Is patirties su 3S'ais. turejom du (vienas dar yra) 3S'us mano buvo 97 ir Audriaus yra 107. as sveriu apie72 Audrius apie 87. as turejau 6.4 (paskui pardaviau) 5.6, 5 ir 4.2. audrius turi 6.4, 5.7 ir 5. is principo taip ir plaukiam kai as su 5.6 tai audrius su 6.4, kai as su 5- jis su 5.7. mano 97l 6.4 buvo virsutine riba ir jautesi jau truputi didoka lentai. su 6.4 galejau plaukti nuo 7-7.5 o kai tiek pucia deduosi 5taka ir einu daryt nowindfreestyla

del to bure pardaviau nes nebuvo prasmes jai. , su 5.6 nuo 8-8.5 ms.
mano 97l 3S'ui su 4.2 bure irgi yra riba. prei tiek vejo buna gerokas ciopas ir meto krato dauzo atattinkamai. 4.2 deduosi kai pucia 13-14 ir i virsu. Manau su tavo 116 l pats kaifas bus su 5.7-6.4 ribose kai vejas 7.5-11. kai pus daugiau jau gali buti perrugztu - platoka lenta. speju kad 7.5 bus visiska lentos virsutine riba. jei esi lengvas gal plauksi nuo kokiu 6 ms. bet as plaukiu tik mariose ir juroj tai galiu klysti. tai mazdaug tiek.
del trapvirviu ir juosmenines. visi "guru" rekomenduoja 28" -30" virves. mazesnes nebent tu kokiu 165cm ugio. pradziai jos atrodo nerealiai ilgos. kaip tu sakai reikia tupt ir panasiai. bet po poros kartu ant vandens supranti kodel jie tokias rekomenduoja ir i kokiu 24" daugiau neziuri

pradedi laikyt rankas istiesiais (bure nuo saves), efektyviau isnaudoji bure, gusiai tampa nebaisus ir t.t.. kai naudoji mazesnes bures, bure paprasciausiai truktelni i save ir kilpos is inercijos pacios uz kablio kabinasi. sitas beje nesigauna su reguliuojamom nes jos yra per kietos ties giku. o be to staigiai truktelt i save didesne bure nelabai ir iseina. todel viskas gerai su tuo ilgiu - istiesk rankas ir laikyk nuo saves bure.
Jei reikalai einasi ne taip kaip tu nori - nemaisyk jiems, tegu jie preina salia - tai ne tavo reikalai.