EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

SUPERWAU akcija!!! Akinys - kaitai = banned!!!

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: SUPERWAU akcija!!! Akinys - kaitai = banned!!!

Standartinė benzas 09 Rgs 2009 22:06

paulius83 rašė:
Akinys rašė:
paulius83 rašė:1. Apie zvake forume uzsimenama Benzo poste diskusijoje su Girmiu. Girmis pats raso, jog kaitioras buvo zvakej.
3. Nereikia vaziuot i Ispanija ar dar kur kad pajausti malonuma isplaukiant pro raidingo zona. Tai galima padaryt ir Drevernoj.

1. nuotraukas ziurejai? perskaitei viska ? jei jis butu likes zvakeje, jis butu apiplauktas.
3. cia koks naujas wave spotas ?

Jei jis butu likes zvakej jis butu buves apiplauktas. Bet zvakej jis neliko, o kas darosi uz nugaros tai jis irgi nemate.
Kalviui, esu kietakaktis toks jau mano budas. Taciau permeciau visas taisykles ir neradau niekur parasymo jog taisykle ant bangos yra auksciau uz taisykle kliutis pavejui. Jei ka praleidau butu malonu kad papostintum

Pritariu!
Always riding!
A-team kaitų mokykla www.go2kite.com
IKO instruktorius ID 5681,
+37065504259
O kai jūsų automobilius ėda rūdys!!! antikoras.lt
Vartotojo avataras
benzas

Standartinė Keke 09 Rgs 2009 22:14

2 Bobas :)
Pagavau tavo akmenuka - pasiimk ji atgal :) Mano akimis, Bobai, galetum ziureti pamates visas foto. Kadangi i sita foruma deti foto yra kur kas ilgiau nei i facebooka - tai siulyciau paziureti ten :)
O sitas atrinkau todel, kad ir grazios ir kad parodyti kaip twintipams Akinyje smagu - netgi tiems kas daznai raidina su surfais ;)
O Akinio bangu ir ne tik jo fenomena puikiai pazistu (jei manot, kad Akinys vienintele gera bangu vieta - siulyciau nusileisti downwindu i LV) :) Papeje - puikus Akinys Nr2. Bangos tokios pat tvarkingos ir galiu drasiai sakyt - pusmetriu metru didesnes :) Susipazinkit :)
Downwind'inu per gyvenimą...
Vartotojo avataras
Keke

Standartinė Silva 09 Rgs 2009 22:19

Kas link twintipo... ta diena turejau twintipa, tad su juo ir raidinau - bangas..
o suoliai ir kiti judesiu atidirbimai vyko prie kranto "flate"..
dariau tai tam, kad nemaisyti tiems kas raidina ir kad nebutu tokiu incidentu kai ishhoki priesh banga o ten pareina kas nors... ir opapa..
Kitebording, Extreme TV, IKO LVL2
www.kites.lt
naish.lt
naishkites.lt
Vartotojo avataras
Silva
-

Standartinė Acurd 09 Rgs 2009 22:22

Nu viskas, ragai Jums burliantiajei, dabar pamatysit kų reiškia tikrų kaitiorų bicepsai-tai yra šortai, ne nu jei taip , tai lūž ne tik Jūsų lentos, bet ir čerdakai, dar kur pamatysiu gatvei vieną burliantiajų, užmušiu. :evil:
To Sukasiaka: Nu senai taip juokiausi žiūrėdamas tuos filmukus :)
Vartotojo avataras
Acurd

Burės numeris: 0

Standartinė Bobas32 09 Rgs 2009 22:27

Kekei: Facebooko nežiūriu ir nežinau ką ten spausdini. Žiūriu nuotraukas, kurias įdėjai kaip tiesioginį Penktadienio vizualizavimą aktualioje bangų temoje. Būtum pasirinkusi kitas, žiūrėčiau kitaip :wink:
Na o Benzui - į kiekvieną pačio pasisakymą galiu parašyti po ilgą ir daugialypį kotrakomentarą, tik ginčas yra ginčas iki tol, kol oponentas girdi.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

