EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Palaikom lietuvius Norgėje

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: Palaikom lietuvius Norgėje

UNREAD_POST benzas 11 Bal 2011 21:54

Silva rašė:Beje Labai didelis Dekui Valdui kuris tapo musu štabu ir palaikymo servisu, Kastyčiui kuris turejo daug kantrybės ir užsispyrimo.. visiems draugams, remejams ir visiems kurie bent kazkuo prisidejo prie sito pajudejimo i platesnius vandenis....

Taip pat prisidedu prie Silvos padėkos išvardintiesiem, bei didelis dėkui expedition.lt lenta puikiai slydo laikė kursą ir tik nelemtas atsitiktinumas sutrukdė būti tarp prizininkų...
Always riding!
A-team kaitų mokykla www.go2kite.com
IKO instruktorius ID 5681,
+37065504259
O kai jūsų automobilius ėda rūdys!!! antikoras.lt
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST girius 11 Bal 2011 22:36

benzas rašė:
Taip pat prisidedu prie Silvos padėkos išvardintiesiem, bei didelis dėkui expedition.lt lenta puikiai slydo laikė kursą ir tik nelemtas atsitiktinumas sutrukdė būti tarp prizininkų...

o jeigu ne paslaptis, tai koks ten nelemtas kriminalas atsitiko. ...kažkas atsitiko, bet niekas nepasakoja. :roll: Smalsumas juk pražudys :D
Vartotojo avataras
girius

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Bobas32 11 Bal 2011 22:39

Trumpai, paaiškinimas ... kas ten nutiko.
http://www.extreme-sports.lt/pages/post ... mis590.php
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST girius 11 Bal 2011 22:59

Labai "trumpas" ir detalus paaiškinimas. :lol: Svarbu ne laimėti, o dalyvauti......nors maloniau laimėti. Kvailas nesusipratimas, matyt per giliai tą čipą sugrūdo :lol:
Vartotojo avataras
girius

UNREAD_POST 123martynas 13 Bal 2011 11:48

Tikrai apmaudu...
Belieka viltis, kad "Norges" organizatoriai atliks savo darbą iki galo.
123martynas

UNREAD_POST benzas 14 Bal 2011 10:03

girius rašė:
benzas rašė:

o jeigu ne paslaptis, tai koks ten nelemtas kriminalas atsitiko. ...kažkas atsitiko, bet niekas nepasakoja. :roll: Smalsumas juk pražudys :D

Čipas buvo prikabintas nurodytoi vietoi ant apkausto...bet ne tik jis koja pakišo rezultatui...antram rate prie pirmo ženklo jau buvau prie lyderių, pasirinkau trajektoriją prie šlaito nuo kurio stipriai gūsiavo...nuo 0 iki 10m, kad jei išjungtų vėją tai nuo šlaito vis toliau nuvažiuočiau, čia pralenkiau užbuksavusius rusą ir 14 kuris užėmė 2vietą...bet pirmam rate kuomet buvo išsijungęs vėjas ir teko brist kelis kilus sniegu, jėgos stropa matyt buvo papuolusi po snieglentės kantu ko pasekoje neatlaikė tokios apkrovos ir nutrūko....kol susirišau ir susilyginau jėgos stropas klampodamas pirmyn atgal praėjo nemažai laiko...beskubant nesutrumpinau valdymo stropų...)) aišku pasikėlus kaitas nereagavo į baro komandas...kad daugiau laiko negaišt nusprendžiau varyt kaitą valdant paėmus už valdymo stropų "ausų" , kaip ant arklio už vadelių ))) taip ir pabaigiau distanciją. Mano nuostabai kol tvarkiausi stropas manęs nepasivijo mūsiškiai...išeina, kad aš buvau toli priekyje ir mano pozicija įskaitoi turėjo būti nežemesnė nei Arturkos 20. Bet vertinant tai, kad nutraukus varžybas kuomet aš buvau prie priešpaskutinių vartų reikėjo pabaigti distanciją iki finišo, kelias vedantis link jo ėjo šalia paskutinių vartų tik jų nereikėjo kirst, tad visi lėkė į finišą...aš finišą kirtau ketvirtas iš snieglenčių....tad ir liko neaišku kurioje iš tiesų pozicijoje mane turėtų deklaruot, nes čipas per visą distanciją iš 10kartų suveikė vieną kartą... :evil:
Aišku dėl avarijos prarastas laikas ir užimta neprizinė vieta man ne tiek svarbi, bet jei nebūtų trūkusi stropa...tai kaip tada reiktų aiškintis...? Na žodžiu tokiose varžybose tokių lepsų neturi būti...
Always riding!
+37065504259
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST benzas 14 Bal 2011 10:11

benzas rašė:
girius rašė:
benzas rašė:

