EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Taboooooooooo!!!!!!

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Taboooooooooo!!!!!!

UNREAD_POST benzas 23 Rgs 2010 14:30

Smagu pranešt, kad 2011m Best Taboo jau pas mus ir nekantriai laukia testuotojų, kurie jau planuoja kaitų įsigijimą kitiems metams...jau nuo dabar ir visą savaitgalį jis bus paruoštas skrydžiui...)) tad welcome!!!
Prikabinti failai
DSC_6892.JPG
Always riding!
A-team kaitų mokykla www.go2kite.com
IKO instruktorius ID 5681,
+37065504259
O kai jūsų automobilius ėda rūdys!!! antikoras.lt
Vartotojo avataras
benzas

Re: Taboooooooooo!!!!!!

UNREAD_POST avantmov 23 Rgs 2010 21:27

uch ...geras kaitukas,teko pabandyt ,paliko,kaip sakoma,gera ispudi su sypsena :) ...Best-ai ,kaip visuomet nustebino naujove...nesitikejau ,kad 12-kas gali buti toks greitas ir kartu informatyvus valdyme..gal net per greitas ,pagalvojau,taciau po keliolikos minuciu net nesinorejos skirtis-labai greit priprantamas..manau daugeliui patiks :)
avantmov

Re: Taboooooooooo!!!!!!

UNREAD_POST tadas bestkites 12 Spa 2010 21:41

Buvo proga paplaukti eleike su taboo 8 ir 17;

Vejas 8-10 m/s kaitas taboo 8
8 metru taboo greitas, bet stabilus ir neisteriskas aitvaras; gusiu beveik nesijaucia, nors pats siandien kitais aitvarais neplaukiau, tad vejo gusiuotumo ivertinti negaliu..gal kas is plaukusiu pasisakys.

Paprasti suoliai kiek maziau agresyvus nei su nemesiu hp, gal kiek panasus I suolius su C aitvaru, kur reikia isties uzsikantuoti ir taisyklingai popinti, o ne tik traukti bara…

Keleta kartu bovo proga praloopinti– gal pirma karta mano patirtyje buvo ispudis, kad po nelabai aukto loopo (gal pie 3 m ar pan) kaitas speja pilnai pakilti virs galvos ir dar pasklendes ramai nusileidi kaip po suolio – man labai patiko; tuo pat metu reikia pasakyti, kad kaitas ne sukasi apie savo asi, o daro grazu klasikini loopa, su stiproka, bet tolygia trauka..

Atsikabinus viskas liuks,kiek mano supratimas sako, trauka lygi ir prognozuojama..

Is vandens nekeliau, bet tikiam vejyje visi kyla

Po kokios valandos, per kuria taboo 8 testavo kiti o as kaitavau ant kranto, vejas nukrito iki 3.5-5 m/s (matuota ant kranto).
Benzas ir toliau sau ramiai, isdizdiai vienisas raize eleika su taboo 17 ir paprastu twintipu 135; ta pati pasiseke atlikti ir man su Begiu.. senokai kas naujo buvo mano kaitioro patirtyje, bet plaukimas beveik neesant vejo tikrai imponavo; o jei dar prikabinus race lenta – manau kaitavimo ribos tikrai prasiples.. As pats su 17 padariau kelta halsu, tad I ispudzius labai nesileisiu – viskas ten ok; kaitas didelio AR, tad galima ir pasokti be vejo..
Ispudziu kol kas tiek, jei kam kyla minciu testuoti – sekit prgnozes, kol eleikas neuzsalo

kelios foto kaitai.lt facebooke...http://www.facebook.com/pages/wwwkaitailt/391095954432
Tadas
868541921
kaitavimo įranga ir kursai
http://www.kaitai.lt
Vartotojo avataras
tadas bestkites

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Prisijungimas nariams