Standartinė Bobas32 09 Rgs 2009 22:37

To Acurd - link to einama sistemingai. Pagal dabartines tendencijas Mūšiai ant smėlia ar šalia kopos tikrai bus. Tik laiko klausimas.
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Standartinė Keke 09 Rgs 2009 22:43

2 Bobas :D Tai laikas jau prisijungti - pamatysi dar ne tokiu vizualizaciju :) O cionais deti foto - sorry... neturiu tiek laiko spaudineti mygtukus ir mazinti fotkes :)
O gal tu pyksti kad tavo foto neidejau ? ;)
Vartotojo avataras
Keke

Standartinė OrasII 09 Rgs 2009 22:48

Ziuriu tuos jusu barnius ir stebiuos: vyrai rimti o .........

na as pac dar ceinikas ir plaukt dar nemoku, bet kai ismoksiu tai plauksiu i jura ir butinai i akini. Nugi bangos ir ka jus man padarysit ogi nieko, taisykles, nu gal bet teisiu neatimsit, o jei trenksit i teisma, lenta sulauzysi i teisma ir t.t........

O jei rimtai: nusipirkit vandens matocikla reikia teises turet, registruot jei ne tai vandens inspekcija nubaus arba.......
Yra tam taisykles, tvarka. O su kaitais burem nieko nereikia jokiu licenziju ar teisiu.

Galu gale galim susigalvot (kaip drevernoje), bet galiu ir nesilaikyt jei man viskas pohui......ir nieko man nebus, o jei bus yra tam policija...., bet save gerbiantys ir kaip girmantas sake"kas atsivede tave i si spota ar sporta" vien is pagarbos tam zmogui laikysies tu taisykliu ir stengsies jo autoriteto kaip mokytojo nesugadinti.

PASIULYMAS : Maciau seimo narys kaituoja ir per ji galima koki istatymeli prastumti ar pataisa, jam pliusas nes turbut ir taip nieko ten neveikia, kas gyvena is mokymu irgi manau palankiai galima pasirengti. Manau tai butu rimciausia ka galima butu padaryti. Idejos REGITRA - analoga galima daryti ar kaska panasaus. Apmokestint, registruot iraga, sveikata, kategorijos gali but ir tarptautines (pvz IKO) galima ir savas kategorijas sugalvot - visur pinigai, manau atsirastu ir tvarka.

P.S As uz nerasytas taisykles ir pagarba sportui

gal kam buvo idomu paskaityt tiems aciu, o kam neidomu buvo mano sapaliojimai tai asiprasau. #-o
Vartotojo avataras
OrasII

Standartinė Bobas32 09 Rgs 2009 22:48

Keke, atsiprašau, bet į facebook aš nesijungiu. Taip kaip ir Skype nesinaudoju. Bet šioms nuotraukoms forume - laiko tai suradai ir jas išsirinkai :wink:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Standartinė Bobas32 09 Rgs 2009 22:51

To OrasII - atsiprašymą priėmiau.
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Standartinė Keke 09 Rgs 2009 22:53

Na taip, uzsistojau twintipus, nes jie kaip suprantu buvo pasiusti ant triju raidziu :) Is dalies ir as tame tarpe :)
Kai bus tema apie bangas - idesiu ir apie jas :) O incidento foto irgi turiu - tik nematau reikalo kartotis :)
Vartotojo avataras
Keke

Standartinė bboy 09 Rgs 2009 22:53

OrasII rašė:Ziuriu tuos jusu barnius ir stebiuos: vyrai rimti o .........

na as pac dar ceinikas ir plaukt dar nemoku, bet kai ismoksiu tai plauksiu i jura ir butinai i akini. Nugi bangos ir ka jus man padarysit ogi nieko, taisykles, nu gal bet teisiu neatimsit, o jei trenksit i teisma, lenta sulauzysi i teisma ir t.t........

