|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
kestutisg 11 Rgs 2009 07:06
Girmantai, manau, kad geriausiai tiksla pasieksi ne tokiai postais, kurie ne visiem suprantami ir sukelia diskusija apie tai kas teisus, o kas kaltas. Kadangi pagrindine problema - NE kaitai per se, bet nemokantys elgtis bangose ir gadinantys banga pradinukai, reiketu, kad tu viena karta padaryti taip, kaip Dede Nikolajus rekomenduoja pagrindiniam herojui filme "25th hour" priesh herojui einant i kaliuze: Uncle Nikolai rašė: This is my advice to you: When you get there, figure it out who's who. Find the man nobody's protecting. A man without friends. And beat him (with an RDM extension, red.) until his eyes bleed. Let them think you are little bit crazy, but respectful, too. Respectful of the right men.
Po to visi greitai suzhinos - mokaisi su kaitu Akiny kai Girmantas veivraidina - gauni i nosi ir srebi barschius. k. p.s. juokauju, of course.
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer LTU2000 // +370 655 13374
-

kestutisg
-
Kancler 11 Rgs 2009 07:58
Bobas32 rašė:ns rašė:#-o perskaicius visus puslapius kazko man atrodo kad Girmantas kaltas 
Turbūt esi kaitioras?
Zinodamas Benza, man auksciau issakytas teiginys irgi atrodo labaiu tiketinas, nei kad Girmis kalba
-

Kancler
-
-
Bobas32 11 Rgs 2009 09:04
Postas ir kalba užvesta ne apie konkretų atvejį, o apie tai, kad pradedantys kaitiorai, ir ne tik pradentys kelia pavojų sau ir aplinkiniams Akinyje, kur galioja kitos taisyklės nei lygiame vanendenyje. Ir jie net nesupranta kodėl jie kelia problemą. O dėl matymo ar nematymo - paprastas pavyzdys: važiuoji pagrindiniu keliu ir į tave automobiliu įlekia iš šalutinio. Išlipa bičas ir sako - aš nemačiau. Tai ką, tada jis nekaltas? Jei nemato ir nemoka matyti kas jam už nugaros - vadinasi negalima ir prie vairo sėstis.
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
Kancler 11 Rgs 2009 09:20
cituoju "O trumpai tariant - visi mieli kaitiorai galite susirinkti savo kaitus ir dingti is bangu" najezdas ant kaitioru, kai tuo tarpu dar klausimas ar pats girmis nebuvo kaltas
-

Kancler
-
-
Bobas32 11 Rgs 2009 09:22
Labai gerai Girmio pasakyta, nes tik tokį toną kaitiorai išgirdo ir sukluso.
-

Bobas32
- -
-
-
Kancler 11 Rgs 2009 09:31
Bobai kokiu tonu tiems burliantejams sakyti drevernoj kad neaitu per freestailo zona ? kad nenumestu savo irangos ant isejimo, ple zinau pasakojo kad pradinukams burlaintejams sunku pjautis uzkilti keisti krypti, ple kodel man reik laikytis taisykliu, o jiem visikai px, jiems taisykliu nera ? kokiu tonu rekti ? Bobai pakolkas akinys yra viesa zona, nores kaitiora splauks ten, kaip ir burliantiajai nori plaukia drevrnoj, nores mokintis akiny mokinsis akiny, jei ivyks koks susidurimas bus kaltas tas kas kaltas pagal taisykles o ne ple kaitiorai loxai, ir jus ten neplaukit, nes ple man cia reik atidirbinet pinigus sponsoriams 
-

Kancler
-
-
Kancler 11 Rgs 2009 09:47
ir aplamai gal geriau apsieit be pykciu ir kurti ta jusu veivo idealogija pradedant nuo spoto taisykliu parengimo ir ju pastatymo, o kol ju nera, tai reik vadovautis esamom ir nerekt ant viso svieto kaip blogai kad ten kaskas mokosi
-

Kancler
-
-
Akinys 11 Rgs 2009 10:30
vis tik panashu kad reikes mushtis. liudna, bet ka padarysi.
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
Kancler 11 Rgs 2009 10:38
Akinys rašė:vis tik panashu kad reikes mushtis. liudna, bet ka padarysi.
papasakok poto kaip baigesi ? ar daug dantu paciam ismuse, ar gavai saukima i teisma ? ir po viso sito tu nori kad jus gerbtu ? kad nesimaisytu jums ? ps. panasu kad ir patiems drevernoj reikes metyti kaitus ant galvu, jei neskaitysit ir nesilaikysit taisykliu, vo ple kaip zjbs bus  o o keliu metu skelbsim akcija "Stop karui ant spotu" arba kai visu uzdraus buriavima, sedesim kokiam spotuke su simtu burlianteju ir simtu kaitioru ir pagal toloneli aisim i vandeny keliom minutem:D
-

Kancler
-
-
Girmantas 11 Rgs 2009 10:46
kancler, gal baigsi spaminti ne i tema?
1. jeigu nori kazka pasakyt burlentininkams - eik i ju skyriu, cia skaito vos keli. 2. jeigu pats aiskini, kad drevernoje situacija yra bloga - tai turetum suprasti mus ir situacija akinyje. ir vietoj to, kad cia rekauji ir siukslini, turetum skatinti visus LAIKYTIS taisykliu. nesvarbu ar jos butu drevernai skirtos ar akiniui. nei as, nei Akinys drevernoje neplaukiame.
taskas.
siekiant issklaidyti abejones del kaltumo nekaltumo mano avarijoje, parasysiu atskira rasineli i tema "to galejo ir nebuti" su paaiskinimais kaip to isvengti.
pakartosiu - sita tema yra NE incidentui, bet ju PREVENCIJAI. jeigu dar neaisku tai supraskit taip: yra du keliai, moketi taisykles arba moketi bapkes. jusu teise rinktis.
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
Acurd 11 Rgs 2009 11:06
Dovanok Direktoriau, bet plauki Tu toj Drevernoj, nors ir retokai. Šiaip esi jaunas, karštas ir aš toks buvau jaunysteję, dabar nesiterliočiau, jei galvoju, kad teisus esu į snukį ir baigtas kriukis 
-

Acurd
-
- Burės numeris: 0
Neptunas 11 Rgs 2009 11:09
Kam neaišku kas teisus šioje situacijoje dar truputį per anksti į bangų spotus. Keliat pavojų sau ir aplinkiniams. Pradeda imti viršų ambicijos ir susiskirstymai pagal rūšis.
-
Neptunas
-
Kancler 11 Rgs 2009 11:37
Girmi as tau bandau parodyti kad visur nera idealu, bet kumsciais ir purvu pilstimu ant kitu niekonelaimesi o del taisykliu laikymosi tai ir skatinam drevernoj, yra ir stendas o del tavo ivykio, jau rasiau keik zinau Benza ir paskaites ka jis raso i rka tu rasai, tai ivykis labai abejotinas ir ne i tavo nauda ps. priminsiu akinio spotas nera tavo ar akinio nuosavybe, jei matot kad eismas per intensivus sukurkit spoto taisykles ir pastatykit jas spote, kad visi cainikai ne cainikai ja sgaletu perskaityti ir zinot ir laikytis
pss. tavo kartojimas kad cia prevencija, paziurint i tai ka rasai ir kaip rasai visikai nepanasu i prevencija, o realiai yra tik purvo drabstymas ant kitu, ple kokis tu didzivyris, kad tik tau ten akiny reik plaukti, nes reik atidirbti sponsoriams, biski nusiramink ir maziau ardykis
ir pradek nuo saves ir laikykis taisykliu, tiek rasytiniu tiek protu padiktuotu, jei matai kad cainikas plaukia gal geriau buk nuo jo toliau ir paciam sveikiau ir nereiks tokiu nesamoniu, ant kranto cainikui gali isaiskinti aks ir kaip, jei netingi
-

Kancler
-
-
Bobas32 11 Rgs 2009 11:43
Girmio įvykis labai aiškus. Ir gerai Neptūnas pasakė - jei kyla klausimų, vadinas Akinyje pasirodyti dar gerokai per anksti. Dėl kalbėjimo tono - buvo kalbėta ne vieną kartą, įvairiais būdais, bet yra žmonių grupė, kurie girdi tik kaiksmažodžius ir reaguoja kai gauna pylos ar į skudurus. Taigi auklėsime tokius, taip kaip tėvai vaikus auklėja, muša tam, kad proto įkrėsti, o ne tam, kad pasimušti.
-

Bobas32
- -
-
-
Audrius 11 Rgs 2009 11:47
ir Benzui per anksti?
Audrius
LTU 35
-

Audrius