|
Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų. Posts here all photos/ movies from surfing spots
ezhys 10 Sau 2010 20:46
Kai nera skysto vandens, buriuotojai arba a) mirsta nuo troskulio arba b) varo ant kaunuskes su ledrogem, slidrogem, snuferiais ir dar kazkuo. Ernestas tuo tarpu uzsiema kitkuom.  Apie video. Video, net ir HD, toli grazu ne toks raiskus kaip nuotrauka ir tokiu detaliu neatskleis, todel, mano manymu, renkantis ar filmuoti ar fotografuoti ir paskui padaryt video, reikia gerai pagalvot ka nori parodyti savo darbu. Filmavima reikia rinktis dinamikai, pokyciui fiksuoti. Nemanau, kad keletas stambiu planu su judanciom sakelem yra pakankama priezastis. Mano manymu, sitie vaizdai butu daug kartu efektingesni, jei butu fotografuoti ir paskui pateikti tavo daznai naudojaumu foto-video principu. Tokia mano nuomone. 
POINT-7 / FMX Racing / Reptile masts/ Patrik Diethelm boards / karolis1001@gmail.com+37067247914 Formula windsurfing - separates men from boys. 
-

ezhys
-
- Burės numeris: 1001
Ernest 11 Sau 2010 10:45
ezhys rašė:Kai nera skysto vandens, buriuotojai arba a) mirsta nuo troskulio arba b) varo ant kaunuskes su ledrogem, slidrogem, snuferiais ir dar kazkuo. Ernestas tuo tarpu uzsiema kitkuom.  Apie video. Video, net ir HD, toli grazu ne toks raiskus kaip nuotrauka ir tokiu detaliu neatskleis, todel, mano manymu, renkantis ar filmuoti ar fotografuoti ir paskui padaryt video, reikia gerai pagalvot ka nori parodyti savo darbu. Filmavima reikia rinktis dinamikai, pokyciui fiksuoti. Nemanau, kad keletas stambiu planu su judanciom sakelem yra pakankama priezastis. Mano manymu, sitie vaizdai butu daug kartu efektingesni, jei butu fotografuoti ir paskui pateikti tavo daznai naudojaumu foto-video principu. Tokia mano nuomone. 
Atsakysiu i tavo Komentarą Karoli. 1.) Kai nėra skysto vandens visi užsiima to - kam širdis arčiau, a ne? 2.) Kaunuškei puikia praleidom laika Žinok,  Ačiū už patarymą Karoli, ir organizatoriams už Rengenuka. Išbandžiau Snowferi, Paskui Ledroges ant distancijos SL, prisižiurėjau Freestaylo. Tai kad Viskas buvo gerai Karoli, o vot tavęs Eilini kart ne matėm Varžybose Ačiū Reiceriui už paskolinta inventorių, Romui už stebuklinga bure Del Video: Ilgai čia ne šnekesiu Karoli, yra labai daug principu, ir labai ne mažai žanru video, tai pat kaip ir fotografijoje, Koki parinksi staila, priklauso nuo tavo darbo/kuribos patirties.
-

Ernest
-
- Burės numeris: 0
Bobas32 11 Sau 2010 11:10
Tokie Ernesto darbai būtų gerai turėti DVD diske ir žiūrėti dideliame TV su geru garsu ... Karolis dalyvavo sekmadienį.
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
Ernest 11 Sau 2010 11:23
Bobas32 rašė:Tokie Ernesto darbai būtų gerai turėti DVD diske ir žiūrėti dideliame TV su geru garsu ... Karolis dalyvavo sekmadienį.
Labas Robertai, gaila kad ne galėjau leist sau pabūt su jumis ir 7-Day ir pamatyt Karoli ant trasos  turetu būt tikrai ne mažai extreemo  del vejo stiprumo 
-

Ernest
-
ezhys 11 Sau 2010 11:46
Ernest rašė:.. o vot tavęs Eilini kart ne matėm Varžybose  .. Eilini karta?  Kazkaip labai keistai nuskambejo, nes manau, kad dalyvavau 90% (jei ne daugiau) visu varzybu, kurios buvo organizuojamos LT praeita sezona. Gal cia "eilini karta" is tu keliu nedaugelio kai pats jose buvai?  Juokas juokais, o griztant prie video - as tik pasakiau savo nuomone. Tu turi labai gera aki, matai kur gali gautis grazios kompozicijos. Prie to efekta prideda didele fotiko raiska ir puikus apdirbimas photoshope. Video neatrodo taip gerai apdirbtas, ir kaip jau sakiau, man atrodo, kad nuotraukos butu efektyvesnes sitoj vietoj.  !!IMHO!! 
POINT-7 / FMX Racing / Reptile masts/ Patrik Diethelm boards / karolis1001@gmail.com+37067247914 Formula windsurfing - separates men from boys. 
-