O jei rimtai: nusipirkit vandens matocikla reikia teises turet, registruot jei ne tai vandens inspekcija nubaus arba.......
Yra tam taisykles, tvarka. O su kaitais burem nieko nereikia jokiu licenziju ar teisiu.

Galu gale galim susigalvot (kaip drevernoje), bet galiu ir nesilaikyt jei man viskas pohui......ir nieko man nebus, o jei bus yra tam policija...., bet save gerbiantys ir kaip girmantas sake"kas atsivede tave i si spota ar sporta" vien is pagarbos tam zmogui laikysies tu taisykliu ir stengsies jo autoriteto kaip mokytojo nesugadinti.

PASIULYMAS : Maciau seimo narys kaituoja ir per ji galima koki istatymeli prastumti ar pataisa, jam pliusas nes turbut ir taip nieko ten neveikia, kas gyvena is mokymu irgi manau palankiai galima pasirengti. Manau tai butu rimciausia ka galima butu padaryti. Idejos REGITRA - analoga galima daryti ar kaska panasaus. Apmokestint, registruot iraga, sveikata, kategorijos gali but ir tarptautines (pvz IKO) galima ir savas kategorijas sugalvot - visur pinigai, manau atsirastu ir tvarka.

P.S As uz nerasytas taisykles ir pagarba sportui

gal kam buvo idomu paskaityt tiems aciu, o kam neidomu buvo mano sapaliojimai tai asiprasau. #-o

Pats pripazinai kad SAPALIONEs.. briedas kazkox.. nesilaikyk taisykliu pats nepesi inventoriaus savo taisyt bei manau tokiems ereliams nesunku prisukt deguoni jei jie taip elgiasi piktybiskai.. teisog spotuose visiskas ignoras, pagalbos 0, "gujimas" vandeny ir paciam nebus malonu plaukt tam spote... tad chill... kam irtis pries srove ir irodinet kad esi stiprus jei niekam tai neidomu ir vistiek srove nugales... no offence..
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

Standartinė Akinys 09 Rgs 2009 23:12

benzas rašė:
paulius83 rašė:
Jei jis butu likes zvakej jis butu buves apiplauktas. Bet zvakej jis neliko, o kas darosi uz nugaros tai jis irgi nemate.
Kalviui, esu kietakaktis toks jau mano budas. Taciau permeciau visas taisykles ir neradau niekur parasymo jog taisykle ant bangos yra auksciau uz taisykle kliutis pavejui. Jei ka praleidau butu malonu kad papostintum

Pritariu!

taip, musu taisyklese neparashyta, kad ishplaukineti per raidingo zona nerekomenduojama.
neparashyta, kad isivertus raidingo zonoje nereikia dairytis.
mandagiems zmonems tai kazkaip savaime daeina, o tiems kas skaito pazodziui shi vieta tampa diskusiju katalizatoriumi.
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

Standartinė povilkami 10 Rgs 2009 00:30

Na iš esmės tas išėjimas į gylį jau buvo išpręstas kitoje temoje. Geriausios bangos yra arčiau šiaurinio molo, tačiau burlentėm vėjas geresnis arčiau pietinio molo (nes prie šiaurinio yra Akinio skylė :)). Tai kaip ir iš esmės padalina Akiny į dvi dalis - kairė bulentės, dešinė kaitai.
Problema, kad visi nori startuot ir grįžt į tą pačią vietą, tipo "ką aš čia vaikščiosiu kaip čajnikas krantu?", tai ir tingi paplaukt dešiniau. O problema išsispręstų ir bangelę ten geresnę būtų galima pasigaut...
Vartotojo avataras
povilkami

Standartinė tomas123 10 Rgs 2009 01:07

kalbant apie A K I N I O S K Y L E :D apibendrinti drysciau taip :

NEMOKI P................................................ST,NEREIKIA LYST !!!

N 14

:jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

ATSIPRASAU UZ ATVIRUMA-VULGARUMA :lol: !!!
Vartotojo avataras
tomas123

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių

Prisijungimas nariams