|
Kalbam apie viską / let's talk about something
VytautasS 18 Rgp 2009 22:24
kebabs rašė:siaip siulyciau prie tokiu veju plaukti juroje o ne sokineti per desras baloje ir tuo didziuotis. Suprantu kad paciam smagu tuo pasigirti,bet praleidai sios dienos nerealias bangas ir dar didesni kaifa juroje uz musos! Be wargo butum padares siandien iki 5 metru suolius su burlente ir sauktum bangose ne wooohooo o galbut woooooowuuuuu
O gal geriau varom į Havajus, va ten tai bangos 
-

VytautasS
-
Vertejas 18 Rgp 2009 22:28
O aš drįsčiau paprieštarauti kebabui Jūroje mūšos nepraėjau ir nemačiau nei vieno praėjusio. Slankiojom kaip tarakonai apie krantą (vėjas grynai on shore) Daug daug daug daug daug daug skalbiausi  Patyriau bangų jėgą. Finale įlaužiau dar lentos denį ir visiškai be jėgų ką tik grįžau namo  Taip ir maniau, kad Ventainėje buvo smagu 
Sunku ginčytis su moterim, jei ji.. nuoga..
-

Vertejas
-
Ernest 18 Rgp 2009 23:32
kebabs rašė:siaip siulyciau prie tokiu veju plaukti juroje o ne sokineti per desras baloje ir tuo didziuotis. Suprantu kad paciam smagu tuo pasigirti,bet praleidai sios dienos nerealias bangas ir dar didesni kaifa juroje uz musos! Be wargo butum padares siandien iki 5 metru suolius su burlente ir sauktum bangose ne wooohooo o galbut woooooowuuuuu
Atsargiai. Kiekvienam savas laikas, tai kad visai ne logiška čia rodyt savo….. ne reikia šitiems žmonėms tavo PUSHInimo, viskas savo Liaku. Bliaba įlenda kart I jura ir ereliais vaikšto , bala ,bala kažkoks gaidiškas elgęsis. Tautvydai, Mindaugai  PS- Šian Elaike man asmeniškai buvo antra blogiausia diena sezone. Tok jausmas kad viskas kas įmanoma ištiuningota. Pavargau, posūkiai visai ne š.
-

Ernest
-
- Burės numeris: 0
planktonas 19 Rgp 2009 07:05
Vertejau, prie Vakaru labai gerai varyti iki musos ant flato, kada pabandyk. Ernest, kad vakar eleike labai gusiavo per viena halsa vejas tris kartus keite ne tik stipruma bet ir krypti, labai keista ir sunku plaukti po ventes. Tiesa bandziau vakar nauja 112 xfajeriuka likau labai nustebintas, kontrole lengvumas ir prie skvalo ir prie silpno vejo islipau toks  tai man dienele buvo super
-

planktonas
-
-
Neptunas 19 Rgp 2009 08:21
Vertejas rašė:O aš drįsčiau paprieštarauti kebabui Jūroje mūšos nepraėjau ir nemačiau nei vieno praėjusio. Slankiojom kaip tarakonai apie krantą (vėjas grynai on shore) Daug daug daug daug daug daug skalbiausi 
Pirmiems kartams jūroje pasirink kada vėjas išilgai kranto iš šiaurės ir pirma diena kai pradeda pūsti. Prie vakarų visiems sunku.
-
Neptunas
-
Ernest 19 Rgp 2009 08:22
planktonas rašė:Vertejau, prie Vakaru labai gerai varyti iki musos ant flato, kada pabandyk. Ernest, kad vakar eleike labai gusiavo per viena halsa vejas tris kartus keite ne tik stipruma bet ir krypti, labai keista ir sunku plaukti po ventes. Tiesa bandziau vakar nauja 112 xfajeriuka likau labai nustebintas, kontrole lengvumas ir prie skvalo ir prie silpno vejo islipau toks  tai man dienele buvo super
Tie RRD Xfire manau superines daiktciukas, tik vairiukai standartiniai ten g... Reikia Ciba Užlaužyt kad dar partija vežtu Selectu. Nes jau nieko nera pardavime. Ventainei suvariau jau du vairus, plaukt ne turiu vairu 
-