ezhys
-
Ernest 11 Sau 2010 12:02
ezhys rašė:Ernest rašė:.. o vot tavęs Eilini kart ne matėm Varžybose  .. Eilini karta?  Kazkaip labai keistai nuskambejo, nes manau, kad dalyvavau 90% (jei ne daugiau) visu varzybu, kurios buvo organizuojamos LT praeita sezona. Gal cia "eilini karta" is tu keliu nedaugelio kai pats jose buvai?  Juokas juokais, o griztant prie video - as tik pasakiau savo nuomone. Tu turi labai gera aki, matai kur gali gautis grazios kompozicijos. Prie to efekta prideda didele fotiko raiska ir puikus apdirbimas photoshope. Video neatrodo taip gerai apdirbtas, ir kaip jau sakiau, man atrodo, kad nuotraukos butu efektyvesnes sitoj vietoj.  !!IMHO!! 
Karoli aš suprantu ką tu nori pasakyt, aš jus išlepinau. Video yra natūrali ir tiek my Friend  be prieskoniu, paprastas gamtos grožis kuri gali pamatyt reta saulėta diena Lietuvoje, ne daugiau nei mažiau.  Reikia išmokt vertint ir paprasta Gruožį ir tiek. Dėl eilini karta: Bullio SL Sesija- Nebuvo tavęs, LR Champe ne dalyvavai, ir uzvakar ne pastebėjau, tai kad taip gaunasi – TVOJA- MOJA PRAVDA. Ps - čia jai ką humoras buvo Karoli 
-

Ernest
-
Fish-Bone 11 Sau 2010 12:16
Ernestai, Karolio nebūdavo dažnai Ventainėje vien dėl to, kad jis neturi tokio vaikiško inventoriaus kaip pvz aš  Su 7,6kvm bure prie 14+ m/s vėjo jau toks ten ir plaukimas bebūtų 
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
- Burės numeris: 1617
-
Ernest 11 Sau 2010 12:26
Fish-Bone rašė:Ernestai, Karolio nebūdavo dažnai Ventainėje vien dėl to, kad jis neturi tokio vaikiško inventoriaus kaip pvz aš  Su 7,6kvm bure prie 14+ m/s vėjo jau toks ten ir plaukimas bebūtų 
Ačiū, Ačiū Vėjo Broliai, kad paaiškinot visa situacija, tikrai net i galva ne ateitu tokia mintys. Nesigilinsiu turbūt ši kart 
-

Ernest
-
ezhys 11 Sau 2010 12:35
Ernest, LR chempe dalyvavau, tik sl'o neplaukiau. 
-

ezhys
-
Fish-Bone 11 Sau 2010 19:37
http://www.youtube.com/watch?v=MlmZHp-F ... r_embedded Filmuke aiškiai matosi, kad yra retušuotas vaizdas. Beveik galiu garantuoti, kad originale ne visos burės buvo juodos, o viena netgi puikavosi su lietuviškais skaičiais 51  Audriau, neklystu sakydamas, kad su ta pačia liaudimi treniravaisi ir Tu? 
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
-
Zanas346 11 Sau 2010 22:48
kelis kartus perziurejau filmuka, bet taip ir nepamaciau 51 bures. kurioj filmuko vietoj cia taip matosi?
-

Zanas346
-
- Burės numeris: 346
-
Fish-Bone 12 Sau 2010 08:36
Na, jeigu atvirai, tai turbūt ir nesimato  Tačiau kiek skaičiau forume prieš kokį mėnesį, tai berods būtent su ta pačia liaudimi treniravosi Audrius. Tai vien dėl įdomumo galima pažiūrėti, kaip jie lekia ir ko galim tikėtis kitąmet Ventainėje 
-

Fish-Bone
- -
-
-
Ernest 12 Sau 2010 10:31
Kažkokia paranoja jau prasidėjo.
-

Ernest
-
Ernest 18 Sau 2010 17:00
Winter Open 2010 \ Kaunas
-

Ernest
-
Andrius11 18 Sau 2010 17:07
Slow motion'as super atrodo. Grazu.
Jei reikalai einasi ne taip kaip tu nori - nemaisyk jiems, tegu jie preina salia - tai ne tavo reikalai.
-
Andrius11
-
Grįžti į Windsurfing Media
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
|
|