EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Freestyle Baras

Problemos, triukai, patarimai.
Inventorius

Re: Freestyle Baras

UNREAD_POST Andrius11 21 Geg 2009 21:51

:lol: Fish'ai - neskubek tu tuo keliu eit, oi nekubek :lol:
Jei reikalai einasi ne taip kaip tu nori - nemaisyk jiems, tegu jie preina salia - tai ne tavo reikalai.
Andrius11

UNREAD_POST Fish-Bone 21 Geg 2009 22:12

Girmantas rašė:
Fish-Bone rašė:Andriau, susitiksim ant kranto ir pamatysi, kad man dar iki vaikų gimdymų - tolimas kelias :]]]
Bet po plaukimų prie laužo alaus vis tiek galėsim kartu pagurkšnot =D>

o kai ta kelia nueisi, tai jau gimdysi? :D

O ką, Girmi, norėsi gimdyme dalyvaut? :lol:
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

Burės numeris: 1617

UNREAD_POST Girmantas 21 Geg 2009 23:34

Fish-Bone rašė:O ką, Girmi, norėsi gimdyme dalyvaut? :lol:

jei tu gimdai - pasirasau!
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

UNREAD_POST Vytis 22 Geg 2009 08:26

Fish-Bone rašė:Ryt pažiūrėsim visas prognozes ir nuspręsim, kas kur kada ir kaip :) Bet kad kažkas bus - faktas. Ir chebra dėl inventoriaus nesiparinkit - ką turim, su tuo varom. Net aš savo Shredderį ištrauksiu vėl į dienos šviesą :twisted:

o ka prastas shredderis ? :mrgreen:
Vartotojo avataras
Vytis

UNREAD_POST Fish-Bone 22 Geg 2009 12:32

Vytis rašė:
Fish-Bone rašė:Ryt pažiūrėsim visas prognozes ir nuspręsim, kas kur kada ir kaip :) Bet kad kažkas bus - faktas. Ir chebra dėl inventoriaus nesiparinkit - ką turim, su tuo varom. Net aš savo Shredderį ištrauksiu vėl į dienos šviesą :twisted:

o ka prastas shredderis ? :mrgreen:

Shredderis yra nuostabus daiktas kai norisi palakstyt pirmyn atgal. Bus matyt, kaip man seksis jį į orą pakelti ir vaidinti freestylerį.. :D
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

UNREAD_POST alga 22 Geg 2009 23:14

Tai kuriam krante vyks de akšon? Pagal laužus ir nakvojimą krante, skamba kad iškyšuly?
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

