|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
Deivido 29 Bal 2011 21:25
Kiestas rašė:Deivido rašė:Nesikelkit čia visi mandri. Dėl bilietų kaitams ir visokių draugijų pavargsit steigti, o dėl savamokslių ir kitų dalykų tegu tie instruktoriai per daug neisivaizdina ir kaineles pareguliuoja, o tai ima tiek už kiek metus univere gali mokintis, na o trečia už patarimus visada dėkui bus, o už mandravojimus ir karpymus bei kitokį įrangos gadinimą gali jei ne teisman atsidurti tai snukin gauti tikrai. Jei ne vieną tai kokį kitą kartą tikrai  . Tas kas visur elgiasi normaliai ir su sveiku protu, manau ir tenai be instruktoriaus o su kito pagalba mokinsis sėkmingai ir saugiai. Na, o atsilupėliui nepadės ir instruktorius. Aš vat irgi pradėsiu ir tikrai nežadu čia svarstyti kurį instruktorių imti. Pusė iš jų kaip minimum neverti instruktorio vardo. Vat sutariau su draugu kuris ne instruktorius, bet plaukia daug ir ne vienus metus. Tikrai paaiškins viską ir parodys neprasčiau už instruktorių. Juo aš labiau pasitikiu.
Atejau - pasakiau - padariau tvarka 
So?
-
Deivido
-
girius 29 Bal 2011 21:36
Deivido rašė:Nesikelkit čia visi mandri. Dėl bilietų kaitams ir visokių draugijų pavargsit steigti, o dėl savamokslių ir kitų dalykų tegu tie instruktoriai per daug neisivaizdina ir kaineles pareguliuoja, o tai ima tiek už kiek metus univere gali mokintis, na o trečia už patarimus visada dėkui bus, o už mandravojimus ir karpymus bei kitokį įrangos gadinimą gali jei ne teisman atsidurti tai snukin gauti tikrai. Jei ne vieną tai kokį kitą kartą tikrai  . Tas kas visur elgiasi normaliai ir su sveiku protu, manau ir tenai be instruktoriaus o su kito pagalba mokinsis sėkmingai ir saugiai. Na, o atsilupėliui nepadės ir instruktorius. Aš vat irgi pradėsiu ir tikrai nežadu čia svarstyti kurį instruktorių imti. Pusė iš jų kaip minimum neverti instruktorio vardo. Vat sutariau su draugu kuris ne instruktorius, bet plaukia daug ir ne vienus metus. Tikrai paaiškins viską ir parodys neprasčiau už instruktorių. Juo aš labiau pasitikiu.
Ko dabar toks piktas esi?  Gal pavasarinis emocinis sindromas ar nedagėrei?  Mokykis nors ir su savo kaimyno kokerspanielių, tik kiek atokiau, kad kitiems stropomis galvų nekapotum. 
-

girius
-
- Burės numeris: 0
marko16133 30 Bal 2011 11:18
ei as naujokas siame sporte ir drevernoj mokintis geriausias varijantas. nesuprantu tik vieno jus profai kazkada mokinotes kazkada buvot zali kaip ir ceinikai tai kodel nesuprantat musu ceiniku. pirma karta man atvykus i dreverna as ir nieko nezinojau nei kur kokios zonos nei kokios taisykles, teko keleta paklausineti ir tapo aisku kas kur ir kaip. bet kol as tik mokinuosi tai man nesvarbu kokios zonos ten, kolkas. as nueinu kur nera kaitoriu ir ten murkdausi, jei ir as jums trukdau tai tada atsiprasau.
-

marko16133
-
marko16133 30 Bal 2011 11:19
beje siais metais drevernoj dar nebuvau
-

marko16133
-
Deivido 30 Bal 2011 11:58
girius rašė:Ko dabar toks piktas esi?  Gal pavasarinis emocinis sindromas ar nedagėrei?  Mokykis nors ir su savo kaimyno kokerspanielių, tik kiek atokiau, kad kitiems stropomis galvų nekapotum. 
Tai ne bliam lysiu ten kur daugiausia ir maišysiu visiems.  Šokinėsiu per kaitus su futbolo batais ir dar šunį didelį, bet kvailą atsivešiu, kad lakstytu visur ir maišytusi po kojom. Piktas tai tas kuris pradėjo šį forumą. Nes jam kažkas kažką ten sugadino.
-
Deivido
-
bujakauskas 30 Bal 2011 22:48
Vytai> matai, šiemet Derevnioj vėl nebus liūdna 
All-round rider | Orbea-Bataleon-Slingshot
-