Ernest
-
Vertejas 19 Rgp 2009 08:48
planktonas rašė:Vertejau, prie Vakaru labai gerai varyti iki musos ant flato, kada pabandyk.
Nu visų pirma vėjas manęs netenkino - tai per mažai tai per daug  Ne toks kaip Ventėj. Visų antra bent vakar 7 vakare kai atvariau flato nebuvo išvis galima sakyti (bent ten kur jau galėjau paplaukti su 38cm vairiuku  ) O mūšos pabaigos kiek žiūrėjau net toli toli nemačiau Neptunas rašė: Pirmiems kartams jūroje pasirink kada vėjas išilgai kranto Taip ir dariau sekmadienį, pūtė pietūs, buvo nuostabi diena  Kai pūs vakarai arba nerodys 10+ m/s - net neabejodamas lėksiu tiesiai į Ventainę. Nes ten kai 6-8 rodo pučia 8-10 ir stabiliai. Be to ten chėbra gera 
Sunku ginčytis su moterim, jei ji.. nuoga..
-

Vertejas
-
karviukas 19 Rgp 2009 11:39
Nu visų pirma vėjas manęs netenkino - tai per mažai tai per daug Ne toks kaip Ventėj. Visų antra bent vakar 7 vakare kai atvariau flato nebuvo išvis galima sakyti (bent ten kur jau galėjau paplaukti su 38cm vairiuku ) O mūšos pabaigos kiek žiūrėjau net toli toli nemačiau
Ta pacia 7 val ventainej situacija panasi, tai uzspucia pereborui tai vel truksta, o apie 9 taip uzkilo kad spejau zaislus susirinkt  vokietukai fotkintis pradejo turbut tokio vejo nemate , man per pusvalandi viskas pradziuvo. Siaip buvau pamastes ar jus i jura vakar isejot 
-

karviukas
-
Fish-Bone 19 Rgp 2009 15:17
Kebabai, esu ir aš pats plaukęs jūroje, taigi ninada lialia  Ernestai - prie gero bene pripratai? 
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
- Burės numeris: 1617
-
kestutisg 19 Rgp 2009 18:51
planktonas rašė:Vertejau, prie Vakaru labai gerai varyti iki musos ant flato, kada pabandyk. Ernest, kad vakar eleike labai gusiavo per viena halsa vejas tris kartus keite ne tik stipruma bet ir krypti, labai keista ir sunku plaukti po ventes. Tiesa bandziau vakar nauja 112 xfajeriuka likau labai nustebintas, kontrole lengvumas ir prie skvalo ir prie silpno vejo islipau toks  tai man dienele buvo super
xexe, Planktonai, tai sakai ish rimtuju prisijungsi prie SL arkliu bandos  lentuke gera, tik va peleka kaip Ernestas sako, reiketu kita pabandyti. ash shiandien buvau Elektrenuose, palakstem bishki su Donaldu. Po ventes - gaidys, nors pereboru labai nebuvo, bet nurimimai uzhmushdavo. Ir jie butinai ateidavo pabaigiant posuki... damn...
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer LTU2000 // +370 655 13374
-

kestutisg
-
planktonas 19 Rgp 2009 20:15
zinai kestai, nuvaziuoji pas Ciba kazko noredamas isvaziuoji su tuo kas yra, bet labai patenkintas kad ikalbejo, perkelsiu tema kitur cia lyg ir ne prie ko.
-

planktonas
-
-
Bobas32 20 Rgp 2009 09:08
planktonas rašė:Vertejau, prie Vakaru labai gerai varyti iki musos ant flato, kada pabandyk....
Plnaktonai, pagal šį pasisakymą atrodo, kad siūlai Vertėjui išbandyti jūrą. Pavėlavai  Pavasarį Vertėjas kaip buriuotojas išsirito iš savo kiaušinio Ventainėje, apsiplunksnavo, sustiprėjo, pramankštino sparnus ir išskrido į jūrą. Dabar greičiausiai sutiksi jį Akinyje.
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
planktonas 20 Rgp 2009 17:36
nu tai susimatysim akiny 
-

planktonas
-
-
Ernest 21 Rgp 2009 10:16
Sveiki. Ar bus ši savaitgali kas nors Ventainei?
-

Ernest
-
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 20 svečių
|
|