EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Pradedanciuju bei freeraido spotai

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Pradedanciuju bei freeraido spotai

UNREAD_POST bboy 20 Bir 2011 11:16

7dieni beplaukiant drevernoj sove tokia mintis i galva - kodel pradedantys (praeja mokykla) bei freeraideriai renkasi dreverna? Negi zmonem patinka maltis tarp 100 kitu kaitu? Nes visi kiti renkasi dreverna del to kad yra flato zonos prie meldu kur lengviau droshti sudetingus triukus arba del tio kad visa chebra ir draugai ten suvaziuoja ir priejau ishvados kad zmones tiesiog gal nezino kitu spotu tai nutariau uzvesti sita tema kad tie kas buvo kitur pasidalintu vietomis kur yra tokios pacios geros salygos tik zmoniu 30 kart maziau :)

2 spotus jau zinau:
1) Pagrindinsi spotas Dysnai :D:D:D:D ten "azp" net mokina dykai :D
2) Kintai (siek tiek toliau nuo drevernos link Ventes) tos pacios kursiu marios, tie patys meldai, tas pats vejas tik zmoniu nera..
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

Re: Pradedanciuju bei freeraido spotai

UNREAD_POST Kestukas 20 Bir 2011 15:38

Bboy gal detaliau apie kintu spota? Cia kur prie kamino? Ar turi omeni uz kintu apie 2 km prie girininkijos zenklo?

p.s. tikrai kaip pradinukas sutikciau kur maziau laiudies kaituot, bet nezinau kur kitur nepavojinga kaita pasikelt..
Vartotojo avataras
Kestukas

UNREAD_POST bboy 20 Bir 2011 16:31

Cia galetu pasakyti tie kas ten lankosi.. as dar ten nebuves, bet zadu pasilankyti, nes girdejau nemazai geru atsiliepimu su retoriniu klausimu "kodel visi grudasi drevernoj" :) bet manau nuvaziavus ten vietoj tikrai galima rasti :)
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

UNREAD_POST zaizza 22 Bir 2011 11:09

as manau kitu spotu niekas nenori isduoti, kad ir ten tokia pati kose kaip Drevernoj nepasidarytu :lol: Tiesiog tie kas zino, nuvaziuoja tenai, ir plaukia atsipute =D>

P.S. kaip iki Kintu nuvaziuoti nezinau, zinau kaip nuplaukti #-o
Vartotojo avataras
zaizza

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Deivido 22 Bir 2011 13:38

Jo pritariu, man kaipm pradedančiajam tirkai reikia daug erdvės ,minimum kavdratinio km :), kad saugiai jausčiausi :), o Drevernoje tai šakės kaip tiršta.
Jei atsiras normalesnis paaiškinimas kaip ten nusigauti ir jei ten yra gana erdvu ir negilu, mielu noru apleisčiau Dreverna ir pailkčiau ją šustriakams :)
Deivido

UNREAD_POST giedrius555 22 Bir 2011 13:57

Buvau ir aš nuplaukęs iki Kintų spoto ( kuris yra miške) pasižiūrėti :shock: , tai va, vietelė tikrai nebloga kas nori ramybės nuo miesto triukšmo :D pievos kaitams pasikelti į valias. Kas man nepatiko tai, kad išėjimas į vandenį gan siauras, keli čiainikai greitai voratinklį supins.Manau Svencelę daug kas renkasi nes arčiausias spotas, daugiausiai vietos.
Vartotojo avataras
giedrius555

UNREAD_POST girius 22 Bir 2011 14:04

giedrius555 rašė:Buvau ir aš nuplaukęs iki Kintų spoto ( kuris yra miške) pasižiūrėti :shock: , tai va, vietelė tikrai nebloga kas nori ramybės nuo miesto triukšmo :D pievos kaitams pasikelti į valias. Kas man nepatiko tai, kad išėjimas į vandenį gan siauras, keli čiainikai greitai voratinklį supins.Manau Svencelę daug kas renkasi nes arčiausias spotas, daugiausiai vietos.

