|
Viskas "žaliems" - klauskite, domėkites Profams pareiga tinkamai atsakyt All about kitesurfing - first steps to the sky
bruzzoo 18 Kov 2010 13:45
Sveiki. Artejat sezonuj perkuosi po biki iranga ir bandysiu mokintis pats...  Aisku nuskambejo gal juokingai  ant mokikleliu bijau kad nebesukrapstysiu kapeiku, tad esu pasiruoses buti valkiojamas po pievas  Tai gal atsirastu kokie bendraminciai su siokia tokia patirtimi, kurie galetu siek tiek padeti Taipat neapsisprendziu kokios kvadraturos kaita pirkti. Skaitinejau foruma, bet konkretaus aiskumo neradau  Suprantu kad tai reikia paciam ta pajusti...  Sveriu 65kg, tai galvoju ar su 12kw neisskrisciau i Swedija Dekuj visiem...
-

bruzzoo
-
- Burės numeris: 0
bboy 18 Kov 2010 13:50
geriau nusipirk pigesni kaita ar dar kazka bet i mokykla privalai eiti kitaip nemaza tikimybe kad sezona praleisi ligoninej arba tex sumoketi 2 kart tiek jeigu sugadinsi kam nors kitma inventoriu...
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
povilkami 18 Kov 2010 14:47
Noriu maloningai parašyti atsakymą žmonėms, kuriuos labai domina kaitavimas, bet dar neturi patirties ir žinių apie šį sportą. Smagu, kad Jus užkabino šis sportas. Tikiu, kad tai taps gyvenimo būdu. Tačiau svarbu žinoti tam tikrus žingsnius, kaip sėkmingai, saugiai ir pigiai tapti šios veiklos dalimi: 1. Eikite į mokyklą. Išmoksite kaituoti per neįtikėtinai greitą laiką, suvoksite koks pavojingas tai sportas yra ir kokią atsakomybę prieš kitus nešate. Gausite suvokimą apie įrangą, užmegsite pažinčių, įsigysite gerą įrangą nebrangiai. 2. Įsigykite įrangą. Svarbu turėti pakankamą kiekį aitvarų, lentų ir t.t., kad galėtumėte plaukti prie visų Lietuvoje esančių oro sąlygų (sveiko proto ribose). Brangiausia - bandyti įsigyti vieną daiktą visom sąlygom. Nusipirkiste daiktą netinkantį nei tam nei anam. 3. Kaituokite į valias. Varykit kiekvieną savaitgalį, laisvą dieną, ant vandens, ant sniego ant žemės. Sėkmės  Povilas
-

povilkami
-
Marijonas 18 Kov 2010 15:43
bruzzoo rašė:Dekuj visiem...
Tai tu nedekok..ner už ką... galesi veliau chirurgams padekot... 
Kas nori šviesti, turi degti.
-

Marijonas
-
povilkami 18 Kov 2010 15:56
Marijonai,
Nieko tokio, kad žmonės NEŽINO. Reikia gražiai jiems paaiškinti ir žinos. Tą ir padariau.
P.
-

povilkami
-
bruzzoo 18 Kov 2010 16:06
Nu supratau jusu komentarus... Tai kas nori uzdirbti?!  Ar man tiesiai pas V. Seputa mauti? 
-

bruzzoo
-
bboy 18 Kov 2010 16:56
bruzzoo rašė:Nu supratau jusu komentarus... Tai kas nori uzdirbti?!  Ar man tiesiai pas V. Seputa mauti? 
kur tik sirdies geidzia... mokyklu ant Marijos zemeles daug ir dar daugiau http://www.kaitai.ltBoardsports ir t.t. nesunkiai rasi  p.s. arba jeigu nori papigiai parasyk manturiu viena draugeli kuris mokina pigiai nebrangiai su savo inventorium ir t.t. 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Saulius76 18 Kov 2010 19:16
Ir man buvo panasiai, nupirkau kaituka, pagalvojau kad nieko cia tokio ismoksiu ir pats. Nulekiau i pievas pasitreniruoti  neuzikabinau ant trapes pasikeliau i virsu ir po vejo gusio buvau kokius 3 metrus pakiles i ora. Viskas baigesi sekmingai man ir kaitui  bet noro kaituoti nebeliko ir kaitas kokius 5 menesius pragulejo spintoj. Bet vistik nutariau kreiptis i mokykla ir dabar gailiuosi kad taip nepadariau ANKSCIAU nes jau ziema baigiasi  Nieko cia nepritaupysi 
No more fighting - lets go kiting !!!
-
Saulius76
-
4rturas 20 Kov 2010 02:32
Prieš metus kai susidomėjau kaitavimu ir kildavo įvairūsd klausimai, sakinys ''eik i mokykla'' švelniai tariant papiktindavo  Vos tik atsiverti kokia tema kur žmogus nori kažką sužinoti, jau įtardavau jog rasiu krūvą šių trijų žodžių vartotojų  Mano giliu įsitikinimu eiti į mokyklą kiekvienam naujokui tikrai neprivaloma. Aš būdamas čainiku, beje tokių dar vis esu  ,visų pirma pasiskaitinėjau internete kas tai per daiktas, kaip valdomas, pažiūrėjau mokomąją video medžiagą, kurioje manau tikrai ne ką mažiau papasakojama nei kursuose  Dėl dydžio paklausinėjau dėdžių, kurie jau senokai skraidžioja per marių bangas ir man pasakė stebuklingą skaičių - 12  Sako imk tokį, kaip pradžiai užteks. Na paskui žiūriu akurat dauguma su dvyliktukais nardo  Aišku tas pats 12 visiems tikrai netiks, na man ~70kg sverenciam gal ir šiek tiek per didelis, čia jau profesionalai pasakys, kurie 134 cm lenta keičia i 133 cm nes ana per didelė  Na juokauju aišku Čia nuo kiekvieno žmogaus priklauso ar jam eit ar neit i mokyklą. Dalis tokių siūlytojų tenori prasukt biznelio manau (čia mano nuomonė  ), na o kiti manau baiminasi kad spotuose tiesiog atsiras čainiku kurie jiems ir įrangai kels pavojų, todėl ir siulo mokylas - tokius aš suprantu 
-

4rturas
-
Kancler 20 Kov 2010 09:20
4arturas jei pats elgiesi neatsakingai ir mazu maziausiai kvailai, tai nesiulyk taip daryt kitiems kaitas is pirmo zvilgsnio nera gresmingas daiktas, bet patikek uzsimusti/uzmusti ar suzaloti ka nors reik labai nedaug, o toks samaucka cainikas gali pridaryt daug bedu, sugadint daug inventoriaus, galiausiai toks cainikas bus paprasciausiai isbanintas is visu spotu ir gales sau plaukioti vienas mokyklele yra privalomas dalykas arba bent jau kad pirmas pora valandu su zmogum pabutu kaskas kas moka tai daryti, bet ne cainiko lygije
ps. tu su savo svoriu turetum plaukti 10 ke, o ne draskytis pireborose, gal pamastyk si sezona investuot i save bent pora simtu lt ir pasimt bent valandele pamoku, pamatysi tie pora simtu lt, tau atnes daug daugiau dziaugsmo ant vandens ir daugiau supratimo
-

Kancler
-
-
bboy 20 Kov 2010 09:58
4rturas rašė:Prieš metus kai susidomėjau kaitavimu ir kildavo įvairūsd klausimai, sakinys ''eik i mokykla'' švelniai tariant papiktindavo  Vos tik atsiverti kokia tema kur žmogus nori kažką sužinoti, jau įtardavau jog rasiu krūvą šių trijų žodžių vartotojų  Mano giliu įsitikinimu eiti į mokyklą kiekvienam naujokui tikrai neprivaloma. Aš būdamas čainiku, beje tokių dar vis esu  ,visų pirma pasiskaitinėjau internete kas tai per daiktas, kaip valdomas, pažiūrėjau mokomąją video medžiagą, kurioje manau tikrai ne ką mažiau papasakojama nei kursuose  Dėl dydžio paklausinėjau dėdžių, kurie jau senokai skraidžioja per marių bangas ir man pasakė stebuklingą skaičių - 12  Sako imk tokį, kaip pradžiai užteks. Na paskui žiūriu akurat dauguma su dvyliktukais nardo  Aišku tas pats 12 visiems tikrai netiks, na man ~70kg sverenciam gal ir šiek tiek per didelis, čia jau profesionalai pasakys, kurie 134 cm lenta keičia i 133 cm nes ana per didelė  Na juokauju aišku Čia nuo kiekvieno žmogaus priklauso ar jam eit ar neit i mokyklą. Dalis tokių siūlytojų tenori prasukt biznelio manau (čia mano nuomonė  ), na o kiti manau baiminasi kad spotuose tiesiog atsiras čainiku kurie jiems ir įrangai kels pavojų, todėl ir siulo mokylas - tokius aš suprantu 
Totalus briedas.. nenuostabu kad vis dar chainikas.. bent nesamoniu cia nerasytum ir zmoniu neklaidintum... Daugiau tokiu kaip tu tai spotai butu savizudybiu ir traumu zonos ne tik paciu cainiku bet ir patyrusiu kaitoru del tokiu kaip TU kaltes...
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
4rturas 20 Kov 2010 13:27
Nu cia jus ir uzvaret ant manes  ''4arturas jei pats elgiesi neatsakingai ir mazu maziausiai kvailai''- kurioj vietoj as pasielgiau kvailai? Kad pagailejau pinigu ir nejau i mokykla? Tai zinoma jai gali sau leisti tai, tai aišku tik eit i mokyklą, bet kai žmogus rašo kad nenori jų leisti, tai rašyti kad mokykla privaloma yra manau nekorektiška  Jei turi sveiko proto tai ir taip saugosies ir kitus saugosi, o jei durnas tai tau nei ta mokykla nepadės.
-

4rturas
-
Kancler 20 Kov 2010 13:39
turi teises ? jei turi supranti kad teisiu laikymas ne seip pinigu nulupimas nuo vargsu zmoniu, o tu vargsu ismokinimas vairuoti, kad nesuzalotu kitu ir nesusizalotu patys, tas pats ir su kaitavimu, mokyklele reik praeit tam kad nesuzalotum visupirma kitu, o jau tada kad pats nesusizalotum, jei to nesupranti tada tavo poelgiai ne kvailo o tiesiog durni atsiusk savo nuotrauka i foruma kad zinotume kam nekelt kaito spote, nes keldamas tau kaita as esu atsakingas uz tave, o as viskai nenoriu but atsakingas uz tave
ps. jei 10 zmoniu sako kad reik, o tu vienas sakai kad nereik, gal visdelto esi nevisai teisus ?
Paskutinį kartą redagavo Kancler 20 Kov 2010 13:42. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Kancler
-
-
4rturas 20 Kov 2010 13:40
bboy rašė:4rturas rašė:Totalus briedas.. nenuostabu kad vis dar chainikas.. .
Vis dar čainikas nes neturejau pakankamai laiko tuo užsiimti  O tu žiuriu labai jau asmeniškai viską priemei, idomu dėl ko? Aš tikrai nepradejau neplaukioti kokioj drevernoj ir tikrai niekam nesiūlau ten mokintis kaituoti  . Tau gal bboy atsitiko su čainiku koks incidentas, kad toks piktas 
-

4rturas
-
bboy 20 Kov 2010 13:43
4rturas rašė:bboy rašė:4rturas rašė:Totalus briedas.. nenuostabu kad vis dar chainikas.. .
Vis dar čainikas nes neturejau pakankamai laiko tuo užsiimti  O tu žiuriu labai jau asmeniškai viską priemei, idomu dėl ko? Aš tikrai nepradejau neplaukioti kokioj drevernoj ir tikrai niekam nesiūlau ten mokintis kaituoti  . Tau gal bboy atsitiko su čainiku koks incidentas, kad toks piktas 
Su chainikais neatsitiko o nuolat atsitinka incidenatai net su tais kurie praeja mokyklele.. o su savamoksliais tai nenutiko o nuoaltinis incidenta snes nezino kur kaip kodel kaituot, kaip kodel kelt kaito, zenklu, spoto lokaliu taisykliu, pirmumo, ilipimo ishlipimo is vandens zonu, pirmumu, etikos kitu kaitioru atzvilgiu bei nuolat kelia gresme tavo bei savo inventoriui bei sveikatai.. dar aiskint ar jau gana? beje kancleris teisingais ako.. kodel tu nesimokei pats vairuot? policijos bijai? tik del to? tai gal tu vienas is tu kuriem reikia priziuretojo kad jie kazka darytu teisingai 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Grįžti į Pradedantiesiems / for beginners
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
|
|