Šiandien rytą nubudau ir... kai suskaičiavau, kad išvažiuojam realiai po dviejų savaičių, kad laukia 2000+ km vairavimo neaiškiais keliais į vieną pusę (vėliau kažkada tiek pat, kad grįžt namo pas Mamą
), po to suvokiau labai teisingą
spoil pastabą įsivertinti eismo sąlygas jei užeitų pūgos... ir viduj taip viską sukt pradėjo, kad pasijaučiau kaip po gerų pagirių - "Ką aš padariau?!"
.
Bet negi dabar rašysi viešai - "atsiprašau, suklydau"
.
Taigi, pridavėm pasus vizoms (+76 EUR) ir dar šią savaitę nusprendėm apie kelionę daugiau nebegalvoti
. Prie jos rūpesčių sugrįšime po savaitės.
Plikis rašė:maždaug vietoje programa kokia?
Važiuot į Teriberka pakvietė draugas iš Baltarusijos. Jis kelionę su bičiuliais iš Rusijos susiplanavo iš anksčiau. Pagrindinis tikslas - pakaituoti ant sniego su reljefu. Prieš porą metų jie su kompanija lankėsi Haugastolyje (Norvegijoje). Patiko. Dabar nori aplankyti kitus / kitokius kraštus.
Radau čia tokios statistikos, kad Murmanske vidutinis vėjas nėra viršijęs 5 m/s. Klausiu ir aš, ką mes ten veiksim. Pasirodo, važiuosime kaituoti į plynaukštes, kur ir vėjas pučia ir sniego... daug
. Wikipedija sako, kad gūsiuose ir 60m/s gali užpūsti
. Mes uraganu vadiname vėją virš 30 m/s, tai kaip tada jie vadina saviškį?
Skaičiuoja ir tai, kad pasitaikys dienų be vėjo (negali būti
). Tada važiuosime "gėrėtis" "apylinkėmis". Nesu tikras nė dėl vieno iš tų dalykų. Tačiau sėdėdamas Vilniuje gi nesužinosiu ar ten yra "gėrėtis" ir "apylinkės"
.
Plikis rašė:Įdomu, kokio hidrokostiumo reikia?
Na, apie sausą hidrokostiumą pagalvojome
. Ar išdrįsime atsiųsti nuotraukų su juo, velniai žino
?
Tai ar jungiatės dar kas? Nes dar jei ryt paduotumėt pasus vizai, spėtumėt iki išvykimo datos juos pigiau pasidaryt. Vėliau viza kainuos brangiau
... Bijot
? Aš ir pats bijau
.