UNREAD_POST Tomasss 23 Geg 2009 08:09

Albertai pievose
+370 619 41650

Pastoliai
Vartotojo avataras
Tomasss

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Fish-Bone 24 Geg 2009 20:29

Freestyle savaitgalis buvo OSMO (awesome).
Šeštadienį susirinko nemažai chebros, kai Tomas atidarė renginį ir papasakojo kaip daryti helicopterį. Man teko garbė irgi pasimaskatuoti su bure ant kranto, bet per savo tinginišką būdą su ja žaidžiau gerokai per trumpai, kad perprasčiau visą tą reikalą. Tačiau tai irgi nėra blogai - pabuvęs vandenyje supratau, ko nesuprantu ir ką reikės tobūlinti ant kranto. Užpūtė Vėjas, pasikinikiau Shredderį ir 6,5 kemberinę burę. Buvo visai fun.... Kol neužkilo Vėjasi iki 15m/s. Tada sėdėjau nepamenu kuriam krante ausis nulenkęs ir laukiau geresnių laikų. Bet bangelė išsikočiojo AFIGĖNA (kaip balai). Pamenu pabandžiau plaukti ir priešais pareina Tomas (kiek labiau pavėjui), o aukščiau - kažkas kitas. Ir aš užsižiopsojęs nesudirbau kojomis ir ant vienos bangelės pagavau spinoutą (o greitis nemažas) ir nuo sekančios bangos šonu slįstu tiesiai į Tomą. Jo akys buvo kiek didokos :D Bet užtai kitą kartą nuo tokios bangelės labia labai labai smagiai pašokau (vairiukas buvo ~20 virš vandens ir nusileidęs nepagavau jokio spinouto, o toliau variau pilnam glise). Tada nevalingai sušukau - WOOOOHOOOOOOOOOOOO -, o priešais parplaukiantis buriuotojas su baltai/raudona Simmer bure man atgal - WOOOOHOOO. Labai pakėlė nuotaiką ir fizinę jauseną tas momentas. O vėliau man jau sėdo baterijos ir Vėjas. Tada pafreestilianu be vėjo, pasivarčiau visom kryptim. Vakare Tomas įkalbėjo pasilikti per naktį elake. Užsikūrėm laužą, pasistatėm palapinę ir vakarojom - aš, Tomas, Laisvis ir jo draugė, Genadijus ir jo sūnus Martinas. Prie mūsų taip pat buvo prisijungę ir Mantas, Mindaugas, Albertas, tačiau jie pabūgo nakties gamtoje ir išjudėjo namo. Naktį miegojau savo Shredderio maiše (viskas norma, bet kaip nori taip sukis - 58cm pločio yra Nedaug).
Sekmadienį visi atsikėlėme ~9val, papusryčiavome, išgėrėme arbatos ir vėl nusinešėme inventorių į patį spot'ą. Tada mane ištiko lengvas šokas - visą naktį miegojome čia pat, niekur nereikėjo važiuoti, bet spot'e buvom anaip tol ne pirmieji :D Kadangi Vėjas buvo toks ribinis, tai savo 6,5 palikau krante ir išplaukiau su MauiSails Titan 7,5 kemberine bure. Iškart šokiravo Jos trauka - na manoji UP 6,5 gerai veža, bet šita tiesiog kaip lokomotyvas. Senokai nebuvau taip lakstęs su shredderiu. Išplaukiau be startshoto ir smagiai bandžiau vėl sugrįžti į Pievas kokį gerą pusvalandį. Tų bandymų metu palikau visas jėgas ir jau nebegalėjau nieko doro padaryti. Daviau praplaukti su Maui ir Shredderiu Genadijui - sakė kad senai neplaukė su tokiu antikvaru, bet lėkė išsišiepęs :) Nepamenu kurią dieną bandžiau ir Tomo burę - Maui (turbūt Loco, bet negarantuojU) 5,2. Prie minimalaus vėjo turėjo Labai daug traukos. Nustebino taip pat. O daugiau sekmadienį nelabia beplaukiojau. Tik kokį pusvalandį bandžiau padaryti pavėjinį, paskraidyti skersas su bure netoli kranto... Net nebesidėjau trapecijos. Tada buvo labai fun varant be trapės sulipti į abi kojakilpes ir glisuojant lenkti kitus buriuotojus, ramiai kabančius trapecijose :twisted: Sekantis labai smagus nutikimas buvo per škvalą - su Tomu nusprendėm suvinioti Maui bures (kurias gi galėjo visą savaitgalį imti ir testuoti!!!!). Ištakeluojant paskutinę burę užstrigo stiebas prie kemberio, o tuo metu pasipylė liūtis (vėl). Su Tomu bėgame prie vienos, prie antros, trečios mašinos - niekur nėra vietos prisiglaust... Nu ką - bėgam į kitą spoto pusę kur stovėjo Genadijaus busikas... Manau kiti sėdintys mašinose apturėjo labai daug skanaus juoko :mrgreen:

Truputį išsiplėte mano postas... Bet renginys labai super =D> Didelis Ačiū inciatoriui - Tomui. Sekantį etapą siūlyčiau dayrt Ventainėje - man asmeniškai žymiai didesnis kaifas kai padaręs betkokį triuką gali atsistoti ir pasiėmęs burę plaukti toliau - nereikia nei vargti tampant už startshoto nei gaudyti gūsį waterstartui.

