciau, ka suprasciau, ko neivertinciau. Mano tikslas yra suzinoti kaip tik tai. 
apie tai kalba jau ejo, bet arba tu neperskaitei arba nesupratai. eik plaukt, tau gi sako kad tavo FSW yra gera. jei labai niezti, nusipirk deveta tikra WAVE (kad ir 1996m) kurios litrazas = tavo svoris + N, kur N nuo 5 iki 10.
p.s. ziurek tik, kad lenta svertu 7kg arba maziau.
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
Arnas797 21 Rgp 2007 17:00
Sauliau,yra variantas kaip paciam isbandyti kruva lentu ju neperkant.
Medane (Tenerife) yra surfcentras kur gali issinuomuoti 8 pagrindiniu gamintoju Wave lentas.Nuoma brangoka,bet gali issirinkti labiausiai
patikusia.
http://www.otc-windsurf.com
-
Arnas797
-
Saulius LTU45 21 Rgp 2007 21:11
Saulius rašė:pasakysiu trumpai: p.s.: neatsakei, ar man isigijus mazesne, pvz. 88l ir isskirtinai naujoviska wave lenta, su ja juroje butu blogiau, geriau, kas kitaip, ka gauciau, ko netekciau, ka suprasciau, ko neivertinciau. Mano tikslas yra suzinoti kaip tik tai. 
Akinys rašė:apie tai kalba jau ejo, bet arba tu neperskaitei arba nesupratai. eik plaukt, tau gi sako kad tavo FSW yra gera. jei labai niezti, nusipirk deveta tikra WAVE (kad ir 1996m) kurios litrazas = tavo svoris + N, kur N nuo 5 iki 10.
p.s. ziurek tik, kad lenta svertu 7kg arba maziau.
Gedai, perskaiciau, supratau, atsakymu labai geru buvo. Gal kiek uzsiciklinau del lyriniu nukrypimu, bet isgirsti norejau apie konkrecias wave lentas (Tabou, RRD, F2) o ne apie mano plaukimo lygi ir kas man tinka kas ne.
Kad maniske JP yra gera ir taip zinau, tik kai gerai papucia, visi ant kranto vienu balsu gieda, sita didoka, butu gerai isigyti mazesni wave'a, desimtis kartu tai girdejau, is patyrusiu...
Aciu visiems pasisakiusiems, diskusija galim baigti.
Paskutinį kartą redagavo Saulius LTU45 22 Rgp 2007 08:48. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Saulius LTU45
-
- Burės numeris: 45
-
Gintas 21 Rgp 2007 23:21
Girmantai, tu atkaklus. Per tiek postu taip ir nepasakei sekancios lentos rinkimosi kriteriju ir isaugtu esamos lentos savybiu. Apie stabdyma su maziausiomis buremis parasei. O kaip ore? Be pelekiuku?
-

Gintas
-
-
Girmantas 21 Rgp 2007 23:41
Gintas rašė:Girmantai, tu atkaklus. Per tiek postu taip ir nepasakei sekancios lentos rinkimosi kriteriju ir isaugtu esamos lentos savybiu. Apie stabdyma su maziausiomis buremis parasei. O kaip ore? Be pelekiuku?
stabdo ne bures, o didele banga. del storos ir placios nosies, lenta neisipjauna vaziuojant nuo statesnes 2-3 metru bangos. del to lenta stoja ir gaunasi ciainikiskas raidingas ant galines kojos.
ore lyg ir viskas ciki, mano bumbuliams. lenta lengva - galima sokineti, vartytis.
be pelekiuku didelio skirtumo nepastebejau, vienas niuansas - su pelekiukais lenta lengviau grizta is spinouto. naudinga prie kranto israidinus paskutini pursla.
siaip man ws88 maloniausia buvo su 6ke. bangos dar ne per dideles, net jei pucia daug - clew firstu turi jegos ir gali vaziuoti veidu i banga.
jei klausi ka as renkuosi dabar - klasikine wave lenta. kriterijai - kad suktusi ant kanto, o ne ant uodegos. visa kita absoliuciai nesvarbu 
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
Saulius LTU45 22 Rgp 2007 08:50
Gintas rašė:... ir nepasakei sekancios lentos rinkimosi kriteriju ir isaugtu esamos lentos savybiu. ....
 Butent, kaip cia man taip trumpai ir aiskiai paklausti neisejo
Gal dar nebaigiam 
-

Saulius LTU45
-
-
Laisvis39 22 Rgp 2007 10:11
Susidomejau ir perskaiciau visas zinutes  Man patinka labai Akinio nuomone.
Sauliau, pirk papigiai senesne wave lenta ir viska issiaiskinsi pats.
Naujos tokio tipo lentos pirkimas turi buti su tam tikra pretenzija i aisku waveraidingo supratima.
Ir apskritai, sorry, poziuris turi buti visai kitoks, o tiksliau -
lenta yra geriausia ta, su kuria plauki.
Juk svarbu, kad ne inventorius, o zmogus tobuletu.
Geriau uzduokim klausimus apie plaukimo technika, nes gamintoju atstovai tik ir laukia panasaus tipo temu, kaip si, kad galvos dar labiau susisuktu ir nereiktu realiai fronlupinti. 
-

