vejavaiki sutinku kad C kaitas super pats jau mesiuos ant C, bet mokinukui tikrai nerekomenduoju del keliu priezasciu:
1) vejo diapazonas (jei turi C kaita tai 2ju negana - dazniausaii reikia 3) 0 mokinukui jei dar nepamirsai ir pirma kaita pirkti atrodo nesveikai didele investicija..
2) nepamirskim kad C kaitai sunkiai laikosi 12toj bent true C o mokinukui uzsideti lenta vandeny jau sunku tai kam jam papildomi rupesciai (beje nepamirsiu kai pries 2 metus stovejau ant kranto ir atejo "Jurinis" mokinys kuris mokinosi su C kaitais (visi zinom ka smokina su C kaitais

) ir man sako - kas cia per kaitas pas tave... sakau waroo duok sako pabandyt.. sakau imk.. pabande.. aetina ir sako - as apakes akd is 12tos jis amn ant galvos nekrenta dbr man taip patogu uzsideti lenta ir siaip sako negaliu aptiketi kad paleides bara randu ji beveik ten kur palikau kol krapstausi isibrides

)
3) C kaita valdyti reikia mokytis - pvz gusius sugerti kojomis ir t.t. to irgi mokinukam visai nereikia
4) o ir siaip zmonem kurie freeraidina C kaitas visai nebutinas jie daug labiau megausis paprastu plaukimu nesukant sau galvos del nieko - cia tas pats kaip pirkti ziedini moca tam kad vazineti su juo ant 50 po apylinkes

Tad naudokima daiktus pagal paskirtis

jeigu butu C kaitas visiem ir visada dar 3ju tipu kaitu nebutu sugalvoje

O brazilijoj tikiu, kad vien C nes i brazilija , kaip Tadas sake, atvaziuoja vistik dauguma tu kurie freestailina

cia mano subtili nuomone

nieko asmenisko
Jei kaituoji - gyveni...