P.S. kadangi visą savaitgalį buvau su kapišonu, tai veidas įdegė taip Savotiškai :lol:
LTU 1617
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

UNREAD_POST Andrius11 24 Geg 2009 20:41

o as isitikinau kad startshotas gali buti ir traumos priezastis- kazkaip pirstas bekrentant uzsikabino ir isneres radau kreiva pirsta. is pradziu patampiau ir issitiesino bet sulenkus vel pakrypdavo, o ir plaukti kai bevardis pirsta uzlipa ant didziojo kazkaip neiprasta :) vienzo, ranka langetei, atostogos nuo buriavimo - nuo triju savaiciu :evil:
Jei reikalai einasi ne taip kaip tu nori - nemaisyk jiems, tegu jie preina salia - tai ne tavo reikalai.
Andrius11

UNREAD_POST Laisvis39 24 Geg 2009 21:37

Kadangi aš išdrįsau speedloopinti, tai sakyčiau renginys man taip pat buvo nerealiai geras. Vis tik daug reiškia, kai šalia plaukia tokie patys ir krante dar fotkina ir filmuoja. :)

P.S. Daug kas bando vulkaną, bet kažkaip neteisingai - nesisuka, tiesiai varo į speedloopą, o tiksliau katapulta gaunasi. Sunku paaiškinti airjibo šuoliuko techniką, susiraskit internete filmukų ir lėtai juos sukant studijuokit judesius, žinoma geriausia tai daryti dieną prieš plaukimą. ;)
plaukiau - laimingas
Veikla:
Dujų įranga automobiliams
tel.: 861464006
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

UNREAD_POST Tomasss 24 Geg 2009 23:14

o man tai patiko, kad pasirodo visi isidejom shortus, bet niekas ish pradziu neishdryso uzsideti tik vakare prie lauzo vieni kitiem prisipazinom kad tokius pasiemem :lol: Patiko, kad jautesi bendra mokymosi atmosfera. Kad visi kartu shalia bandem kazka naujo ir kartu aiskinomes del ko kas nors nesiseka. Kai kurie tikrai nustebino savo noru ir uzsispirimu daryti vulkana ir beabejo jau dabar galima nesunkiai pastebeti kas shi sezona ji jau darys, jeigu ir toliau taip stengsis. Nustebino ir laisvio progresas vos nepadares flakos vos nepadare speedloopo. Na bent db nebus baimes treniruotis ir padaryti juos abu. ne nu ka cia rashyt buvo jega chebra, lauzas, zalios, vejas....!
+370 619 41650

Pastoliai
Vartotojo avataras
Tomasss

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Laisvis39 25 Geg 2009 09:42

Kai pirmą dieną mėginau du kart speedloopinti, tai jau buvau bebėgąs šortus mautis. :lol:

O čia štai užfiksuota, kaip žiūri/komisija viską akylai stebėjo :)
Prikabinti failai
DSC_0564.JPG
plaukiau - laimingas
Veikla:
Dujų įranga automobiliams
tel.: 861464006
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

UNREAD_POST Girmantas 25 Geg 2009 10:45

nu gi atrodo smagiai pasitasket :)
Girmantas LT 69
Vartotojo avataras
Girmantas
-

UNREAD_POST Girmantas 25 Geg 2009 20:10

http://www.continentseven.com/windsurfmove1743.html

niekaip nesuprantu, kokia cia bure? kitu metu rrd? kirpimas lyg ir i pryde panasus..
Girmantas LT 69
Vartotojo avataras
Girmantas
-

UNREAD_POST Andrius11 25 Geg 2009 20:22

du lipdukai vienas virsui didelis kitas apacioj mazas lyg ir rrd. o kodel lentos priekis toks riestas. cia fsw modelis. kad butu galimybe lyst i bangas?
Andrius11

AnkstesnisKitas

Grįžti į Plaukimo technika, Inventorius

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Prisijungimas nariams