Jo ir vietiniai burliantajai svetimiems aplinkui burbuliuoja.....dar malkų gali pakrauti :lol: :lol: :lol:
Vartotojo avataras
girius

UNREAD_POST atskalūnas 22 Bir 2011 14:21

:D buvau Kintų spote, vietiniai burlentajai labai draugiški, erdvės pakankamai, išėjimas į mares siaurokas, bet šiaip viskas puiku. Nėra daug šustrękų, visi kulturingai, padoriai elgesi. O aplamai ko ten į tas mares, atvarykit į Juodkrantę, tuščias spotas, visa jūra bus Jūsų, galėsi plaukti kiek akys užmato, nebus trinties ir pykčio, alergijos nuo marių purvino vandens.Welcom. =D>
atskalūnas

Burės numeris: 727

UNREAD_POST Bss 22 Bir 2011 14:32

giedrius555 rašė:Buvau ir aš nuplaukęs iki Kintų spoto ( kuris yra miške) pasižiūrėti :shock: , tai va, vietelė tikrai nebloga kas nori ramybės nuo miesto triukšmo :D pievos kaitams pasikelti į valias. Kas man nepatiko tai, kad išėjimas į vandenį gan siauras, keli čiainikai greitai voratinklį supins.Manau Svencelę daug kas renkasi nes arčiausias spotas, daugiausiai vietos.

netiek jau ten ir tos vietos kaitam pasikelt, o dar nuo kranto auksti meldai nedidele turbolencija sudaro ant kranto, tai ciainikai vaizdu gali duot. o isejimas siauras ir truputi gilokas, dar ir dumblas (burlentininkai pasidare specialiai kad peliakai nesikabintu).
Mano manymu tegul pradinukai malasi tenpat kur ir piktasis bybojus drozia savo sudetingus triukus! ;)

o del vietiniu burliantaju tai manau draugiskumas greit pasibaigtu kai bybojus tris tuzinus nemoksu atsiustu :D
Bss

UNREAD_POST bruzzoo 22 Bir 2011 14:36

http://www.flashearth.com/?lat=55.63827 ... =0&src=msa (ekrano centras) :) apsivalyt apsitvarkyt, sakas apsigenet ir pirmyn :)
Vartotojo avataras
bruzzoo

UNREAD_POST bboy 22 Bir 2011 19:31

Bss rašė:Mano manymu tegul pradinukai malasi tenpat kur ir piktasis bybojus drozia savo sudetingus triukus! ;)

Bss levai cia sukalbejai, as nei piktas nei ka.. tiesiog pats mokiausi ir pats zinau kaip parina daugybe kaitu aplinkui o kuo ju daugiau tuo labiau parina ir tuos kur mokosi ir tuos kurie moka... todel grynai pasakiau is savo boksto, kad as jeigu mokinciausi nevaryciau i dreverna, nes man paciam tai daug vietos nereikia ir freestailo zonoj pradinukai nesimala gal koks vienas kitas tik neskaites taisykliu ivaro arba eina per ja i vandeni... Bet lt kaip visada, nori kaip geriau o kas nors vistiek izvelgia kas blogai...
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

UNREAD_POST Dannyboy 23 Bir 2011 23:52

Atskalune,

skambi, kaip bendramintis! Papasakok apie Juodkrante, kur ar yra ten daug tokiu, nes likusius vasaros savaitgalius zadu ten praleisti!
Dannyboy

UNREAD_POST Kancler 24 Bir 2011 10:46

Dannyboy rašė:Atskalune,

skambi, kaip bendramintis! Papasakok apie Juodkrante, kur ar yra ten daug tokiu, nes likusius vasaros savaitgalius zadu ten praleisti!

arba pacioj pabaigoj juodkrante plezo prie juros, arba prie gelbejimo stoties pagrindines
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST juodameska 27 Bir 2011 15:42

Sveiki,

Noriu visus informuoti dėl situacijos su Kintų Spotu: Tai nedidelis žemės lopinėlis, plikomis rankomis ir begalinėmis vietinės šeimos bei klubo "Get Trauma" narių pastangomis atkovotas iš nendrių. Jau keturis metus mes čia gaudome vėją, bendru sutarimu ir jėgomis su Kintų seniūnija puoselėjame, prižiūrime ir tvarkome paplūdimį.

Todėl noriu kad įdėmiai perskaitytumėte kitus mano žodžius - ŠIAME SPOTE SVETIMI KAITUOTOJAI IR BURIUOTOJAI YRA NELAUKIAMI!!! kodėl? kelios priežastys:

1) VIETOS STOKA. Spote telpa nedaugiau 15 aitvarų ir 10 pažengusių burių. Jei yra vietos, prašau, KARTĄ galite paburiuoti, nėra - bandykite kažkada ateityje.
2) SAUGUMAS ir KULTŪRA. Rūpinamės savo ir kitų vandens dalyvių saugumu, laikomės visų rašytų ir nerašytų saugumo ir prasilenkimo taisyklių. Reali situacija, kurią atvirai VISI turime pripažinti - bendras kaitavimo-buriavimo kultūros lygis Lietuvoje yra ŽEMAS! Todėl nenorime užsiimti auklėjimu, kuris būna nemalonus abiems pusėms, o taip pat vengiame incidentų vandenyje su tipiniais Lietuvos kaitiorais. Čainikams ir "Pažengusiems" nežinia kur ir kaip pramokusiems kaituoti čia net neleidžiame prisipūsti aitvarų. Juk žinių ir patirties stoka matoma plika akimi.
3) SAUGUMAS ir TVARKA. Turime tam tikrų įsipareigojimų Kintų bendruomenei, pagrindiniai jų - saugumas gyventojams, jų svečiams ir vaikams, o taip pat - betarpiška tvarka. Nenorime atsakyti už svetimų buriuotojų-kaituotojų saugumo, tvarkos ir bendros kultūros suvokimo stoką ir taip prarasti miestelio bendruomenės pasitikėjimą. Galime atsakyti už save, draugų rate pažįstame vienas kitą, žinome jog esame mandagūs, kultūringi ir atsakingi, tačiau ar gali kas nors atsakyti už kitus, MES už JUS? NE! Visada galimos nelaimės atveju MES prarastumėme galimybę čia sportuoti.
4) KONKRETŪS ĮVYKĘ ELGESIO PAVYZDŽIAI SVETIMŲ KAITIORŲ MŪSŲ SPOTE - svetimų veiksmas/pasekmė - rūkymas/pradegę kaitai; stropų nesuvyniojimas/patemptos čiurnos, pavojingi kaitų kelimai ir manevrai paplūdimyje bandant juos pakelti, dar didesnė vietos stoka, suveltos stropos, įpjautos stropos; alus, čipsai, rūkyta žuvis kiti užkandžiai/"GET TRAUMA" narių šiukšlių rinkimo valandėlė; aitvaro laikymas virš žmonių, plaukiojimas, šokinėjimas šalia pliažininkų/pavojus žmonėms, galima nelaimė, keliama baimė šiam sportui; Grubus, nemandagus bendravimas su vietiniais/mūsų kaip buriuotojų-kaituotojų įvaizdžio smukdymas.

Tikiuosi aiškiai išdėstytos mintys leis Jums suprasti jog Kintuose buriuoja-kaituoja tik "Get Trauma" klubo nariai ir jų draugai. Jeigu norite padiskutuoti plačiau apie "Marias ir Vėją Visiems Visur" skambinkite man - Laurynui Juodeškai - 8 671 98 415, bet prieš tai siūlau imti dalgį ir eiti papjauti nendrių kur nors kitur, kai išsipjausite panašų plotą patys ir sukursite kažką panašaus, galėsime pašnekėti lygiaverčiai...

Kalbant apie "Get Trauma" Kintų spotą: Negali būti žodžių - "hebra, radau naują afigėną tuščią spotą", yra vieninteliai žodžiai "Juodeškos, "Get Trauma" ir Kintų seniūnija SUKŪRĖ ir PRIŽIŪRI tvarkingą ir saugią būriavietę"
juodameska

UNREAD_POST evka 27 Bir 2011 22:56

bet juodameska biski cia gryba pjauni,ka jeigu jus ten kelias nendres nupjovete,tai jau jusu spotas?Tai ka dabar zmones kurie kazka padare del svenceles spoto irgi gali visiems kitiems naglai i akis sakyti i akis kad jie cia nepageidaujami?
evka

Kitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 5 svečių

Prisijungimas nariams