Sveiki, Norėčiau paklausti, kur Kaune galima Landboardinti? Gyvenu Garliavoje, šalia Aleksoto, čia yra orouostas aleksoto, kaska girdejau kad tenais landboardina, jeigu turit kokiu ziniu, prašau pasidalinti. Išanksto ačiū.
Sveikas, pataikei, ten kur reikia . Aleksotę landbordinam, buggy'am ir šiap landkaitinam. Tai jei nori welcome. Ten Aerodromo administracija įvedusi tvarką, kad jei nori kažką ten veikti turi gauti leidimą. Kas susiję su aitvarais gali kreiptis į mane ir sutvarkysim šį reikaliuką ir po to galėsi gerai leisti laiką toli nevažiuodamas .
buvau kažkada pas juos užsukęs, nukreipė pas tave ir jokių diskusijų, kadangi ir aš jau ten persikėlės tai norėčiau sužinoti ką reikia padaryt kad galėčiau palakstyti?
Beje jei nesunku parašyk kada lėksi į Aleksoto aerodoromą savaitgalį, mielai prisidėčiau ir pasibandyčiau inventorių
Jooo, Pats gyvenu 2km nuo aerodromo, tai sakyciau kokie 8m/s pucia. Pats vaziuoju siandien buriuoti i kauno jachtkluba, tai orouoste nebusiu. Beje siandien puikios salygos kauno mariose rumsiskiu spote kaituoti, tad kas laisvi - PIRMYN.