Re: Dreverna/Svecele - permainos spote!!!
Standartinė Dreamer 18 Bal 2013 11:03
Sviktorai o tu lietuvoje? drevernoje plaukiojai gal? idomu but pamatyt kaip sekasi, tavo temoje priskaiciau zinai visko, gal kanors ismokai is savo patirties, ko naujokas tikisi ir kaip supratai kokias savo klaidas.
Ko naujokas tikisi ir kaip supratai kokias savo klaidas?
Manau kad visi tikisi, kad bus labai paprasta susiperki viska greita ir leki prie juros ar mariu ir jau esi kaip Ruben Lenten

bet to nebus. Bus tik nenuspejami aitvaro manevrai kuriuos bus suprasti,( youTube ir google tai truputi palengvina) supratima, pasidomejus vejo langais

Nesitiketik labai greito rezultato bet manau cia pagal zmogu sitas (as vis dar po ketvirto isejimo i jura vis dar negalejau normaliai stoveti ant lentos, paciuozdavau kokia 10-20 metru ir vel ant siknos i vandeny

) bet cia mano buvo kaida.
Klaida buvo tame kad mano irangos komplektacija truputi buvo netinkama man (kalbu apie lenta) mano storumo zmogui reikejo 140x40+- pradeti mokytis sitokio dydzio lenta o ne su kokia as pradejau

mano buvo tai 131x40+- tai mano cia didziausia kaida. Bet grizus vel prie google ir padarius siokias tokias isvadas pakeiciau lenta i didesne 140x43-+.
ir pacia pirma diena nuvarius prie juros jau galejau normaliai ciuozti i viena puse, pries veja buvo problema ciuozti, bet tai nedidele po dar karto man pavyko ja iveikti.
Ko dabar nebedaryciau tai tikrai nebepirkciau jaujos irangos be konsultacijos!!!
Gal kanors ismokai is savo patirties?
Is mokau tik vieno kad Lietuvoje draugu neieskok

Ir forume neklausynek nes visi pasieps ir pasijuoks. Nesakai kad visi tokie ant sios zemes keleta zmoniu istiese pagalbos ranka man ir parase i privata tikrai as jiems dekingas ju patarimai ir pamokymais tikrai padejo ! dabar pats sau priestarausiu bet as gi jau toks nesvarbu kad kazkas juoksis bet visiek reikia klausti forumo "profu" nuomoniu, bet tai nereiskia kad reikia ju laikytis

svetimos nuomones niekada nepamaisys

O is tikro tai labai sunku pasakyti ko as ismokau, pasimokiau kad jei jau esi labai uzsispyres ir nori mokytis pats tai taip ir daryk.
Ir jei dabar reiktu viska ta Pakartoti daryciau lygiai taip pat neiciau i mokykla !
surry uz padrikas mintis ir neeiliskuma