Čipas buvo prikabintas nurodytoi vietoi ant apkausto...bet ne tik jis koja pakišo rezultatui...antram rate prie pirmo ženklo jau buvau prie lyderių, pasirinkau trajektoriją prie šlaito nuo kurio stipriai gūsiavo...nuo 0 iki 10m, kad jei išjungtų vėją tai nuo šlaito vis toliau nuvažiuočiau, čia pralenkiau užbuksavusius rusą ir 14 kuris užėmė 2vietą...bet pirmam rate kuomet buvo išsijungęs vėjas ir teko brist kelis kilus sniegu, jėgos stropa matyt buvo papuolusi po snieglentės kantu ko pasekoje neatlaikė tokios apkrovos ir nutrūko....kol susirišau ir susilyginau jėgos stropas klampodamas pirmyn atgal praėjo nemažai laiko...beskubant nesutrumpinau valdymo stropų...)) aišku pasikėlus kaitas nereagavo į baro komandas...kad daugiau laiko negaišt nusprendžiau varyt kaitą valdant paėmus už valdymo stropų "ausų" , kaip ant arklio už vadelių ))) taip ir pabaigiau distanciją. Mano nuostabai kol tvarkiausi stropas manęs nepasivijo mūsiškiai...išeina, kad aš buvau toli priekyje ir mano pozicija įskaitoi turėjo būti nežemesnė nei Arturkos 20. Bet vertinant tai, kad nutraukus varžybas kuomet aš buvau prie priešpaskutinių vartų reikėjo pabaigti distanciją iki finišo, kelias vedantis link jo ėjo šalia paskutinių vartų tik jų nereikėjo kirst, tad visi lėkė į finišą...aš finišą kirtau paskui 14nr. o jis 2 įskaitoi....tad ir liko neaišku kurioje iš tiesų pozicijoje mane turėtų deklaruot, nes čipas per visą distanciją iš 10kartų suveikė vieną kartą... :evil:
Aišku dėl avarijos prarastas laikas ir užimta neprizinė vieta man ne tiek svarbi, bet jei nebūtų trūkusi stropa...tai kaip tada reiktų aiškintis...? Na žodžiu tokiose varžybose tokių lepsų neturi būti...
Always riding!
+37065504259
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST girius 14 Bal 2011 12:12

benzas rašė:
benzas rašė:
girius rašė:
benzas rašė:

Imi tą čipą ir segi teisėjui į kaktą ......bus tau kuliamaja!!! :lol: :lol: :lol:
Vartotojo avataras
girius

UNREAD_POST expres 15 Vas 2012 14:20

Ar siais metais kas nors dalyvaus?
expres

UNREAD_POST zaizza 15 Vas 2012 21:16

norvegai tikrai dalyvaus :) na ir ne tik norvegai ;)
Vartotojo avataras
zaizza

UNREAD_POST expres 16 Vas 2012 10:49

zaizza rašė:norvegai tikrai dalyvaus :) na ir ne tik norvegai ;)

Tai jo , bet ar Kas nors is LT atvarys ,nes pernai buvo rasyta netgi apie stovykla Haugestoli . Seip idomu ar bent kas bande siemet patekti???
expres

UNREAD_POST zaizza 16 Vas 2012 12:29

Siemet labai trumpai vyko registracija, tuo laiku Lt turbut dar net sniego nebuvo. Tai manau niekas neuzsiregino. Bet visada yra galimybe buti starto diena vietoje ir uzsirasyti i "waiting list'a" :wink:
O siaip visais Ragnarock'o varzybiniais klausimais geriausia kreiptis pas E.Silva.
Kas liecia stovykla, tai siokia tokia bus, planuojam nuo kovo vidurio, nes veliau Velykos pakisa koja #-o
Vartotojo avataras
zaizza

UNREAD_POST expres 17 Vas 2012 00:58

geras , kiek laiko plamuojat buti?
expres

UNREAD_POST zaizza 17 Vas 2012 12:32

6-7d ant sniego :)
Vartotojo avataras
zaizza

UNREAD_POST expres 17 Vas 2012 20:11

nu labai idomu :) gali gal placiau papasakot apie ta stovykla?? Ar jus sava chebra lekiat,( uzdaru duru vakarelis) ? :) ar tai atviras ''projektas'' visiems??
expres

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių

Prisijungimas nariams