EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

reikalinga pagalbo del aitvaro surinkimo

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: reikalinga pagalbo del aitvaro surinkimo

UNREAD_POST klaipeda 20 Kov 2013 15:20

Paveikslėlis
klaipeda

UNREAD_POST Sviktoras 20 Kov 2013 15:53

I am proud that you have bigger pen
=D>
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Sviktoras 18 Bal 2013 13:03

Re: Dreverna/Svecele - permainos spote!!!

Standartinė Dreamer 18 Bal 2013 11:03
Sviktorai o tu lietuvoje? drevernoje plaukiojai gal? idomu but pamatyt kaip sekasi, tavo temoje priskaiciau zinai visko, gal kanors ismokai is savo patirties, ko naujokas tikisi ir kaip supratai kokias savo klaidas.

Ko naujokas tikisi ir kaip supratai kokias savo klaidas?

Manau kad visi tikisi, kad bus labai paprasta susiperki viska greita ir leki prie juros ar mariu ir jau esi kaip Ruben Lenten :D
bet to nebus. Bus tik nenuspejami aitvaro manevrai kuriuos bus suprasti,( youTube ir google tai truputi palengvina) supratima, pasidomejus vejo langais :)

Nesitiketik labai greito rezultato bet manau cia pagal zmogu sitas (as vis dar po ketvirto isejimo i jura vis dar negalejau normaliai stoveti ant lentos, paciuozdavau kokia 10-20 metru ir vel ant siknos i vandeny :D ) bet cia mano buvo kaida.

Klaida buvo tame kad mano irangos komplektacija truputi buvo netinkama man (kalbu apie lenta) mano storumo zmogui reikejo 140x40+- pradeti mokytis sitokio dydzio lenta o ne su kokia as pradejau :) mano buvo tai 131x40+- tai mano cia didziausia kaida. Bet grizus vel prie google ir padarius siokias tokias isvadas pakeiciau lenta i didesne 140x43-+.
ir pacia pirma diena nuvarius prie juros jau galejau normaliai ciuozti i viena puse, pries veja buvo problema ciuozti, bet tai nedidele po dar karto man pavyko ja iveikti.

Ko dabar nebedaryciau tai tikrai nebepirkciau jaujos irangos be konsultacijos!!!

Gal kanors ismokai is savo patirties?

Is mokau tik vieno kad Lietuvoje draugu neieskok :) Ir forume neklausynek nes visi pasieps ir pasijuoks. Nesakai kad visi tokie ant sios zemes keleta zmoniu istiese pagalbos ranka man ir parase i privata tikrai as jiems dekingas ju patarimai ir pamokymais tikrai padejo ! dabar pats sau priestarausiu bet as gi jau toks nesvarbu kad kazkas juoksis bet visiek reikia klausti forumo "profu" nuomoniu, bet tai nereiskia kad reikia ju laikytis :) svetimos nuomones niekada nepamaisys :)
O is tikro tai labai sunku pasakyti ko as ismokau, pasimokiau kad jei jau esi labai uzsispyres ir nori mokytis pats tai taip ir daryk.

Ir jei dabar reiktu viska ta Pakartoti daryciau lygiai taip pat neiciau i mokykla !

surry uz padrikas mintis ir neeiliskuma
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

UNREAD_POST Kancler 19 Bal 2013 09:28

keistas sutverimas tas zmogus, tu jam aiskini aiskini, bet jis vistiek ant greblio lipa :D ir dar kitiems siulo :D
jomajo isleidi eiles 600 litu ant mokykleles ir sutaupai metus laiko ant saves zalojimo ir irangos gadinimo, aisku jei tu gyveni ten kur kasdien puca vejas, tada jo gali eit klaidu keliu, bet lietuvoj vejo kaina yra bene brangiausia jei tu gyveni priesingoj lietuvos pusej nuo baltijos juros, suk nesukes, bet savaitgalis kainuoja eiles 150 lt. minimum, mokykleleje jei neesi visikas $#@$, tave pastatys per diena ant lentos paaiskins kas ir kaip, plius vakare prie butelio gausi tona nemokamos info ir patarimu is visu pusiu, kitas momentas garantuotai jau kita diena kai murkdysies tie patys kurie padejo tau sunaikinti buteli ant kranto tau patars ir pasakys ka ne taip darai, o gal net isskirs kazkiek savo brungaus laiko ir pades "gyvai"
tad @#$@#$% baikit verkti ir pradekit mastyti racionaliai, nebent shikat pinigais, bet tuo atveju kokio b.. jus neeinat i mokyklele ?
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST Sviktoras 19 Bal 2013 12:55

matai nevisi sika pinigais, ir 600 lt ner taip mazai ane? +butelis :d
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