bujakauskas
-
girius 30 Bal 2011 22:53
Deivido rašė:Tai ne bliam lysiu ten kur daugiausia ir maišysiu visiems.  Šokinėsiu per kaitus su futbolo batais ir dar šunį didelį, bet kvailą atsivešiu, kad lakstytu visur ir maišytusi po kojom. Piktas tai tas kuris pradėjo šį forumą. Nes jam kažkas kažką ten sugadino.
Tai logiška kad supyko, nes kažką sugadino. Kaitas juk ne kojinės, kažkiek daugiau kainuoja...  Pats irgi nenorėtum, kad tavo kaitą koks nors kamikadzė paskerstų? 
-

girius
-
bboy 01 Geg 2011 00:29
Deivido rašė:girius rašė:Ko dabar toks piktas esi?  Gal pavasarinis emocinis sindromas ar nedagėrei?  Mokykis nors ir su savo kaimyno kokerspanielių, tik kiek atokiau, kad kitiems stropomis galvų nekapotum. 
Tai ne bliam lysiu ten kur daugiausia ir maišysiu visiems.  Šokinėsiu per kaitus su futbolo batais ir dar šunį didelį, bet kvailą atsivešiu, kad lakstytu visur ir maišytusi po kojom. Piktas tai tas kuris pradėjo šį forumą. Nes jam kažkas kažką ten sugadino.
Man niekas nieko nesugadino - paskaityk dar karta pirma temos posta.. greiciau buvau sunerimes del savamoksliu keliamu bispridelu ir ju pasekmiu kitiems.
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
bboy 01 Geg 2011 00:31
bujakauskas rašė:Vytai> matai, šiemet Derevnioj vėl nebus liūdna 
Tai jau tikrai  tai shnd sezono atidarymo metu kaitai vartesi smagiai per galvas  na bet nurasysim tai nestabiliam, gusiuotam ir permainingam vejui 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Kancler 01 Geg 2011 09:34
bboy rašė:bujakauskas rašė:Vytai> matai, šiemet Derevnioj vėl nebus liūdna 
Tai jau tikrai  tai shnd sezono atidarymo metu kaitai vartesi smagiai per galvas  na bet nurasysim tai nestabiliam, gusiuotam ir permainingam vejui 
nu jo suversk tai vejui nes vieninteli besivartanti maciau 14tuka kai leidai  na dar kahuna kuria bandei pakelti ps. kahonos kelima galima isbraukti ten vejo nebuvo 
-

Kancler
-
-
Deivido 01 Geg 2011 10:18
bboy rašė:Deivido rašė:girius rašė:Ko dabar toks piktas esi?  Gal pavasarinis emocinis sindromas ar nedagėrei?  Mokykis nors ir su savo kaimyno kokerspanielių, tik kiek atokiau, kad kitiems stropomis galvų nekapotum. 
Man niekas nieko nesugadino - paskaityk dar karta pirma temos posta.. greiciau buvau sunerimes del savamoksliu keliamu bispridelu ir ju pasekmiu kitiems.
Na tai ir smagu. Sorry jei ne taip ką perskaičiau. Vadinasi niekas nėra piktas ir vasara bus su daug vėjo ir visi bus patenkinti, netgi tie kurie niekada nieko blogai nepadaro 
-
Deivido
-
bboy 01 Geg 2011 14:37
Kancler rašė:bboy rašė:bujakauskas rašė:Vytai> matai, šiemet Derevnioj vėl nebus liūdna 
nu jo suversk tai vejui nes vieninteli besivartanti maciau 14tuka kai leidai  na dar kahuna kuria bandei pakelti ps. kahonos kelima galima isbraukti ten vejo nebuvo 
 :D:D matyt as nemoku leisti  bet be manes ir kahoonos buvo dar keletas kuriu kancleri matyt nematei kai skriadei su savo super 10ke 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Kancler 01 Geg 2011 18:04
n super ne super, bet man jos uzteko, o tau maciau visai 14tuko uzteko 
-

Kancler
-
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias