Buvo proga paplaukti eleike su taboo 8 ir 17;
Vejas 8-10 m/s kaitas taboo 8
8 metru taboo greitas, bet stabilus ir neisteriskas aitvaras; gusiu beveik nesijaucia, nors pats siandien kitais aitvarais neplaukiau, tad vejo gusiuotumo ivertinti negaliu..gal kas is plaukusiu pasisakys.
Paprasti suoliai kiek maziau agresyvus nei su nemesiu hp, gal kiek panasus I suolius su C aitvaru, kur reikia isties uzsikantuoti ir taisyklingai popinti, o ne tik traukti bara…
Keleta kartu bovo proga praloopinti– gal pirma karta mano patirtyje buvo ispudis, kad po nelabai aukto loopo (gal pie 3 m ar pan) kaitas speja pilnai pakilti virs galvos ir dar pasklendes ramai nusileidi kaip po suolio – man labai patiko; tuo pat metu reikia pasakyti, kad kaitas ne sukasi apie savo asi, o daro grazu klasikini loopa, su stiproka, bet tolygia trauka..
Atsikabinus viskas liuks,kiek mano supratimas sako, trauka lygi ir prognozuojama..
Is vandens nekeliau, bet tikiam vejyje visi kyla
Po kokios valandos, per kuria taboo 8 testavo kiti o as kaitavau ant kranto, vejas nukrito iki 3.5-5 m/s (matuota ant kranto).
Benzas ir toliau sau ramiai, isdizdiai vienisas raize eleika su taboo 17 ir paprastu twintipu 135; ta pati pasiseke atlikti ir man su Begiu.. senokai kas naujo buvo mano kaitioro patirtyje, bet plaukimas beveik neesant vejo tikrai imponavo; o jei dar prikabinus race lenta – manau kaitavimo ribos tikrai prasiples.. As pats su 17 padariau kelta halsu, tad I ispudzius labai nesileisiu – viskas ten ok; kaitas didelio AR, tad galima ir pasokti be vejo..
Ispudziu kol kas tiek, jei kam kyla minciu testuoti – sekit prgnozes, kol eleikas neuzsalo
kelios foto kaitai.lt facebooke...
http://www.facebook.com/pages/wwwkaitailt/391095954432