UNREAD_POST Kancler 19 Bal 2013 13:06

bet ziuriu su skaitymu bedu neturi :D 600 lt yra 4 nuvaziavimai is vilniaus i dreverna, sekant tavop progresa, tai tusciai issvaistei virs 1 kilolito (maziausiai) ir tai lieka klausimas del to kaip tu plauki, o jau metai laiko praejo, realiai tu susikisai i subine visa sezona :D plius net pats pripazinai, kad iranga nusipirkai neteisinga
gal nuryk ta isdiduma ir bent sau tyliai pripazink, kad klydai, o visi kiti kurie tau sake aik i mokyklele buvo teisus :D
cia gali to nerasyt, mes ir taip puikiai visi zinom, kad susimvei :D
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST Sviktoras 19 Bal 2013 14:24

Kancler rašė:bet ziuriu su skaitymu bedu neturi :D 600 lt yra 4 nuvaziavimai is vilniaus i dreverna, sekant tavop progresa, tai tusciai issvaistei virs 1 kilolito (maziausiai) ir tai lieka klausimas del to kaip tu plauki, o jau metai laiko praejo, realiai tu susikisai i subine visa sezona :D plius net pats pripazinai, kad iranga nusipirkai neteisinga
gal nuryk ta isdiduma ir bent sau tyliai pripazink, kad klydai, o visi kiti kurie tau sake aik i mokyklele buvo teisus :D
cia gali to nerasyt, mes ir taip puikiai visi zinom, kad susimvei :D

Tu man tai patinki. Kadangi as nuo juros gyvenu tik 40-50 km atstumu tai...
o tu is kur istraukiai kad as is vilniaus? Seip vasaras leidziu sventojoje palangoje :) tai biski perskaiciuoti gauni.

Taip as pripazistu klydes, bet kaip ir nelabai turejas dideli pasirinkima mokytis.

Nieko keleriu metu begyje galesim pasirungti palangoje per bangas ;) ;) lauk sito ;) Kancler
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

UNREAD_POST Kancler 19 Bal 2013 14:50

tuo labiau gyvendamas prie vandens tu sugebejai issvaistyti visus metus t.y. visa sezona, bent nesigirtum, kazkodel manau kad tau tu keliu metu tikrai neuzteks
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST Sviktoras 19 Bal 2013 17:54

Na tau geriau zinoti:) bet nesinervink del mano. Laiko, as jau kaip nors:) [-X
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

UNREAD_POST kasstiss 19 Bal 2013 19:27

visi jau senai kaituoja ..., o jus vis dar nesutariat kurs kietesnis:), baikit bartis! vandens sezonas jau atidarytas!!!
Vartotojo avataras
kasstiss

UNREAD_POST Sviktoras 19 Bal 2013 19:46

kasstiss rašė:visi jau senai kaituoja ..., o jus vis dar nesutariat kurs kietesnis:), baikit bartis! vandens sezonas jau atidarytas!!!

As uz taika.

As kad ir kaip keistai skambetu tai savo sezona atidariau sausio pirmaja :) po naujako ziauriai gerai buvo lyst i vandeni mmmm ir relaxuoti :)
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

UNREAD_POST misavi 21 Bal 2013 20:46

Kancler, Tu mokinių mažai per sezoną surenki, ar kas Tau yra? O gal Tau uždirbt trukdo Tavo būdas? Žiūrėk, padėtum tą peilį į šalį, susišluotum kraujo krešulius ir išsirikiuotų prie Tavęs eilė norinčių išmokt kite-uot?

Aišku, ne man Tau patarinėt, Tu geriau situaciją matai, bet po velnių, net patys instruktoriai žmonėms draugiškesni už Tave.
misavi

UNREAD_POST Kancler 22 Bal 2013 08:52

as pats draugiskumo isikunijimas, jei zmones klauso kas jiems sakoma :D
kita vertus, tas kasmetinis vieno chainiko atsiradimas, kuris yra pats protingiausias, o visi aplink durniai, mane labai dziugina :D
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST Dreamer 23 Bal 2013 20:25

Viktorai, be s :P zodziu aisku kancleris yra vienas tu zmoniu kuris info parduoda :)(paskaicius foruma cainikams, klydau, nes del rockerio daug ka suzinojau. thanks.) bet nemanau kad jis yra blogas zmogus :) sutikau kelis tikrai nepvydzius zmones, jie man padejo apsispresti del irangos, del pamoku, patarimu dave :) manau susimatysim kada drevernoj :) as tai vat paskutines dienos uzsienyje, griztu sekmadieni i namus, koki antradieni leksiu pirktis ko reikia kad nesusalciau drevernoj ir tada mokytis :) vis dar del lentos negaliu apsispresti, tiesa psaskius nelabai ir randu, temos savo pirkimo atsinaujint nemoku, o ir naujos kurti nenoriu :)
Dreamer

UNREAD_POST ignasr 31 Geg 2013 17:59

Kancler rašė:
Sviktoras rašė: pritaikyti nekabrinini bara bus sunku, nes kabrinos turi labai ilga depoweri, bet tu apie tai nifiga nesupranti o toliau net nera prasmes tau ka nors sakyti, nes vistiek nieko nesuprasi ir todel geriau jokiu virvuciu tu nepirk, o...

konkreciai :DDD
Vartotojo avataras
ignasr

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Prisijungimas nariams