EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

KAITUOJANCIU REKYVOS EZERE DEMESIUI

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

KAITUOJANCIU REKYVOS EZERE DEMESIUI

UNREAD_POST ad 18 Geg 2010 17:31

Perduokite visiems kas kaituoja Rekyvos ezere, kad renkame po 50,- Lt. Rekyvos "Zolynas" spoto pakarantes tvarkymui (samdysim ekskavatoriu nupjautu krumu atsakoms pasalinti, zemiu ar smelio atvezimui, svendriu ispjovimui ir t.t.). Pas mane sarase visi davusieji pasirasys: vardas pavarde, tel.numeris, parasas.
Kada talka organizuosime bus atskiras skelbimas arba paskambinsiu kiekvienam asmeniskai...
P.S.
gerb. Panevezieciai prasau atvaziuojant tureti renkama suma
Visiems kas negalesite ar neturesite renkamos sumos stengsimes priminti kiekviena karta, kai atvaziuosite.
"NAISH" JĖGOS AITVARAI, BURLENTĖS, SUP IR JŲ PRIEDAI
JĖGOS AITVARŲ MOKYKLA http://www.windfun.lt
Mob.:+37060120477, el.p.: naish eta splius.lt
Artūras Dudėnas, ŠIAULIAI
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

Burės numeris: 1000

Re: KAITUOJANCIU REKYVOS EZERE DEMESIUI

UNREAD_POST maneejak 18 Geg 2010 21:03

Nesumokeje bus perduoti anstoliams :D
Vartotojo avataras
maneejak

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Baltras 18 Geg 2010 21:05

Neskaitantys forumo ir nesumokėję kaituos 50 Lt pigiau :?: :oops:
Vartotojo avataras
Baltras

Burės numeris: 767

UNREAD_POST ad 19 Geg 2010 10:05

atsiradusiam pasipiktinimui del pinigu rinkimo demesiui:
tie kas reciau atvaziuojate nepastebite, kad teritorijoje svaru, nera stiklu sukiu, lauzu vietos be angliu ,neprimetyta buteliu, skarbonkiu ir t.t. Tai mes kas atvaziuoja ir kai ne visada vejas pucia ir pastoviai stengiames palaikyti tvarka ir papildomai drausminam atvykstancius poilsiautojus ar jaunima megstanti siukslinti ir uz tai pinigu neprasom. Zinoma smagu atvaziuoti ir visu tuo naudotis abiejuose spotuose "Zolynas" ir "Smelynas". Ta tvarka neimanoma padaryti kaip baznycioj, uzsipypini pastoviai dirbti valytojo darba, todel yra prasymas matant netvarka ir patiems siek tiek prisideti jos palaikymui, o ne tik atlekti pakaituoti ir islekti.
Pinigai renkami ne uz plaukima, o uz spoto tvarkyma ir as mielai galiu perduoti tuos rupescius kas pageidauja, tada suprasite kiek dar reikia papildomai ameniskai prisideti.
Atvaziuojantys karta, kita "Svecio" teisemis neprivalo prisideti.
Viskas daroma savo noru ir kas grieztai nenorite prisideti pasakykite, mes zinosime ir jusu neprievartausime.
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

UNREAD_POST ad 19 Geg 2010 11:22

cituoju bruno is kito posto, nes jis atvazeves i Rekyva nori geranoriskai prisdeti( as el.pastu parasiau, kad nebutina)
[quote="bruno"]aš labai pritariu gujimo idėjai. pagyvenau nuo rugsėjo Tarifoj, situacija paprasta - jei yra mokyklų zona ok, o jei ateina čaininkas į vietinių spotą, turi žinot, ką daryt ir ko ne. Jei pradedi elgtis ne taip (nereikia ir pažymėjimų), gauni pastabą vieną kitą. Jei nereaguoji, būna pasakyta, kad tu čia - nelaukiamas. Aišku, čia tik pačiose "pačiausiose" vietose, kurias mėgsta vietiniai, bet tvarka įvyksta paprastuoju būdu.
[quote]
as ji gerai suprantu, nes paprastai vietiniuose spotuose svetimi nepageidaujami, o REKYVA toks ir yra...
Sveikintinas dalykas prisideti prie geru darbu !
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

UNREAD_POST ad 19 Geg 2010 11:38

dar buvo skambuciu su prasymais pvz.: "mes dviese retai atvaziuojam gal per abu 50,- uzteks"
gerbemieji salygos visiems vienodos ir suma taip pat...
mes juk neprasom atbuline data is jusu tu pinigu kai rinkome betoniniu, metaliniu stulpu pasalinimui ir t.t. , o musu buvo tada tikrai maziau ir kainavo daugiau....jusu tada nebuvo, bet naudojates tuo geru, kas ir anksciau padaryta arba kai pries kelias dienas istraukem 4 didziulius akmenis ( jie priritinti prie bendros kruvos akmenu) i kuriuos nuslugus vandeniui ne vienas yra nudauzes vairiukus... visko nesuminesi...yra daug darbu apie kuriuos mes neraportuojam kiekvienam ,o kas dalyvauja tas zino...
Bukit tolerantiski ne viskas pinigais matuojama.
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

UNREAD_POST Plikis 19 Geg 2010 14:12

Atrodo čia dar vis gyvuoja ta karta, kur daug kas galima "na chaliavai".
Jie taip ir nesupras, kad daug energijos ir darbo įdėta, kol viskas atrodo kaip dabar. Ir dar galima geriau.
Nesu plaukęs Rėkyvoj, bet plauksiu.
Prisidėsiu pinigais, nes darbais nespėju. :)
Plikis

UNREAD_POST ad 19 Geg 2010 16:14

kas liecia del "Svecio" teisiu paaiskinsiu:
kas i sezona atvaziuoja karta,du,tris , bet ne kiekviena savaite kai pucia arba lankosi kuri laika paskui dingsta i geresnes vietas ir vel pasirodo, jei jums per brangu vaziuokit i pajuri ,ten isvis niekas nieko nepraso ir nesirupina..
as kaip ir sio spoto senbuviai turetumem nemoketi, nes daug prisdejom....bet darem del saves ir nesiparinam...ir dabar darom del saves...kuo daugiau zmoniu tuo didesne betvarke...ir dziaukites, kad kazkas isvis ka nors organizuoja ir daro...ir situacija keiciasi kas buvo preis 5-7 metus nebepasikartos....kaitioru kiekis vis tiek dides ir kas labai esat nepatenkinti vaziuokit ten kur is jusu niekas nieko nepraso, nei pinigu , nei darbu, nei siuksles pakelt...situacija kol kas suvaldoma, nes vieni kitus gerai pazystam ir bezpredelo nera.
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

UNREAD_POST dominykas 19 Geg 2010 17:03

Tokia iniciatyva yra sveikintina, pinigu suma irgi palygint nemaza :) saunu, kad kazkas vyksta, esu visom galunem uz, taciau noriu viena pastabele, nieko asmenisko, taciau, mano supratimu, toks poelgis tik padidintu surenkamu lesu efekta. Apie ka as kalbu, tai apie skaidruma. Noretusi suzinoti kur tie paaukoti pinigeliai nueis ir kiek, kas tiksliai atsieis, na t.y. planuojamas biudzetas/planas :)

Dekui,
Dominykas.
Vartotojo avataras
dominykas

UNREAD_POST ad 19 Geg 2010 17:31

dominykas rašė:Tokia iniciatyva yra sveikintina, pinigu suma irgi palygint nemaza :) saunu, kad kazkas vyksta, esu visom galunem uz, taciau noriu viena pastabele, nieko asmenisko, taciau, mano supratimu, toks poelgis tik padidintu surenkamu lesu efekta. Apie ka as kalbu, tai apie skaidruma. Noretusi suzinoti kur tie paaukoti pinigeliai nueis ir kiek, kas tiksliai atsieis, na t.y. planuojamas biudzetas/planas :)
Dekui,
Dominykas.

kol kas tik renkami (surinkta suma zinos visi)
renkantis paslauga/preke dalyvaus minimum 5 zmones (zinomi mieste,...gali dalyvauti visi prisideje) be manes , siulau ir paciam sudalyvaut arba atsiusk tevuka, ir nezadu as pats kaska vienas daryti (man nereikalingi priekaistai, pakankamai prisklausiau demagogiju rinkdamas, dar nieko nepadarem ) ir asmeniskai kiekvienam atsiskaitineti,+ dar kiekvienam itikti neimanoma...kaip zinia ir kiekviena sekanti karta galima padaryti geriau....
kiek supratau skaipu is Dakaines pokalbio su manim : kazkas man sypsosi i akis ir nedrista pasakyti teisybes, o uz akiu loja ir pasiruose i atlapus pulti...jei tai mano problemas galiu isiaiskinti pats (prieikit ir pakalbesim), jei visu galim kelti viesai...
as ne mergaite ir visiems nenoriu patikti.
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

UNREAD_POST dominykas 19 Geg 2010 17:50

ad rašė:
dominykas rašė:Tokia iniciatyva yra sveikintina, pinigu suma irgi palygint nemaza :) saunu, kad kazkas vyksta, esu visom galunem uz, taciau noriu viena pastabele, nieko asmenisko, taciau, mano supratimu, toks poelgis tik padidintu surenkamu lesu efekta. Apie ka as kalbu, tai apie skaidruma. Noretusi suzinoti kur tie paaukoti pinigeliai nueis ir kiek, kas tiksliai atsieis, na t.y. planuojamas biudzetas/planas :)
Dekui,
Dominykas.

renkantis paslauga/preke dalyvaus minimum 5 zmones (zinomi mieste,...gali dalyvauti visi prisideje) be manes , siulau ir paciam sudalyvaut arba atsiusk tevuka, ir nezadu as pats kaska vienas daryti (man nereikalingi priekaistai, pakankamai prisklausiau demagogiju rinkdamas, dar nieko nepadarem ) ir asmeniskai kiekvienam atsiskaitineti,+ dar kiekvienam itikti neimanoma...kaip zinia ir kiekviena sekanti karta galima padaryti geriau....
kiek supratau skaipu is Dakaines pokalbio su manim : kazkas man sypsosi i akis ir nedrista pasakyti teisybes, o uz akiu loja ir pasiruose i atlapus pulti...jei tai mano problemas galiu isiaiskinti pats (prieikit ir pakalbesim), jei visu galim kelti viesai...

As viska suprantu, as taves ir neprasiau aiskintis, atsiskaitineti, tik parasiau, kad idomu butu tiksliai suzinoti kam sitie pinigai bus skirti, nes is paprastos pastraipos sunku suprasti is tikruju kam cia - kazkokiom zemem dar kazkam. Noriu konkretumo, kuri isdestes viename post'e nebereiktu gal niekam ir isvis atsiskaitinet. Zinau, kad tu ne mergaite, tokiu taves ir nevadinau, taciau savo NEPAGRISTAI piktu tonu daugiau pinigu nesurinksi.
Vartotojo avataras
dominykas

UNREAD_POST ad 19 Geg 2010 18:21

dominykas rašė:
ad rašė:
Dekui,
Dominykas.

As viska suprantu, as taves ir neprasiau aiskintis, atsiskaitineti, tik parasiau, kad idomu butu tiksliai suzinoti kam sitie pinigai bus skirti, nes is paprastos pastraipos sunku suprasti is tikruju kam cia - kazkokiom zemem dar kazkam. Noriu konkretumo, kuri isdestes viename post'e nebereiktu gal niekam ir isvis atsiskaitinet. Zinau, kad tu ne mergaite, tokiu taves ir nevadinau, taciau savo NEPAGRISTAI piktu tonu daugiau pinigu nesurinksi.

dabar parinimasi girdziu tik is Panevezio ir jokio pikto tono nera, tiesiog bandau dalykiskai kalbet...o Siaulieciai nesiparina...tevukas tavo pirmoj talkoj dalyvavo ir puikiai zino kokia pavojinga palikta pakrante...islinde krumu stagarai astrus ir jei bent viena zmogu ten pratems...pasekmes neaiskios ...apie kaitus nebekalbu....ir bus priekaistai kam is vis kazka tvarket, jei nepabaiget, o be technikos ten nieko nepadarysi....as nenoriu cia tu romanu kalbet/rasyt, visa diena tik ta ir darau...pasikalbek su Raimondu (savo tevuku)
o profai irgi nespjaukit i vandni, jei zinotum kur krisi pagalve pasidetum...
man uzvakar isjungus vejui kaitas nukrito tik ant svendriu ir pradure pusle+4 skyles...
ir atrodo siap sau kaito nemetau
ir neimkk to posto asmeniskai, ne tau ji taikiau...o tam kas kalba uz akiu
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

UNREAD_POST ad 19 Geg 2010 19:12

kas nesilanko faceboke ''Rėkyva kiteboarding spot''

Nedas Jasiūnas Is mano puses kaip ir zadejau trys masinos zemiu - bus!! :)
Vakar 17:39 · Arturas Dudenas suzinok kas per zemes, kad is to zvereliu augintojo nebutu kas uzkresta,nes uz dyka ,kad bedos neprisidarytumem (gera juodzemi paprastai pardavineja)
maždaug prieš valandą · Nedas Jasiūnas galvoji man nekainuos nieko ? jai pageidavimu yra tai priimciau 600lt :D
maždaug prieš valandą · Arturas Dudenas matai kas forume dedas ta tema viewtopic.php?f=14&t=19153 taip kad neskubek

ir tas bichas tikrai ne milijonierius...(nebent uzsislepes :lol: )
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

UNREAD_POST nieksaz 19 Geg 2010 19:16

nu heabra nebesysynkit i kelnes del supistu 50litu kaip bobos bl !kas? kur ?kada? kaip su kuo? atsakaita? saskaita ?nenorit neduokit jobanai vrot eikit plaukykit akim nuleistom sutvarkysim padarysim ;) kad neisipjautumet kojos ar kaito nesusprgdintumet !!siuksles surinksim ,zole nupjausim! prasimas - tik nemyskit nei i vandeni nei i kostiuma ar kelnes !!

p.s. db galit varyt ant manes komentuot diskuotuot - leidziu :)
Vartotojo avataras
nieksaz

UNREAD_POST nieksaz 19 Geg 2010 19:21

ad rašė:kas nesilanko faceboke ''Rėkyva kiteboarding spot''

Nedas Jasiūnas Is mano puses kaip ir zadejau trys masinos zemiu - bus!! :)
Vakar 17:39 · Arturas Dudenas suzinok kas per zemes, kad is to zvereliu augintojo nebutu kas uzkresta,nes uz dyka ,kad bedos neprisidarytumem (gera juodzemi paprastai pardavineja)
maždaug prieš valandą · Nedas Jasiūnas galvoji man nekainuos nieko ? jai pageidavimu yra tai priimciau 600lt :D
maždaug prieš valandą · Arturas Dudenas matai kas forume dedas ta tema viewtopic.php?f=14&t=19153 taip kad neskubek

ir tas bichas tikrai ne milijonierius...(nebent uzsislepes :lol: )

Arturai baik nemilijonierius neturiu uz ka valgyt nusipirkt rimtai as juk as statybininkas krize tiesiog yra toks dalykas kaip draugai as tau padedu tu man padedi tipo barteriai ;) ....tai juk ir rasei kas galite tuopm padekite ,nueikit zople nupjaukit ajarus (meldus ,siaudus:) ai kazkaip net aiskinti nesinori nieko :) ,nemazi vaikai juk ....
Vartotojo avataras
nieksaz

Kitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių

Prisijungimas nariams