Laisvis39
-
- Burės numeris: 39
-
Akinys 22 Rgp 2007 10:41
ne i tema...
arteja rimtas savaitgalis. moralishkai pasiruosht labai tinka shtai kas:
http://www.youtube.com/watch?v=-eGrqv9rDnc
No Leaf Clover
And it feels right this time
On his crash course with the big time
Pay no mind to the distant thunder
New day fills his head with wonder, boy
Says it feels right this time
Turned it 'round and found the right line
“Good day to be alive, sir
Good day to be alive,” he says
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way
Don't it feel right like this?
All the pieces fall to his wish
“Sucker for that quick reward, boy
Sucker for that quick reward,” they say
It's coming your way
It's coming your way
Here it comes
Then it comes to be, yeah .........
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
Saulius LTU45 22 Rgp 2007 12:07
Laisvis39 rašė:.. Sauliau, pirk papigiai senesne wave lenta ir viska issiaiskinsi pats. Naujos tokio tipo lentos pirkimas turi buti su tam tikra pretenzija i aisku waveraidingo supratima. Ir apskritai, sorry, poziuris turi buti visai kitoks, o tiksliau - lenta yra geriausia ta, su kuria plauki. Juk svarbu, kad ne inventorius, o zmogus tobuletu. Geriau uzduokim klausimus apie plaukimo technika, ....
Visai nesiruosiu nieko pirkti kol neissiaiskinsiu/neismoksiu to, kas man rupi, tiek teoriskai, tiek praktiskai. Baigiam su situo reikalu. Sioje diskusijoje noreciau platesnio poziurio, tinkancio tiek wave pradinukui, tiek pazengusiam. Nebutina ilysti i kito kaili, galima ir savo patirtim pasidalinti tiek apie inventoriu, tiek apie pati waveriding'a. Is to, kam kas aktualu, atsirinks patys, jei nesupras, toliau diskutuos. Prie vandens paprastai visi uzsieme savo reikalais ir nera kada pasisneketi, o cia tokios temos kaip ir nebuvo, tik ji vis nenukrypsta reikiama linkme. O gal visiems viskas aisku tik as tupas. Nesitikejau tokios, sakyciau, net arogancijos is nekuriu puses. Jei dar neveivini, tai ir dometis tuo anksti, man taip nuskambejo kai kurie atsakymai - nemoki paklausti, nezinai ko nori, nesubrendes ir t.t... Tai nepadeda ir niekam neidomu...
Paskutinį kartą redagavo Saulius LTU45 22 Rgp 2007 14:12. Iš viso redaguota 2 kartus.
-

Saulius LTU45
-
-
Bobas32 22 Rgp 2007 12:15
Savo trumpą ir plačią 98litrų wave lentą pradėjau suprasti tik po metų, kai pradėjau orentuotis ne į orą, o raidinimą. Dabarr jos nekeisiu ir net negalvoju, tik renkuosi tokią pačia ir mažesnę stipresniems vėjams ir šiek tiek didesnėms bangoms. Orentaciją į Baltijos bangą. Burės 5,3 4,7 4,0.
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
Girmantas 22 Rgp 2007 18:55
atsiprasau, jei mano arogancija ka nors izeide. bet as lieku prie savo nuomones, kad reikia plaukti bangose, kad suprastum kas yra wave, kas yra wave inventorius ir kodel reikia tokio, o ne kitokio inventoriaus. jei kam nors turimas inventorius riboja galimybes plaukti bangose - pasinaudokit akinio patarimu ir nusipirkit sena wave lenta.
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
-
Saulius LTU45 22 Rgp 2007 20:15
Girmantas rašė:atsiprasau, jei mano arogancija ka nors izeide. ...
Girmantai, neizeide, bet nuvyle, kazkiek, priezastis jau aiskinau. Paskaitykit sitos temos pati pirma Bobo rasineli ir, jei gali ir turi noro pasidalink patirtim, panasiai tik apie wave stiliu, lentas ir t.t.. Tavo nuomone galetu buti idomi ir naudinga. Girmantas rašė:...bet as lieku prie savo nuomones, kad reikia plaukti bangose, kad suprastum kas yra wave, kas yra wave inventorius ir kodel reikia tokio, o ne kitokio inventoriaus. jei kam nors turimas inventorius riboja galimybes plaukti bangose - pasinaudokit akinio patarimu ir nusipirkit sena wave lenta.
Su viskuo sutinku, kiek galiu ta ir darau. Nesakiau, kad mane riboja turimas inventorius, tiesiog nezinau, kaip butu su kitu, labiau pritaikytu, ka ir norejau pasiaiskinti. Bet, pasirodo, kad toks tik isrinktiesiems. Cainikai, nepirkit jurai nauju wave lentu, mokykites su kuo nors kitu, kol prasvieses galvelese.  As beveik taip tave supratau, nepyk.
Noreciau, jei si tema dar vystysis, kad mano norai pirkti/keisti lenta butu pamirsti ir daugiau neanalizuojami. Aciu.

-

Saulius LTU45
-
-
Girmantas 22 Rgp 2007 20:25
is esmes taip.
ciainikai, nepirkit jokios lentos, kol nesuprasite, kam jums jos reikia. 
-

Girmantas
- -
-
-
kalvis 23 Rgp 2007 08:38
Girmantas rašė:is esmes taip. ciainikai, nepirkit jokios lentos, kol nesuprasite, kam jums jos reikia. 
Jo, o buriuot tai is vis geriausiai prie kompo, ir silta, ir krutai pavaryt gali, ir koki filmuka draugeliui nusiust... super....
o tiems kas vistik pasiryz lyst i vandeni : atvaziavo dvi F2 naujo sezono lentos - spice 96 ( bump & jump) ir stoke 126 ( freeride) http://www.sailing.lt/sailing/F2_SalesBook08_JUL07.pdf
gal kam ir tiks 
-

kalvis
-
- Burės numeris: 646
Bobas32 27 Rgs 2007 22:40
Šiek tiek NUOTRAUKŲ iš Prancūzijoje vykstančio ateinančių metų inventoriaus pristatymo. Panašu kad švertinės burlentės sparčiai atgimsta.
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
Grįžti į Plaukimo technika, Inventorius
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
|
|