EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

greitieji bestai

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: greitieji bestai

UNREAD_POST Akinys 06 Geg 2010 16:29

gpshack rašė: Panaudotos best virves, atrodo baisiai ir faktai rodo, kad pratrintos jos truksta taip Bss vos neuzsimuse, paskabinus ir suzinojus nauju kaina zmogus zado neteko, tada bego i senukus ten virve nupirko, o ka daryt jei ant paprastos virves best plesikauja. (Cia firma o ne dileris).

kai zmogus esmines baro virves perka senukuose, tai jau tikras krizes pozymis.
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

UNREAD_POST tadas bestkites 06 Geg 2010 16:31

vo ble.. sveikinam..
kiek dalyviu? ka gavo dovanu?
Tadas
868541921
kaitavimo įranga ir kursai
http://www.kaitai.lt
Vartotojo avataras
tadas bestkites

UNREAD_POST Laisvunas 06 Geg 2010 21:29

Benza sveikinu !,ir nuosirdziai....

Kas link BBOY problemu,tai labai viskas paprasta....jei vaziuoji pirkt turi turet pinigu....jei pinigu nera ,o as tamstos nepazystu-daikto duot neprivalau....ypac jei uz tave ima garantuoti toks ,,patikimas,,zmogus kaip bjaurusis....keista,kad budamas toks didelis bicas to nesuvoki... :)
Beje ,meluot negrazu....typo grizau is Egipto...neturejau pinigu....tamsta gi pats manes paklausiai kur pakeliui bankomatas....o atvaziaves pareiskiai,a ten Sebo jis daug ciarzina(NU ble,cielus kokius tris litus...)man teliko pakraipyt galva..... :wink:

Apie garantines problemas.....Jei kada iskyla kokiu garantiniu problemu-kaip jau esu minejas-reikia kreiptis ir jos isprendziamos,bet jei tylima ir nesikreipiama as padet negaliu. :D

O kas link kainu,tai tai patys suprantat-susitarimo reikalas....kainos kinta ,susitarei ir pirk,o jei artimiausiu laiku sanderis neiviko,as nebeesu susaikstitas tuo susitarimu....paprasta ir aisku. 8)
O kaliningrade ir dabar pigios CABRINOS...ir tai galbut kazkokia problema X-PRO...

O paradoksu visur pasitaiko....kazkas kazka veza is Kaliningrado.... mes parduodam i Kaliningrada... RRD,MYSTIC,SIMMER STYLE....tai ka dabar daryt.....

O TAS BARAS VISTIEK NESAUGUS,IR TAI FAKTAS ! [-X
CIBAS
Burlentės,kaitai,surfingas-prekyba,mokyklėlė
www.cibas.lt
Irangos remonts...
+370 69924884
+370 52359350
Vartotojo avataras
Laisvunas

Burės numeris: 16

UNREAD_POST avantmov 06 Geg 2010 22:44

vai Cibukai #-o daugelis ,kas su tavim turejo reikalu zino ,kad "sudai fufliaka" ir su garantijom pas tawe dideles problemos, po siai dienai jau 15 metu pas tawe garantinis mano stiebas guli..ane ,gal grazintum babkes nors #-o ..visos moncishkes su prairusiais hidr.-MYSTIKAIS ir apsilaupiusiom trapem vaiksto ir t.t.
o del virviu ,tai manau ,kad RRD dvieju nedare todel (skirtingai nuo kitu brandu), kad ju pirmi bow kaitai negalejo kabet ore su neytemptom stropom-kristavo ,kaip pasauti(pora mano draugu rimtu traumu apturejo)---tai kam ta antra virve ir papildoma sistema reikalinga tokiam kaitui ,leidzianti issitraukus virvei dar kaitui pakabet ore ,kad raideris galetu ji prisitraukt iki kablio...bet gal tu tokiu materiju ir nesupranti...
avantmov

UNREAD_POST arvi 07 Geg 2010 00:02

tadas bestkites rašė:vo ble.. sveikinam..
kiek dalyviu? ka gavo dovanu?

Siandien tik pirma diena,ryt fristailas ir bigairas.Usporyt pakartojimas maratono,siandien vejas visiska suda sumale,isjunge per 15min...((
Arvydas IKO2
arvi

UNREAD_POST Vertejas 07 Geg 2010 06:57

Nesu prisirises nei prie vieno dylerio, naudojau ir naudoju tiek NP, cabrinha ir kt., tiek simmer, mystic ir t.t. produktus. Bet kai kuriem cia parasytiem sakiniam cibo atzvilgiu, noriu papriestarauti, kalbesiu pavyzdziais:

avantmov rašė:vai Cibukai #-o daugelis ,kas su tavim turejo reikalu zino ,kad su garantijom pas tawe dideles problemos

1. Luzo giko galva (neaisku ar "siaip" ar nuo katapultos) - pakeista per 3 dienas, turint omeny, kad as Klaipedoje.

avantmov rašė:..visos moncishkes su prairusiais hidr.-MYSTIKAIS ir apsilaupiusiom trapem vaiksto

2. Nezinau ka su hidriakais darote Monciskese :) Bet mano mystic, vienas pigiausiu modeliu, atitarnavo stipriai itempta sezona nuo balandzio menesio iki lapkricio 29d ir toliau tarnauja siemet. Patikekit - plaukiau labai daug. Kadangi turejau formule - pajuryje plaukiau i savaite BENT 3 kartus. O plyso tik ten - kur pats astriu daiktu perbraukiau (ir tai ne kiaurai).
[/quote]

3. Dar galeciau pamineti, kad kartais kai kurie dyleriai neturi savo produktam net atsarginiu baro daliu, kuriu gali rasti pas ciba, atstovaujanti kitus brendus..

Tai buvo tik mano asmenine patirtis
Sunku ginčytis su moterim, jei ji.. nuoga..
Vartotojo avataras
Vertejas

UNREAD_POST gpshack 07 Geg 2010 09:10

Del mistic gidriaku tikrai kiek pirkom pas Ciba ne pas viena nebuvo bedos o pirkom tikrai nemazai, o plysta tikrai ne del mistic ar Cibo kaltes, nu jei kaitas per zeme patempia tai tik metaliniai ziedu sarvai gidriaka galetu gelbet :)
O del kainu Cibai nepyk man siuo metu pigiau Cabrinhos :) Juk i kaliningarda atidavineji pigiau nei saviem o jie del to ir pygsta, tada Cabrinhas varo papigiai...
gpshack

UNREAD_POST Kancler 07 Geg 2010 09:13

jop del cibo tai cia veltui najezdai, labai veltui, kas del daiktu i skola tai manau cia asmeninis kiekvieno dilerio reikalasd nori duoda nori neduoda (bboy nemazas vaikas jei nori pirkt perki jei neturi pinigu ne cibo reiklas, neturi kur nusiimti irgi ne jo reikalas, manau cibas yra nudeges del tokiu "draugu" todel ir nebeduoda), del kainu, kiek pirkau pas ji ir kiek pirkom mano draugams nebuvo nei karto kad keistusi kaina i brnagesne puse, visada keisdavosi i mazesne puse
del garantojos neteko nei karto kreiptis, o kiek teko kreiptis su patarimu visada buvo atsakoma ir patariama ir labai geranoriskai
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST bboy 07 Geg 2010 11:10

Kancler rašė:jop del cibo tai cia veltui najezdai, labai veltui, kas del daiktu i skola tai manau cia asmeninis kiekvieno dilerio reikalasd nori duoda nori neduoda (bboy nemazas vaikas jei nori pirkt perki jei neturi pinigu ne cibo reiklas, neturi kur nusiimti irgi ne jo reikalas, manau cibas yra nudeges del tokiu "draugu" todel ir nebeduoda), del kainu, kiek pirkau pas ji ir kiek pirkom mano draugams nebuvo nei karto kad keistusi kaina i brnagesne puse, visada keisdavosi i mazesne puse
del garantojos neteko nei karto kreiptis, o kiek teko kreiptis su patarimu visada buvo atsakoma ir patariama ir labai geranoriskai

Nei as draugas nei siulausi i juos ir pilnai sutinku, kad turi pinigu perki neturi neperki taciau yra ir kiti faktoriai tokei kaip: buvau pakeliui, niekada nieko neesu pavedes ar apgaves, is cibo ne pirmas pirkinys, cibo suintersuotumas kad jo pardavinejamus brandus reklamuotu galu gale tai tik 100 litu ar cia nudegimas? :D aisku tai kiekvieno apsisprendimas parduoti ar ne ir jokiu pykciu negali buti taciau juk taip vystomi santykiai su dyleriais i viena ar i kita puse.. (kuriu pagrindu po to rekomenduoji ta dyleri savo draugams ar chainikams - pvz mano draugas pirkti is jo dar 2 jemperius deka sito atvejo ju nepirko - aisku cibui menkas nuostolis bet tai labiau paskemes atneses faktas kurios galejo buti kitokios). nu ir plius nereikia tada tokiu levu atmazu kaip kad nepasitikiu, esu nudeges ir t.t. nes manau geras vardas kainuoja daugiau negu 100 litu... kancler pats pagalvok kaip skambetu "BBoy'jus vaiksto po spota su Mystico dzemperiu nesusimokejas CIbui" nu zodziu visa tai ivertinus manau butu buve geriau pasielgti priesingai negu buvo pasielgta.. no offence - Cibai nepyk bet man tikrai ne tai kad keista bet abidna kai del tokiu nieku paprasciausiai po to nebesinori gryshti pas ta dyleri atgal...
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

UNREAD_POST Kancler 07 Geg 2010 11:33

bboy tu ziuri tik is savo pozicijos ziurek is cibo pozicijos, ant atves nudegs, poto dar ant kasko ir tai jau ne be simtas litu, as asmeniskai daryciau taip pat, nei paskui begiot ir ismusinet pingus is kiekvieno "draugo", kitas dalykas del pervedimu, gal zmogus nenori rodyti niekur pajamu ?
venzo is tavo puses najezdas ant cibo lygioj vietoj, pasikartosiu nturi pinigu neperki, gaila keliu litu issigrininti cia tavo bedos, ir del savo bedu metyti garsius najezdus manau zema
vsio as savo mintis isakiau, toliau nematau prasmes diskusijai
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST bboy 07 Geg 2010 11:39

Kancler rašė:bboy tu ziuri tik is savo pozicijos ziurek is cibo pozicijos, ant atves nudegs, poto dar ant kasko ir tai jau ne be simtas litu, as asmeniskai daryciau taip pat, nei paskui begiot ir ismusinet pingus is kiekvieno "draugo", kitas dalykas del pervedimu, gal zmogus nenori rodyti niekur pajamu ?
venzo is tavo puses najezdas ant cibo lygioj vietoj, pasikartosiu nturi pinigu neperki, gaila keliu litu issigrininti cia tavo bedos, ir del savo bedu metyti garsius najezdus manau zema
vsio as savo mintis isakiau, toliau nematau prasmes diskusijai

zinai kancleri tu matau iki siol nesupranti ka reiskia santykiai su dyleriu duosiu paprasta pvz.: vaziavau i egipta pirkau kelione vienoje agenturoje kuri man nesugebejo parupinti draudimo - spek ar dar keliausu per ja? draudimo teko pirkti kitoje - kreipiausi i kita agentura ji man israse draudima internetu net neusimindama apie atsiskaityma.. sakau o kaip su ataiskaitymu - dave saskaitos numeri. Sakau ant bajerio - o jeigu buciau neatsiskaites? kelioniu agenturos atstove sako: zinai, mano poziuriu zmogaus vardas yra brangesnis negu keledesimt litu... ir as su ja pilnai sutinku todel kalbu tik is tos pozicijos ;)
as nemetau jokiu najezdu tiesiog ishsakiau savo nuomone apie dyleri kuris lb linkes kritikuoti kitus ant LT esancius taciau pas pati darze ne pyragai :) no ffence... manau sia diskusija galima rishti ir testi toliau i tema... :)
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

UNREAD_POST Milijonas 07 Geg 2010 12:25

draudimo santykis turi tokį mažiuką niuansą, kad draudimo sutartis įsigalioja nuo draudimo įmokos sumokėjimo :). Išvada paprasta, nebūtum sumokėjęs draudimo įmokos, būtų laikoma, kad nesi draustas, t. y. draudimo sutartis būtų laikoma neįsigaliojusia.

Linkėdamas geros dienos
Milijonas
Ocean Rodeo crew

http://www.2kite.lt
Milijonas

UNREAD_POST Bobas32 07 Geg 2010 12:39

Man patinka šitas požiūris, kad Cibui ar kitam pardavėjui reikia būtinai visur reklamuotis. Kad kiekvienas pirkėjas yra "Team Rideris" ir jį reikia remti, nes jis ne šiaip perka savo plaukiojimui, o dėl galimybės reklamuoti perkamą daiktą . O ypač patinka tai - kad kiekvienas galime paaiškinti pardavėjams prekybos niuansus ir kaip reikia teisingai vystyti šį verslą.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST bboy 07 Geg 2010 13:37

Bobas32 rašė:Man patinka šitas požiūris, kad Cibui ar kitam pardavėjui reikia būtinai visur reklamuotis. Kad kiekvienas pirkėjas yra "Team Rideris" ir jį reikia remti, nes jis ne šiaip perka savo plaukiojimui, o dėl galimybės reklamuoti perkamą daiktą . O ypač patinka tai - kad kiekvienas galime paaiškinti pardavėjams prekybos niuansus ir kaip reikia teisingai vystyti šį verslą.

ka cia shnekat zmones :D as niekam nieko neaiskinu tiesiog ishsakiau savo poziuri i tai :) galit su juo nesutikti - ai jusu teise... o kaip kam elgtis tegu sprendzia jie patys.. nereikia ishvedziot ar interpretuoti savaip. o del draudimo negaliojimo ne tame kampas as teisiniu dalyku neismanau ir to nezinojau taciau visiem bele pakalbet arba jus nejauciat tos plonos gysleles apie kuria kalbu arba ijungia durniu shnekat beleka :) o kalbu apie elementaru zmogiska pasitikejima kitais zmonemis jeigu siais laikais to niekas nedaro ir nesupranta - kagi gaila... :) geros dienos
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

UNREAD_POST gpshack 07 Geg 2010 13:53

bboy ramiau viskas gerai, visi viska supranta, kita sestadieni xpro parduotuve Panoramoje atidaro ir Paulius zadejo gera nuolaida ant ripcurl : [-o<

Taigi gryztam prie temos apie best bara:
Taip kaip ten i best bara benzas pirstus ikyso? Gerai kad ne ta pirsta kuris po gidriaku slepiasi :lol: Kiek zinau tada jau gipsas nepadeda #-o
Paskutinį kartą redagavo gpshack 12 Geg 2010 13:17. Iš viso redaguota 1 kartą.
gpshack

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams